vesmor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Selam, Evet, yanli$ duymadiniz. Butun acik olan Paticik sunuculari ve acilacak Paticik sunuculari $ifre korumasina gectiler. A$agida kayit olmak icin baglantilar ve kisa bir anlatim var. DM sitesi icin tikla CTF sitesi icin tiklaSistem nasil cali$iyor?Kayit olurken Soldat'da kullandiginiz nickname'i belirtiyorsunuz, bir $ifre belirtiyorsunuz ve IP adresinizi belirtiyorsunuz. Belirtilen nickname ile sizin IP'niz di$indan giren olursa banlaniyor.IP adresim degi$irse ne oluyor?Guncelleme sayfasina giriyorsunuz, nickname & $ifre & yeni ip belirtiyorsunuz ve guncelleniyor.Nickname'im calinirsa ne oluyor?MSN veya ozel mesaj araciligi ile bana ula$iyorsunuz kayidi siliyoruz ve siz kayit oluyorsunuz. Ilkler her zaman bizden,-v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu arada Soldat versiyonu da 1.3.1 oldu her iki sunucuda da.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 helal olsun size. cok yerinde bişi oldu bu. :D yaşasın pati ![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık...
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hemen bir soru; kayıt olurken clan adıyla birlikte mi kayıt olmalıyız ? şimdi ben Krusty diye kayıt olsam, oyuna girerken [Elite] Krusty yazsam sistem kabul edermi? :)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 En güzeli hem Krusty hem de [Elite] Krusty olarak kayıt yapman, böylece istediğin zaman klan tagıyla ya da tagsız bağlanabilirsin.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 peki öyle olsun =P[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Güzel olmuş, elinize sağlık. Sıra istatistik sisteminde hadi bakalım :)
Solcir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 İyi güzel olmuş ama şimdi adam cafede oynuyosa her cafe için ayrı kayıt mı olcak ?
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: vesmor, 11 Aralık 2005 17:39 tarihinde demiş ki: IP adresim degi$irse ne oluyor? Guncelleme sayfasina giriyorsunuz, nickname & $ifre & yeni ip belirtiyorsunuz ve guncelleniyor. [signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 işte bu yaa bende bunu bekliyordum 1 senedir :D paticik farkı saol Pati. :)
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dynamic ip kullanan biri(mesela ben)her modemi resetleyişinde oraya girip 40 saat bi daha yeni gelen ipyi gircek falan filan uzun iş yahu.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Uzun iş değil ya, 2 tık be. Barretle dm yapıyormuşsun gibi düşün :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
revlis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Redogski, 12 Aralık 2005 17:44 tarihinde demiş ki: dynamic ip kullanan biri(mesela ben)her modemi resetleyişinde oraya girip 40 saat bi daha yeni gelen ipyi gircek falan filan uzun iş yahu. benim açtığım topic e bak istersen.. Burda..
eleMan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 güzel uygulama takdir ettim sizi!! de bu şifre olayını anlamadım tam olarak nerede kullanacağız bu şifreyi?
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 linkler açılıyor mu? ben giremedim de.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
SpawNJawS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 linklerde bir bozukluk var evet bende giremiyorum.[signature][hline] Peki ağlasam sesimi duyacak mısın mısralardım? Duymayacaksan niye ağlıyorum ? Allah'ım yanıpda tutu$muyorum.
nooneelse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çalışmıyor nick alamıyorum 1 haftadır.[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them.
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sunucu da kapalı. Öyle öngörüyorum ki sunucu açılınca site de açılacak. Sabredelim.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 vesmor, 2'sine kadar evinde olmadığı için ve roota erişimi sadece evindeki pc'den olduğu için açamıyor çökük serverları. Yakında online olacak serverlar ve site.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
nooneelse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 geocities filan yapsaydınız bari.[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hala çalışmıyor sanki linkler[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya şifre alamıyorum. sayfa açılmıyo. napcam? paticik sunucusuna giremicem mi?[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*
Solcir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ocağın kaçı oldu yok server ya! Serverin makinesine tekme fln atmak gerekiyosa yaparım yani
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 e benim ip dinamik her ip değiştiginde yeniden yeniden mi yazıcam?
Öne çıkan mesajlar