pediculus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahaha yarıldım son bölüm harikaydı ÇOK HÖTÖRÖF zuhahha[signature][hline]Love is the dance of eternity [Bu mesaj pediculus tarafından 24 Ekim 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cartman rullaz w00t w00t :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: pediculus, 24 Ekim 2005 20:21 tarihinde demiş ki: ahaha yarıldım son bölüm harikaydı ÇOK HÖTÖRÖF zuhahha Aynen süperdi o elemanlar :D :D :D - Jinekologculuk oynuoduk şimdi kötü adamınız - Çok Hötöröf - Hehehehe[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 uzun zamandır seyrettigim en guzel south park tı..bugun okul da aklıma geldikce guldum millet deli misin ?! demeye basladı :) ailenizin size daha iyi oyuncaklar alması bizim davamızı almanızı saglamaz evet saglar WTF?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Way, 25 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki: uzun zamandır seyrettigim en guzel south park tı..bugun okul da aklıma geldikce guldum millet deli misin ?! demeye basladı :) ailenizin size daha iyi oyuncaklar alması bizim davamızı almanızı saglamaz evet saglar WTF?! aynen okulda rezil oldum manyak sanacaklar diye korktum. Bu kadar güzel bölüm olamaz dı ya :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 http://mrtwig.net/ Burdan indirin beyler bölümleri[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildirPaticik Abazalar Birliği Başkanı[Bu mesaj Davion tarafından 25 Ekim 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bide ben bu klibe bitiyorum seyrettikçe kopuom :P Kenny's Dead[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 South Park'ın ilk bölümlerinden biri. Frosty the Snowman[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Cartman Gets Anal Probe sanırım doğru yazdım ..bu bölümü izleyin gebereceksiniz ...:D[signature][hline]Love is the dance of eternity [Bu mesaj pediculus tarafından 25 Ekim 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ısınamadım bi türlü...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu bölüme harikaydı ama geçen haftaki bölüme hiç bir şeyi değişmem. Çinlileri halılara sürttükleri bölümde koptum ,kahkaha attım ne oluyor dedi evdekiler :D Gecenin bir yarısı uaheuhae[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya bende yarısından yakaladım başnı çok merak ediyorum. bölüm ismini biz zahmet solesenizde indirsem... kızılderililerin kumarhane açtıkalrı bölüm[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 alex (konuk oyuncu) olayı cok guzeldi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya bisey sorucam tr de south park ın tum serılerını dvd halde bulabılecegımız bır yer varmı?[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Way, 31 Ekim 2005 11:22 tarihinde demiş ki: alex (konuk oyuncu) olayı cok guzeldi.. :) bunu kovduklarında hala sırıtıyo du koptum orda =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 south park diyince aklima tek replik gelir ki cogu insan bunu kaciriyo... cartman : moooom cat is being a dildo ! cartmanin annesi : ooh then i certainly know a cat who is sleeping with mommy tonight hey gidi hey zamaninda kenny avatarim vardi uhu ozledim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu hafta bitiş cümlesi kopardı beni. "..... ib..lik yapmada gel oynayalım..." :D[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hakkaten adamlar izletiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 komik değildi ama gerçekten süper bölümdü.Amerikan halkının değil tüm Dünya'da olan bir sorunu dile getirdi.İnsanlar televizyonlardaki propoganda gibi salak bir amaç uğruna çekilmiş programların peşinden koşuyor... Gayet düşündürücü ve güzel bir bölümdü :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hey essee hehehe yarıldım ya...çok iyiydi son bölüm[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bu bölüm mükemmeldi ya :D İnternetten metallica albümü indirirken FBI basıo bi anda evi korsandan içeri düşüolar kenny falan :D[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ehehe 6 ay önce izlediğim için pek etkisinde kalamadım ama güzel bölümdü :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 uzun zamandir yazilmiyormus uplayalım dedik :D Morron lar süperdi ya :D Ben acaip güldüm iyi bölüm yapmışlar. Hele ki Stan'in "babam gibi salakları kandırmanız" dedikten sonra babasının " evett " diye bağırmasıına koptum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ya bu bolumun olayi tam tam tam tam tammmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dum diyorlar orda... Aptal manasında :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar