Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cidden hepsini izleyen varmı?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 süpermiş ama tamamını izlemedim,bende kapattım 2 dakika sonra[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben izledim... Obi-Wan'la Darth Vader'ın Savaşını göremiyoruz ondan önce bitiriyo. Luke'la Han Solo'nun Storm Trooper kılığına girip, Chewbacca'yla Leia'yı kurtarmaya gittikleri sahneden sonra bitiyo...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 en güzel yeri yapmamıslar ama ya=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sıkılmıştır adam. ;)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 manyak bişi bu bea :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Harbiden "OHA"ymış yani, höh.[signature][hline]Tomoe
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hangi manyak yaptı bunu yuh[signature][hline]Maverick(NerfMe)
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lightsaber i gormem yeter.. baydi gerisi =) ama taktir-e sayan bi bas yapit diyebilecegim cinsinden bisi bu[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 OHA şuna harcadığı zamanla öss ya hazırlansa 1. olur şerefisizm.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Windows'un içine koyulmuş olması enteresan.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: elaidizm, 02 Ocak 2006 12:47 tarihinde demiş ki: Windows'un içine koyulmuş olması enteresan. ahahah : ) allahtan cs falan okumayi düsünmüyon alicim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben anlamam bu işlerden. Run'dan bunu yazınca neden çıkıyo bu?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 telnet ile başka bir bilgisayara bağlanıyorsun :D telnet hede hödö diyor dikkat edersen :D[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bune olm cush yane[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ohannes burger king ve double whopper cheese[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende hiçbirşey olmadı?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ohaa bunu yapan nerde ? öpücem :D[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Razu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eheu süper C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar yok artık lebron ceymz :) saygılar[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 daha önce açıldı (evet) aam ginede cok güzel bir hadise paylaştıgın için ginede saol penth[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sessiz olmaz,yapcaksa tam yapsaymıs =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oharaq.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ay em yor fadır[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yuh demek istiyorum :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Öne çıkan mesajlar