Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

444 1 375 Telekom ADSL Çağrı Merkezi

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

ben memnunum ya her sorunu şak diye çözüyolar :) bu arada ben adsl müşteri no'sunu kaybettim nası öğrenebilirim tekrar?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir sorunun olduğunda ADSL Müşteri No'sunu söylemene gerek yok.Adsl hizmetine ait telefon numaranı alan koduyla birle söylesen oluyor.Zaten operatör bilgilerini kontrol ettikten sonra ADSL Abone No'nu istersen sorabilirsin... ;)[signature][hline]<%
Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..."
%>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 02 Ocak 2006 14:42 tarihinde demiş ki:
Burdan anlıyoruz ki, Can'ın sabrı taşmış artık, "Bir de foruma yazayım bari onlar yanlış yapmasın" demiş. Gel gör ki, forumun hepsi manyak (Ehue) , artık 1000+ kişisel sapık edindi kendine :)

Ehehe walla paticiğime ben güveniyorum.Bilgili bir aileyiz biz :) Buradaki sevgili paticiklerimin, Diyarbakır'dan arayan ve "kardeş bah biz nete giremiyoruz.Modem dediğiniz şey nedir acep?" gibi şeyler söyleyeceklerine inanmam :P[signature][hline]<%
%>
Sosyal ağlarda paylaş

valla kolay gelsin allah sabır versin...
ararsak arada yardımcı olursun artıkın çok sorunlu bşi bu adsl :)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

bide neden arıza kaydı alındıktan snra bilgisayarın kapatılamaması söyleniyor. gunlerce bilg. açık kaldı ya :p
kabloda merkezden mudale ediyorlar ama adslde varmı aynı şey..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 04 Ocak 2006 11:32 tarihinde demiş ki:
valla kolay gelsin allah sabır versin...
ararsak arada yardımcı olursun artıkın çok sorunlu bşi bu adsl :)

Eyw walla :)

said:
Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:43 tarihinde demiş ki:
abi benim adsl de şöyle bi sorun var bazen saatlerce kopmuyo b bazen 4-5 dk sonra kopuyo neden böyle oluyo ?

Bulunduğun santraldeki yoğunluktan olabilir büyük ihtimalle...

said:
_AvengeR_, 04 Ocak 2006 12:05 tarihinde demiş ki:
bide neden arıza kaydı alındıktan snra bilgisayarın kapatılamaması söyleniyor. gunlerce bilg. açık kaldı ya :p
kabloda merkezden mudale ediyorlar ama adslde varmı aynı şey..

Arıza kaydı alındıktan sonra, arıza kaydı süresince bilgisayarı ve modemi açık bırakmanız söyleniyor.Çünkü alınan arıza kaydı aktif olarak gideriliyor ;)[signature][hline]<%
%>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Curunir, 04 Ocak 2006 13:09 tarihinde demiş ki:
helal olsun hem patide hem telekomda çalışıor :)
owner sen gayrettepedeki telekomdamısın?

Hayır Bostancı-Şenesenevler'deki Telekom Çağrı Merkezi'ndeyim...

said:
xueshen, 04 Ocak 2006 15:01 tarihinde demiş ki:
ahaha tabi çağrı süreleri düşsün sizde performasn yapın değilmi. bu maddeler sırf o yüzden
:)

Ehehe aslında çağrı ortalamaları düşse tabiki güzel olur :) Ama bu maddeler onun için deil.Yalnızca Telekom'da çok fazla başımız ağrıyor artık.Hatta bazen baş ağrıları giriyor ve çıldıracak gibi oluyoruz.Ahan da aynen böyle gözlerimiz büyüyüp küçülüyo => :-o[signature][hline]<%
%>
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben de Kablonet var ADSL'ede başvurdum diyelim. Şimdi ADSL 1 hafta sonra gelecek diyelim atiyorum. Kablonet dursa hala daha adsl eve kuruldu fakat port olmadigi icin oyle bekletiliyorum diyelim kablonette hala daha takilabilme sansim var mi ?[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...