OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu açmamın en temel sebebi, adsl kullanıcılarının Telekom ADSL Çağrı Merkezi'ni aradıklarında neleri bilmeleri gerektiği hakkında bi bakıma bilgilendirmektir.Sen ne biliyorsun ki diyenler olursa yalnızca şunu söyleyebilirim; Çağrı Merkezinde Çalışıyorum... ;) Neyse lafı daha fazla uzatmıyorum ve dökümanıma başlıyorum... Öncelikle şunu söylemeliyim ki, bizleri Türkiye genelinde adsl hakkında arayan oldukça fazla kişi var.Adsl hakkında diyorum çünkü öyle zamanlar oluyor ki adsl'i bırakın müşteri şu şikayetlerle bile gelebiliyor; Örnek 1: Operatör: İyi Akşamlar Ben Can.Nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri: Eeee iyi akşamlar kardeş.Yaa benim adsl bağlantım var ama internet denen o şeye bi türlü giremiyorum.O kadar bilgisayar aldık olmuyoo... Operatör: Ben size yardımcı olmaya çalışayım.Öncelikle isminizi rica edeyim? Müşteri: Ahmet... Ahmet Yıldırım Operatör: Ahmet bey, Adsl hizmetinize ait telefon numarasını alan kodu ile birlikte rica edeyim? Müşteri: Yaa bi dk telefon kaçtı? Haa 0216 346 56 45! Operatör: Teşekkür ederim Ahmet bey.Bilgilerinizi kontrol ediyorum... Ahmet bey modeminizin üzerindeki ışıkların durumu şuan tam olarak nedir acaba? Müşteri: Hıııııııııııı Modem mi? Acep O modem dediğiniz şey nedir ki? Operatör: Ahmet bey modem, bilgisayarınızın ile internet bağlantısını gerçektiren,üzerinde link,lan gibi ışıklar bulunan genellikle siyah bir cihazdır. Müşteri: Yaaaw kardeş bah şimdi ben modem falan almadım.Modem olmadan olmazmı bu işler acep? Operatör: Üzgünüm efendim.Modemsiz internete giremezsiniz. Müşteri: Hıııı nerden bulcam şimdi ben onu yaaa allaahh allahhh yaa!! (ÇATTTT TELEFONU KAPATIR!!) Örnek 2: Operatör: İyi Akşamlar Ben Can.Nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri: İyi akşamlar.İyi akşamlar.Yaa ben internete girecem amaa bu girmiyo yaa.Yardımcı olun... Operatör: Ben size yardımcı olmaya çalışayım.Öncelikle isminizi rica edeyim? Müşteri: Hüseyin Operatör: Hüseyin bey, Adsl hizmetinize ait telefon numarasını alan kodu ile birlikte rica edeyim? Müşteri: Bi dk.. hmm 0212 389 75 64 Operatör: Teşekkür ederim Hüseyin bey.Bilgilerinizi kontrol ediyorum... Hüseyin bey sistemde internete bağlanırken kullanıcı adınızı yanlış yazdığınızı görüyorum. Bu durumda internet bağlantınız gerçekleşmez malesef. Müşteri: Yaa nası yanlış bana böyle verdiler? Operatör: Hüseyin bey kullanıcı adınızı tam olarak ne verdiler? Müşteri: hüseyin12 Operatör: Evet Hüseyin doğru fakat kullanıcı adınızın sonuna @ttnet eklemeniz gerekmektedir.Siz, kullanıcı adınızın sonuna @hotmail.com eklemişsiniz. Müşteri: Yaa ben bilmiyorum yani öyle yazayım dedim? Operatör: Hüseyin bey kullanıcı adınızın sonuna @ttnet eklemelisiniz.Ancak bu şekilde internete girebileceksiniz. Müşteri: Hıııı hepsi küçük mü olacak? Yoksa? Operatör: Evet Hüseyin bey.Hepsi küçük harfle hüseyin12@ttnet Peki Hüseyin bey şifrenizi tam olarak ne giriyorsunuz? Müşteri: 123151 Operatör: Hüseyin bey şifrenizi de yanlış giriyorsunuz isterseniz kullanıcı adınızı ve şifrenizi baştan verebilirim? Müşteri: İyi tamam. Operatör: Hüseyin bey kullanıcı bilgilerinizi verebilmem için öncelikle sizi bir güvenlik aşamasından geçirmeliyim... Hüseyin bey baba adınızı rica edebilirmiyim? Müşteri: Yavuz Operatör: Hüseyin bey Doğum tarihinizi gün,ay ve yıl olarak rica edebilirmiyim? Müşteri: hıııı bi dk yaa. 1973!! Operatör: Hüseyin bey sistemde farklı görünüyor? Müşteri: Yaa neydi biliyordum.Yaa kardeş ben nufus cüzdanından bi bakıp geleyim? Operatör: Hüseyin bey sizi anca kısa bir süre bekleyebilirim... Müşteri: O zmn ben bakayım.Ondan sonra sizi ararımm.. (ÇATTT!! MÜŞTERİ TELEFONU KAPATIR!) Görüldüğü gibi arkadaşlar daha bunun gibi o kadar fazla örnek var ki... Ama bazı zamanlarda o kadar muhteşem müşteriler arıyor ki.Nerdeyse bizden bilgililer ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.Oldukça duyarlılar diyebilirim... 444 1 375 Telekom ADSL Çağrı Merkezi'ni aramadan önce mutlaka; * Bilgisayarınızın ve modeminizin başında olun * ADSL Hizmetinize ait abone no yada telefon numarasını bilin * Sorununuzu lütfen net ve açık bir şekilde anlatmaya gayret edin. * Aramadan önce telefon hattınıza bağlı splitterınızı ve bağlantılarını kontrol edin. * Bizleri aramadan önce eğer modeminiz sinyal almıyorsa yada bağlantısı bir anda kesildiyse öncelikle modeminizin elektrik kablosunu çekip 5-10 saniye bekleyin ve tekrar takın.Bütün ışıkların sabitlenmesini bekleyin.Eğer bu durumda da bağlantı problemi yaşıyorsanız bizi arayarak probleminizi ve uyguladığınız aşamaları bizlere anlatın. * Sizlere isim sorulduğunda kendi isminizi verin.Çünkü bu isim sizlere hitap edebilmek amacıyla sorulmakta * Adsl dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tesekkürler : ) De bence o numaralari sansürle, ne olur ne olmaz : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O numaraları kafadan salladım :) Ama bu verdiğim örnekler aynen böyle[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sen çağrı merkezindemi çalışıyorsun ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 adam calisiorum demis, yalan mi soylesin yani ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 teşekkürler =) faydalı bi topic olmuş..[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :) Yes yes[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlerde forumda bana karşı bi düşmanlıkmı seziyorum ne :-p neyse konuya dönelim, ilginç bi çalışma olmuş :tup:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yok yaw ne düşmanlığı.Biz burda bir aileyiz ;)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Raven numaraları sallamış olsanda birilerine ait. Rahatsız edebilirler. Gerçi ben patilerin öyle birşey yapacağına inanmıyorum... Bide zamanında şöle bir dialog yaşamış arkadaşımız burdakilere doyamıyanlara ama o telekomu suçluyordu. :/ amacım o arkadaşımız desteklemek değil. Az buçuk konuyla alakası var. http://forum.paticik.com/view.php?id=149111[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - Dandirik ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! [Bu mesaj Eldarduil tarafından 02 Ocak 2006 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 haha babamda müdür yardımcısı bu dediğin olaylardan o kadar çok yaşıyor ki :D ya kardeşim bir insan kablo almaya telekom müdürlüğüne gelip bulamayınca (doğal olarak :) ) "işiniz ne lan sizin " diyip kavga çıkartıyorsa o insanların internetle tanışmaması gerekir. Neyse işte böyle tonlarca hikaye var bende de :D Zor iş abi Telekom personellerinin işi çok zor.En azından arkası olmaya için.Bir ofiste boş boş oturan biri varsa bilin torpillidir :) Ben babamdan biliyorum adam 1 dk oturmuyor gerçekten insanlar için çalışıyorlar ama insanlar nankör olduğu için dğer bilmiyorlar.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aaa can cagrı merkezinde calısıyomus artık sen acana kadar ararım ben :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 - Buyrun ben Can nasil yardimci olabilirim? + Can ,ben Penth patiden naber? üehejhejh böyle diyaloglar bekleyebilirsin artik haha[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben onu mesai saatleri dısındada ararım bittin sen can :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahaha -Merhaba ben ayşe nasıl yardım edebilirim -can orada mı ? ? dit dit dit :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 -aybars can evdemi(veya alper :D) -hyr iste -tmm numara cevrilir 444 0 375 -can'la goruscektim :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 telefonu raven açana kadar denersiniz artık :)[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - Dandirik ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Burdan anlıyoruz ki, Can'ın sabrı taşmış artık, "Bir de foruma yazayım bari onlar yanlış yapmasın" demiş. Gel gör ki, forumun hepsi manyak (Ehue) , artık 1000+ kişisel sapık edindi kendine :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 direk o numara edindi artık canmı gelir aysemi gelir mehmetmi gelir bilinmez :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gidip superonline'dan da adsl alabilirsiniz. çağrı merkezide oldukça süper :) [Bu mesaj orc_lord tarafından 02 Ocak 2006 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 superonline ? aynı şey be ehahaha Telekom'un portlarını kullanıyorlar.İkisi de aynı şey yani ama reklam yaban superonline ,salak gibi izleyen telekom yıllarca böyleydi :D yapan yarıyor ama[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tamam karar verdim orc_lord kesin Superonline' da çalışıyor veya para alıyor oradan ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Eldarduil, 02 Ocak 2006 13:06 tarihinde demiş ki: Raven numaraları sallamış olsanda birilerine ait. Rahatsız edebilirler. Gerçi ben patilerin öyle birşey yapacağına inanmıyorum... Bide zamanında şöle bir dialog yaşamış arkadaşımız burdakilere doyamıyanlara ama o telekomu suçluyordu. :/ amacım o arkadaşımız desteklemek değil. Az buçuk konuyla alakası var. http://forum.paticik.com/view.php?id=149111 Bu verdiğin linkteki arkadaşımızın anlattığı çağrı merkezi temelinin oturmadığı zamanlardı.Ama şimdi TurkTelekom, Siemens Business Services ile anlaşmalı ve biz Siemens altında çalışıyoruz.Bu arkadaşımız şimdi arasa böyle bir sorun yaşamayacağından ben şahsen eminim... said: orc_lord, 02 Ocak 2006 15:21 tarihinde demiş ki: gidip superonline'dan da adsl alabilirsiniz. çağrı merkezide oldukça süper :) :) Orc_lord, superonline adsl hatlarına da biz bakıyoruz ehe[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Raven, SOL' un da mı çağrı merkezi telekoma ait?[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yes yes.Genellikle bize geliyorlar.Dün feci yoğundu.Ölüyorum sandım.Bi çağrıyı kapadım diğeri arıyo sürekli.Bu Türkiye'nin amma adsl sorunu varmış kardeşim. :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar