myth_71 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 [spo1=1315 patch çıkmış linet te bişiler olmuş][/spo][signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bize neden uğramamış o patch[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ala ala çıktımıki ben şimdi baktım çıkmamış ftp bakim bide[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Biz orc uz bize yeşillik gitmez:D[signature][hline]Lycaon 60Lvl - 3x.xxxnp - Cyper - Rogue/Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yahu me patchi sawaşta oraya gelmiş orclar onun geyiğini yapıyor atladınız hemen:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 geyikciii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 resim feyk bellide patch şüphe çekiciydi :)[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Resim Fake değil. Invisationda orclar rabiaya gelmiş mevzu budur.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 başlıkla resim arasındaki gerçeklik feyk demek istedim:)[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bilinc Sana bişey sorucam Kızma darılma bagırma olmasın :D blackwinds denilen Gm yeni ismi nedir biliyormusun nede olsa areste en eski sensin bilgin vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bilmiyorum...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bilinc birdefa savas da kesdi die isminimi ögrendi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ne zaman kesti bilinc beni ben cyperdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Dün Xigenondaki saat 19.00 başlayan savaş bu. El Morad'ı istilaya gitmiştik. Orada ss almış arkadaş. Resimde görülen Old_Ex benim gerçek yaşamdan arkadaşım, yanındaki birkaç kişi de tanıdık. O yüzden size saatine kadar söylüyorum.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myth_71 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Alp açıklamaların için teşekkür ederim ama gerek yoktu anlayan anladı zaten ne demek istediğimi bu arada Angulus' u dün cz de hakladım başım göye erdi.. :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu karı kim :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arestede bekleriz karusları ama nedense ilk 5 dakikada kendimizi karusta buluyoz :D[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: OSMANKEPENEK, 06 Ocak 2006 11:39 tarihinde demiş ki: arestede bekleriz karusları ama nedense ilk 5 dakikada kendimizi karusta buluyoz :D cz de towndan cıkamıyoz ama :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 a2 demi a1 dede dikkat et bi bak kaç parti ork townda :D[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 valla şu an nası bilmiyorum ama haftasonları hep öyle :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bak bak cz ye gir a1 say 10 dakikada towndayız :) ne yaparsın ekmek parası :D[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar