Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Go Cavaliers GO !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
King James önderliğinden sezona iyi başlayan takımım iyide gidiyoruz.

detroiti 97-84 yendik..[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Mesaj tarihi:
detroitte arada yenılsın canım adamlar bulls un 72 maclık rekoruna goz dıktıler ama bole yenılırlerse zor baya :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
charlotte bi ara 4 maçta 3 galibiyetle gitti ama ben topik açmadım biraz gereksiz olmamış mı bu topik sence?[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
yaw Nos zaten topık acılmıyor adam akıllı bosver bol bol acılsın ıste :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
ee bende phoenix iyi gidiyor diye açsaydım tam olurdu :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 02 Ocak 2006 18:08 tarihinde demiş ki:

detroiti 97-84 yendik..

topic hakkında yorum yapmıycamda,ole bir yazmışsın ki sanki takımın coach'ı sensin gibi:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 03 Ocak 2006 12:40 tarihinde demiş ki:
said:

detroiti 97-84 yendik..

topic hakkında yorum yapmıycamda,ole bir yazmışsın ki sanki takımın coach'ı sensin gibi:)

lol.evet bi sorun mu var ?[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Mesaj tarihi:
aslında detroitin kadrosu bana göre diğer bazı takımlardan çok daha kötü ama maçlarını tam izleyemiyorum nasıl oynadıklarını bilmiyorum[signature][hline]Keeping it real,open the wheel..
Shadow Hunter-Warcraft Frozen Throne
Mesaj tarihi:
detroit'in kadrosu diğer takımlara göre kötü mü ?
öhöea.

bi kere ilk 5'i açısından bence nba'in en etkili kadrosunu barındırmakta. zaten çoğu otorite de aynı şeyi sölüyor.

bu arada ilk 5 de yakın zamanda beraber en fazla maça başlayan 5 rekoru kırdı yanılmıyosam. öyle bişey okumuştum birkaç gün önce. kadroyu bildiğini farzettiğim için saymıyorum ama kötü kadro dediğine göre pek bildiğini de sanamıyorum ya neyse :)

he yedekleri evet pek kuvvetli sayılmaz. zaten geçen sezon da en çok eleştirilen yönleri buydu. gene bu sezon biraz daha skor katkısı geliyo bench'ten. ama gerek de yok zaten ilk 5 40'ar dakika ortalamayla oynayınca :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 03 Ocak 2006 17:52 tarihinde demiş ki:
said:
tellos, 03 Ocak 2006 12:40 tarihinde demiş ki:
said:

detroiti 97-84 yendik..

topic hakkında yorum yapmıycamda,ole bir yazmışsın ki sanki takımın coach'ı sensin gibi:)

lol.evet bi sorun mu var ?

bi imza versene be abi![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
Ben Wallace
Rasheed Wallace
Prince
Hamilton
Billupps

bu kadro kötü ?[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Mesaj tarihi:
işte son 10 maç

12/31/05 W 97-84 vs Detroit

12/27/05 L 96-91 @ New Jersey

12/26/05 W 102-91 vs Chicago

12/23/05 W 94-89 vs Indiana

12/22/05 W 108-100 @ Chicago

12/20/05 W 110-85 vs Utah

12/17/05 W 115-107 vs Miami

12/15/05 W 94-85 vs Denver

12/13/05 L 100-94 vs Atlanta

12/10/05 L 111-106 @ Milwaukee

Bucs la maçımız var yarın..[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Mesaj tarihi:
Detroit'in ilk beşinde hiç bir adam süperstar değil ama star...5 adamın da star olunca 1-2 süperstarlı takımlara baya bir üstünlük kuruyorsun haliyle...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Haklıyım tabi!
Mesaj tarihi:
+1
Ayrıca sadece hucum yonuyle bakmayın takım savunması olarak nba ın belkı de en ıyısı(ıstedıklerı zaman).2 tane wallace ın oldugu pota altına gırmek cıddı cesaret ıstıyor.Billups ve Hamilton gıbı 2 tane cok ıyı şutor de eklenınce doğu bırıncılığı o kadar da zor olmuyor :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Cavaliers : 91

Bucs : 74

yendik..LeBron 32 sayı 11 rebounds 11 asist.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
Mesaj tarihi:
Lebron tripple takılıyo bu aralar :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 05 Ocak 2006 10:46 tarihinde demiş ki:
Cavaliers : 91

Bucs : 74

yendik..LeBron 32 sayı 11 rebounds 11 asist.

91-84 olacak yalnız skor :)[signature][hline]D'akmor
so 80's

Haklıyım tabi!
  • Yeni Oluştur...