cizbiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Arkadaslar birisi benim icq userimi ele gecirmis durumda ben online olsam bile adam usera girip beni disconnect ettirebilio infomdaki bilgileri deistirip insanlarla fln konusu mail adresimi alio internet sitemi silio ve naparsam yapim sifre deistiriim security arttiriim herturlu antivirus ve firewall kullaniim(firewallda atack gozukmuo) engelliyemiorum bilgisi olanlar lutfen nasi durdurucagimi anlatsin bana lutfen... tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Firewall da işe yaramıyorsa yapabileceğin bişi yok gibi görünüyor.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ICQ'da Primary Mailini ve mailin şifresini değiştir, ICQ Şifreni değiştir. (Not Bir Internet Cafeden) Gel eve(nette girmeden) at formatını...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 28 August 2003 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 criminal2'nin söylediklerinden farkli olarak icq şifreni değiştirmek yerine eve geldiğinde bilgisayarğinda bir virus-worm taramasi gerceklestir bundan sonra baglan internete ve firewall ayarlarini kontrol et.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Anit-Virus taramaları trojanlarda etkili olmayabilir :) ör: ben bi zaman "şüpeli" dosyların anti-virus programları tarafından görülmesini engelleyen bir program yazmıştım :) :) http://win32asm.org.tr.tc[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Firewall 'lar artık eskisi gibi deil. Internete erişmeye çalışan programlara da izin olayı var. Genelde trojanlar "system", "remote procedure control" veya "generic host ..." gibi isimlerle dışarıya bilgi göndermeye çalışır. Zonealarm, kerio gibi firewall kullanıorsanız ve bilgisayar ağınız yoksa kesinlikle LSA, Generic host process, microsoft printer sharing, system, remote procedure control gibi programlara internet erişimi vermeyin. ICQ şifren ve internet sitesinden bahsettiğine göre bunların şifrelerini bulabiliyor bu kişi. Büyük ihtimalle email'ine giriyor yada bilgisayarında trojan var ve senin girdiğin şifreleri kaydedip o kişiye yolluyor. Önce kapsamlı bir trojan/backdoor/worm taraması yapmalısın. Trojan/backdoor/worm varsa sildikten sonra email, icq ve web site şifrelerini değiştirmen lazm.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cizbiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Email imin sifresini fln deistirmis o da primary maildi icqda .. Tam olarak bilmiorum ama galba o password bulmak icin icqya basvurdugunda su anda onun elinde olan benim mailime gidicek di mi sifre fln ? Yani sifreyi ne kadar deistirsem de yine kolaylikla bulabilir...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ICQ ya yazdığın email'in şifresini bulup değiştirdiyse yapabileceğin pek bişi yok zaten. ICQ'nun şifresini değişip primary email'i değiştirmeyi dene birde. Başka bir email gir sana ait.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Geçmiş olsun çok can sıkıcı, benzer bir durumla ben de karşılaştım. Benim makinedeki FAT'i bozmuştu. File recovery için 30 usd verdim ama verilerim kurtarılamadı. En yakın yedeğim ise 4 ay öncesiydi, ciddi oranda çalışmam yok oldu.. Gerçekten çok can sıkıcı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar