Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

444 1 375 Telekom ADSL Çağrı Merkezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben memnunum ya her sorunu şak diye çözüyolar :) bu arada ben adsl müşteri no'sunu kaybettim nası öğrenebilirim tekrar?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
Herhangi bir sorunun olduğunda ADSL Müşteri No'sunu söylemene gerek yok.Adsl hizmetine ait telefon numaranı alan koduyla birle söylesen oluyor.Zaten operatör bilgilerini kontrol ettikten sonra ADSL Abone No'nu istersen sorabilirsin... ;)[signature][hline]<%
Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..."
%>
Mesaj tarihi:
ne insanlar war ya internet iyi birseyde bilincli kullanıcılarla :)[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth...
SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system !

Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 02 Ocak 2006 14:42 tarihinde demiş ki:
Burdan anlıyoruz ki, Can'ın sabrı taşmış artık, "Bir de foruma yazayım bari onlar yanlış yapmasın" demiş. Gel gör ki, forumun hepsi manyak (Ehue) , artık 1000+ kişisel sapık edindi kendine :)

Ehehe walla paticiğime ben güveniyorum.Bilgili bir aileyiz biz :) Buradaki sevgili paticiklerimin, Diyarbakır'dan arayan ve "kardeş bah biz nete giremiyoruz.Modem dediğiniz şey nedir acep?" gibi şeyler söyleyeceklerine inanmam :P[signature][hline]<%
%>
Mesaj tarihi:
valla kolay gelsin allah sabır versin...
ararsak arada yardımcı olursun artıkın çok sorunlu bşi bu adsl :)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
bide neden arıza kaydı alındıktan snra bilgisayarın kapatılamaması söyleniyor. gunlerce bilg. açık kaldı ya :p
kabloda merkezden mudale ediyorlar ama adslde varmı aynı şey..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 04 Ocak 2006 11:32 tarihinde demiş ki:
valla kolay gelsin allah sabır versin...
ararsak arada yardımcı olursun artıkın çok sorunlu bşi bu adsl :)

Eyw walla :)

said:
Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:43 tarihinde demiş ki:
abi benim adsl de şöyle bi sorun var bazen saatlerce kopmuyo b bazen 4-5 dk sonra kopuyo neden böyle oluyo ?

Bulunduğun santraldeki yoğunluktan olabilir büyük ihtimalle...

said:
_AvengeR_, 04 Ocak 2006 12:05 tarihinde demiş ki:
bide neden arıza kaydı alındıktan snra bilgisayarın kapatılamaması söyleniyor. gunlerce bilg. açık kaldı ya :p
kabloda merkezden mudale ediyorlar ama adslde varmı aynı şey..

Arıza kaydı alındıktan sonra, arıza kaydı süresince bilgisayarı ve modemi açık bırakmanız söyleniyor.Çünkü alınan arıza kaydı aktif olarak gideriliyor ;)[signature][hline]<%
%>
Mesaj tarihi:
helal olsun hem patide hem telekomda çalışıor :)
owner sen gayrettepedeki telekomdamısın?[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım...
Mesaj tarihi:
bide eve gelenler düzelse,
3 kere geldiler
3 ünde de
-ağbi siplintırın bozuk onu bi deiştir[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
said:
Curunir, 04 Ocak 2006 13:09 tarihinde demiş ki:
helal olsun hem patide hem telekomda çalışıor :)
owner sen gayrettepedeki telekomdamısın?

Hayır Bostancı-Şenesenevler'deki Telekom Çağrı Merkezi'ndeyim...

said:
xueshen, 04 Ocak 2006 15:01 tarihinde demiş ki:
ahaha tabi çağrı süreleri düşsün sizde performasn yapın değilmi. bu maddeler sırf o yüzden
:)

Ehehe aslında çağrı ortalamaları düşse tabiki güzel olur :) Ama bu maddeler onun için deil.Yalnızca Telekom'da çok fazla başımız ağrıyor artık.Hatta bazen baş ağrıları giriyor ve çıldıracak gibi oluyoruz.Ahan da aynen böyle gözlerimiz büyüyüp küçülüyo => :-o[signature][hline]<%
%>
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 02 Ocak 2006 14:36 tarihinde demiş ki:
ahaha

-Merhaba ben ayşe nasıl yardım edebilirim
-can orada mı ? ?

dit dit dit :D

muhuashda[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Mesaj tarihi:
Şimdi ben de Kablonet var ADSL'ede başvurdum diyelim. Şimdi ADSL 1 hafta sonra gelecek diyelim atiyorum. Kablonet dursa hala daha adsl eve kuruldu fakat port olmadigi icin oyle bekletiliyorum diyelim kablonette hala daha takilabilme sansim var mi ?[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hımm sen istanbulda çalışıyosun dimi marmara bölgesi babacan biz türkiyeye bakıyoruz bizim full çekince giriyo sizin türkiye yada sizim marmara full çekince bizegiriyo istanul falan
  • Yeni Oluştur...