Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 valla benim öle şu oyun benim için en iyisidir diye bileceğim bir durum olamaz. Oynadığım her oyundan son derece zevk almışımdır. bırakın türler arasındaki farklılığı aynı türler arasındada farklılıklar oluyor. Rts Olarak en sevdiğim oyun Red Alert 1 dir. Fps Sevmem Doom ve Dukenukem diyeyim ilk göz ağrılarımdır. aklıma gelmiyo başka şeyler en çok strateji ve rpg oynarım ama.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sims serisi . yApilan en iyi oyunlardan bence. Sacred lands bide.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 AoE-II Conqueror,The Battle For The Middle Earth,Warcraft-III den itibaren tum serileri(WoW haric onu oynamadim) Online olarak ise--->Guild Wars :) Edit:Ha bide Dungeon Siege II degilde onceki serisi guzeldi Legends of Aranna fln [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 24 Aralık 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: chagy, 22 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki: mega lo mania ehueh +1[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 karı soymaca. oO Saymayabilirsiniz gerçi o konsoldu.Ama emule babında hani. Ayrıca 2 tipi vardı.Birisinde 2 boya fircasi boyayı siler. Diğerinde erix gibi yuvarlak topla keserek bişiler yapiyodunda öyle yani. Ceton bitti tel sokalımmı. [signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi [Bu mesaj Buzx tarafından 24 Aralık 2005 06:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 über mary0 2[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 everquest2+wow+nwn online olarak oynadıgım ilk (ve belkide sondur bilemiyorum) 3 oyundur..ve superler bence[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GRKM1415 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bence en iyi call of duty 2 bu oyun süper tavsiye ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corvustheheretic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 planescape torment morrowind baldurs gate fallout broken sword monkey island sw kotor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Fazla ısınmadan dolayı beynim eridi cevap veremeyeceğim.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 heheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 star craft[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cm, ogame, age of empires net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sc red2 aoe2c fifa serisi wc serisi cm fm sof tekken serisi chess master :-P resident evil serisi Syphon Filter2(benim favorim çoğu kişi bilmez off ne oyundu ömrümü çürüttü ps1 de)[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 half life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 cm, doom, wolfenstein.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dunyanin en bos beles threadi tam gaz..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aragorn_06 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya tabiki en iyi oyun GRAND THEFT AUTO:SAN ANDREAS'tır.Ayrıca F.E.A.R manyak bir FPS'dir. Bu oyunlar insana çok büük zevk veriri. Call of Duty'yide unutmayalım. Özelliklede son çıkan gaz bombası tekniği muhteşem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mmo: world of warcraft fps: call of duty 2 strateji: Warcraft 3 Action: Prince of Persia: Warior Within ve Two Thrones[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mmo: wow? sanmıyorum, uo gibi kalıcı olamaz hiç bi mmo :) tabi ileride belli olmaz[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Mumu, 28 Aralık 2005 05:32 tarihinde demiş ki: dunyanin en bos beles threadi tam gaz.. hehehe[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 command and conquer, redAlert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Myst, Monkey Island ve MDK kapışır derim...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sanitarium grim fandango monkey islan serisi baldurs gate 1 bana göre bunlar walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 river raid[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar