Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacker atack ine karsi yardim gerek -ACIL!


cizbiz

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar birisi benim icq userimi ele gecirmis durumda ben online olsam bile adam usera girip beni disconnect ettirebilio infomdaki bilgileri deistirip insanlarla fln konusu mail adresimi alio internet sitemi silio ve naparsam yapim sifre deistiriim security arttiriim herturlu antivirus ve firewall kullaniim(firewallda atack gozukmuo) engelliyemiorum bilgisi olanlar lutfen nasi durdurucagimi anlatsin bana lutfen... tesekkurler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Firewall 'lar artık eskisi gibi deil. Internete erişmeye çalışan programlara da izin olayı var. Genelde trojanlar "system", "remote procedure control" veya "generic host ..." gibi isimlerle dışarıya bilgi göndermeye çalışır.

Zonealarm, kerio gibi firewall kullanıorsanız ve bilgisayar ağınız yoksa kesinlikle LSA, Generic host process, microsoft printer sharing, system, remote procedure control gibi programlara internet erişimi vermeyin.

ICQ şifren ve internet sitesinden bahsettiğine göre bunların şifrelerini bulabiliyor bu kişi. Büyük ihtimalle email'ine giriyor yada bilgisayarında trojan var ve senin girdiğin şifreleri kaydedip o kişiye yolluyor.

Önce kapsamlı bir trojan/backdoor/worm taraması yapmalısın. Trojan/backdoor/worm varsa sildikten sonra email, icq ve web site şifrelerini değiştirmen lazm.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...