Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park Hayranları Buraya

Davion

Öne çıkan mesajlar

Hastasıyımdır.
Vazgecemem..
Sizinleyim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ben filmini izledim (bigger longer, uncut) yerlerden topladılar beni[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok büyük South Park fanıyım, her saniye takip ederim.. şu ana kadar çıkmış her bölümünü izledim hatta her bölümü defalarca tekrardan izledim :), 9. sezonun ortasında kaldık. ekimin ortasında başlıcaktı yeni bölümler. sabırsızlıkla bekliyoruz. Fakat şu yorumu yapiim, yavaş yavaş bölümler kalitesini yitiriyor. Eskiden yarılarak izliyordum her yeni çıkan south park bölümünü. şimdi ise sadece tebessüm yaratiolar.. Matt ve Trey artık yaratıcılıklarını kaybediolar galiba :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 03 Ekim 2005 05:54 tarihinde demiş ki:
valla çok büyük South Park fanıyım, her saniye takip ederim.. şu ana kadar çıkmış her bölümünü izledim hatta her bölümü defalarca tekrardan izledim :), 9. sezonun ortasında kaldık. ekimin ortasında başlıcaktı yeni bölümler. sabırsızlıkla bekliyoruz. Fakat şu yorumu yapiim, yavaş yavaş bölümler kalitesini yitiriyor. Eskiden yarılarak izliyordum her yeni çıkan south park bölümünü. şimdi ise sadece tebessüm yaratiolar.. Matt ve Trey artık yaratıcılıklarını kaybediolar galiba :(

aynen yeni konu bulamıyorlar galiba :)

Bu arada dün geceki bölüm eskimiydi.Onu hatırlıyorum daha önce izlemiştim sanki.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

shut your madafakır mouth ankıl fakaaa ehe[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

:) şimdi şu wing bölümünü izledim talent agency açıyo hani bunlar :) Stan'in we are too clever to be talented demesi kopardı beni :)[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

uehueh harbi süperdi de

eski bölümmüydü bana mı öyle geldi.Sanki izlemiştim anımsıyorum hatırladım bir kaç yerini.

Geçen haftaki bölüm eskiydi onu biliyorum ya da izlemiştim yabancı kanallarda :) Bi bakayım[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bu bölümü değil geçen haftakini T.k atma olayını :)

Galiba netten indirip izlemiştim hatırlamıyorum tam :)

Şu an pc'de 7. sezona dair 9. bölüm kalmış sadece.Rock grubu ln kuruyorlar süper :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Bende butun bolumleri ve ekstralarini izleyen biri olark sunu soliim benim en cok guldugum sezon 8. sezondu. Konu bulma konusuna gelince onlar konularini normal hayatlardan yıldızlardan zenginlerden magazinden aliyolar o yuzden konu konusunda pek problem yasicaklarini zannetmiyoyum.
AWESOME-O
yu izleyesim geldi :D[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sie, 13 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
Bende butun bolumleri ve ekstralarini izleyen biri olark sunu soliim benim en cok guldugum sezon 8. sezondu. Konu bulma konusuna gelince onlar konularini normal hayatlardan yıldızlardan zenginlerden magazinden aliyolar o yuzden konu konusunda pek problem yasicaklarini zannetmiyoyum.
AWESOME-O
yu izleyesim geldi :D

abi dur o bölüm bir yerden aklıma gülüyor ve koptuğumu hatırlıyorum da ahh ahh hatırlayamıyorum

hatırladım galiba Cartman robot numarası mı ne yapıyordu butters a o mu :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...