DifferentOne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyi hoş güzel hazırlamışsında bunların aynısı zaten hazırlandı ve sticy yapıldı hala ne diğe urasırsınz anlamam. bu başlık tarihe karışır atılımcının biri çıkar tekrar yazar bu boyle sürer gider...[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim...
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bitaneside böyle gereksiz msj atar. ben aradım bulamadım burdan aldım görevleri eline saglık krds..
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Attığın mesajlar 10000 karakter sınırına takılmış bir kısmı yok. lvl 15 ten sonrası ve lvl 37 den sonrası yok.
silksoul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 değerli "cursed" takma adlı arkadaşıma, bu mesajı herhangi bir tartışma başlamasını arzulamadan; sadece düşüncelerim adına yazıyorum. birçok forumu takip ediyorum. hepsine önceden yazılmasına karşın tekrar sorulan, cevaplanan bilgilerin, forum kirliliği denilen olaya neden olduğunu gördüm. bu forum, yakın zamana kadar kapalı olmasına karşın, burada şu an itibariyle paylaşılan sp farming, questler ve daha bir çok konuya ev sahipliği yaptı. sevgili emrah arkadaşım ciddi emek vermiş ve yorulmuş, hatta başka bir forumda da, çalışmasının olduğu gibi kullanılması üzerine sıkıcı bir diyalog da yaşamakta. ama zaten varolan bilgilerin tekrar vurgulanması zaman kaybı gibi gelmekte bana. dolayısıyla önce forumda yazılıp sabitlenen konuları okumak; sonrasında da eğer yoksa ve ilk defa yer alacaksa bir başlık ile durumu sorgulamak; kısaca gerçekten gerekli durumda mesaj yazmak bana çok daha kullanışlı gibi geliyor. sonuç olarak bu foruma ciddi emek vermiş ve birikime oldukça katkısı olan "differentone" takma adlı arkadaşımın da mesajını gereksiz diye nitelemenin gereksizliğine dikkat çekmek isterim. sizin gereksiz bulduğunuz mesajı şurada görebilirsiniz; http://forum.paticik.com/konu.php?id=162295 iyi oyunlar ve saygılar.... silksoul@troy
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 level 15te kill 200 bandit bowman questini yaparken sorun çıkıyor sanırım? bandit archer öldürmüyor muyuz? ama bende öldürürken 200den aşağı saymıyor?
gozupek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hayır bandit bowmen kesiceksin onun için.haritada stronghold die bir kale var tam adını hatırlayamadım.onun tam olarak güney batı kısmında olması gerekiyor.
sadsong Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 göremiyorum konuyu hiç o yüzden "up" :d
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 level 13 - "tiger hunting competition"(3 defa tekrarlanabilir diyor fakat yalnizca 1 kere yapabiliyorsunuz. sansinizi zorlamayin :p ) npc : general sonheyon adim 1: 1 tiger champion, 20 tiger ve 20 young tiger oldurun ve sonheyon'la konusun. odul : 33000 exp, 9550 exp, 3600 gold, 1 tiger volient scroll ve hp recovery potions. nerde bu sonheyon??
druenler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 west gate yakinlarinda. ayrica map'lere bakarsan tum npclerin nerde oldugunu gorebilirsin.
New Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 herb delivey die potcu amcadan aldığımız bir quest var o nasıl yapılır odulu nedir solersenz sevinirim bulamadım yukarda:)
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 jangana götüreceksin, ödülü hatırlamıyorum.
New Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 zaten jangan daki potcu amcadan alıyoruz ben almadım tam yapılışını ogrenip ole alcam ..
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o zaman yanlış görevi hatırladım ben :)
New Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bir gorev daha eklemek istiyorum ; folk xxxx (tam bilmiyorum) jangan daki feribot çu amcalardan adı chau olandan alıyoruz hemen orda bulunan chakji worker kesip 100 tane goz topluyoruz odul:100.000 experience points!!!
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yapılan görevlerin listelendiği bir yer varmı hangi görevleri yaptığımızı görebilioyrmuyuz?
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 skilleri darmadağın etmişim skilleri geri almak konusundaki konuyuda okudum, geri almak için baya bir ter dökmek gerekiyor. henüz lvl 15 im sizce çok geç kalmış olabilirmiyim yani skiller bu şekilde kalsa ben birisine ağırlık versem geçmiş kalmış sayılırım lvl 15teki birisi için ? önerilerinizi bekliyorum not: (4-5 puanı glave ve sworda vermişim ayrıca cold, fire ve lightninge eşit veriyordum :( şimdi fire cold ikisiini bir götürüyorum)
jestergod Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 15 lvl hiç bi$i deil. yeni karakter aç skill 0 lamakla ura$mak yerine.
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yeni char açtım dün 15 yaptım leveli oasisteyim bi pantolon düştü lvl1 seal of son ışıldayan bişi şanslımıyıım yoksa kendimi mi kandırıyorum :)
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Level 26 - "Making Yeosun Firecracker" NPC : Yeosun(donwhang'daki haberdashery'de) Adim 1: 15 tane Gun Powder bomb toplayin. Yeosun denilen arkadasi bulamadim acaba yardimci olurmusunuz?
New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 up UP !! [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:47 tarihinde, New tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar