vesmor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Selam, Evet, yanli$ duymadiniz. Butun acik olan Paticik sunuculari ve acilacak Paticik sunuculari $ifre korumasina gectiler. A$agida kayit olmak icin baglantilar ve kisa bir anlatim var. DM sitesi icin tikla CTF sitesi icin tiklaSistem nasil cali$iyor?Kayit olurken Soldat'da kullandiginiz nickname'i belirtiyorsunuz, bir $ifre belirtiyorsunuz ve IP adresinizi belirtiyorsunuz. Belirtilen nickname ile sizin IP'niz di$indan giren olursa banlaniyor.IP adresim degi$irse ne oluyor?Guncelleme sayfasina giriyorsunuz, nickname & $ifre & yeni ip belirtiyorsunuz ve guncelleniyor.Nickname'im calinirsa ne oluyor?MSN veya ozel mesaj araciligi ile bana ula$iyorsunuz kayidi siliyoruz ve siz kayit oluyorsunuz. Ilkler her zaman bizden,-v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu arada Soldat versiyonu da 1.3.1 oldu her iki sunucuda da.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 helal olsun size. cok yerinde bişi oldu bu. :D yaşasın pati ![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hemen bir soru; kayıt olurken clan adıyla birlikte mi kayıt olmalıyız ? şimdi ben Krusty diye kayıt olsam, oyuna girerken [Elite] Krusty yazsam sistem kabul edermi? :)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 En güzeli hem Krusty hem de [Elite] Krusty olarak kayıt yapman, böylece istediğin zaman klan tagıyla ya da tagsız bağlanabilirsin.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 peki öyle olsun =P[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Güzel olmuş, elinize sağlık. Sıra istatistik sisteminde hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solcir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 İyi güzel olmuş ama şimdi adam cafede oynuyosa her cafe için ayrı kayıt mı olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: vesmor, 11 Aralık 2005 17:39 tarihinde demiş ki: IP adresim degi$irse ne oluyor? Guncelleme sayfasina giriyorsunuz, nickname & $ifre & yeni ip belirtiyorsunuz ve guncelleniyor. [signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 işte bu yaa bende bunu bekliyordum 1 senedir :D paticik farkı saol Pati. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dynamic ip kullanan biri(mesela ben)her modemi resetleyişinde oraya girip 40 saat bi daha yeni gelen ipyi gircek falan filan uzun iş yahu.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Uzun iş değil ya, 2 tık be. Barretle dm yapıyormuşsun gibi düşün :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Redogski, 12 Aralık 2005 17:44 tarihinde demiş ki: dynamic ip kullanan biri(mesela ben)her modemi resetleyişinde oraya girip 40 saat bi daha yeni gelen ipyi gircek falan filan uzun iş yahu. benim açtığım topic e bak istersen.. Burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eleMan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 güzel uygulama takdir ettim sizi!! de bu şifre olayını anlamadım tam olarak nerede kullanacağız bu şifreyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 linkler açılıyor mu? ben giremedim de.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 linklerde bir bozukluk var evet bende giremiyorum.[signature][hline] Peki ağlasam sesimi duyacak mısın mısralardım? Duymayacaksan niye ağlıyorum ? Allah'ım yanıpda tutu$muyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çalışmıyor nick alamıyorum 1 haftadır.[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sunucu da kapalı. Öyle öngörüyorum ki sunucu açılınca site de açılacak. Sabredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 vesmor, 2'sine kadar evinde olmadığı için ve roota erişimi sadece evindeki pc'den olduğu için açamıyor çökük serverları. Yakında online olacak serverlar ve site.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 geocities filan yapsaydınız bari.[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hala çalışmıyor sanki linkler[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya şifre alamıyorum. sayfa açılmıyo. napcam? paticik sunucusuna giremicem mi?[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solcir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ocağın kaçı oldu yok server ya! Serverin makinesine tekme fln atmak gerekiyosa yaparım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 e benim ip dinamik her ip değiştiginde yeniden yeniden mi yazıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar