Somber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 increase attack power by %xx beltler i$e yariyo mu? cok deli item olmalari lazim degil mi bunlarin? 1000attack varsa, %25 taksam 1250 varmi$ gibi mi vururum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hiçbirişeyaradığınıgörmedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KelebeK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hic bir ise yaradıgı yok.hikaye o inanma sen :D[signature][hline]Name:MoradSlayer LeveL:6x Np:100.xxx Clan: - Server:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hurafe o hurafe... ya da lotto gibi bişey olcak o da sonradan aktif olabilir ama tam bi bilgim yok.[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yazım hatası o başka bi şeydi o ama neydi adı aklıma gelmio gelirse yazarım xD[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tam olarak emin değilim ama increased attack power, tüm vuruşların olmasa da bazı vuruşların%50 oranında daha da artmasını sağlıyo. Mesela adama bir vuruşun 1000 ise , diğer vuruşun 1300 falan olabiliyo, çok karşılaştım bunla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ujio sen bi takıp denesene belki belli bir atack limitten sonra etkisi görülüyodur .. undying mantığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=bir pati klasiği]kedidir kedi[/spo][signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 birçok karakterde denedim %30 atak verenleri test ettim rogue mage priest hiçbirinde etkisi yok cz de denemedim belki pvp de etkilidir ama genelde bu tür itemler monsterlar üzerinde etkili oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 anladim tesekkurler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu arada konu süper .. salak salak bi ton topick var böle şeyleri konuşmak bilgilenmek için böle konuların açılmasına dvmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 çöpe at[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar