Cyberian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Arkadaşlar bir anket yapalım dedim ufak bir anket.Katılımlarınızı bekliyorum. Macro kullanarak NP kasmak ile Exp.kasmak arasında bir fark var mıdır? Bence YOK[signature][hline]Nick : :Cyberian: Irk : El morad Level : 70 ( Edit :D) Server : Cypher (Başka neresi olabilirdi.) Clan : Yok NP : 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 var..Birinde Charını geliştirirsin EXP yaparsın.. Diğerinde NP`s yapar küfür yer dötünü kaldırırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oyunun tadı level kasmakta deildir ki... onun için np i kospla kasıcaksan hiç oynama daha ii[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat İnecek War Durdurun Dünyayı I feel awful CuRe Me plssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyberian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yanlış 2 şekilde de emek hırsızlığı söz konusu değil mi? Ben çok gördüm ares'te macroculara küfür edenleri.NPC çekip öldürenleri.[signature][hline]Nick : :Cyberian: Irk : El morad Level : 70 ( Edit :D) Server : Cypher (Başka neresi olabilirdi.) Clan : Yok NP : 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benim için hiçbi farkı yok ikisini de yapanın allah belasını versin ben boşuna mı %1-2 fazla daha alayım diye gözlerim kıpkırmızı olana kadar lvl kasmaya çalışıom[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ikiside haksız kazanç bence! Np kasmak kötü ama exp. kasmak ii diyenler war.BVence ikiside aynı şey.Np kasarsan karşındakine haksızlık edersin.Exp. kasarsın sora makro kapatıp cz ye gidersin yine başkalarına haksızlık yapmış olursun.Adamlar yırtınarak lvl 60+ olur np kasar.Sen uykuda 60+ olur np kasarsın.Kullanmam,kullanana da küfürümü ederim kimse kusura bakmasın!!![signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 walla ben ikisinede küfr ederm:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Ji_Ber, 05 Ocak 2006 14:36 tarihinde demiş ki: walla ben ikisinede küfr ederm:horace: sakallı sakallarını yolarım :D +9[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 allah belasını wersin 2 sinide kullananın. sende kullanırsan seninde.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: nocom, 05 Ocak 2006 14:45 tarihinde demiş ki: allah belasını wersin 2 sinide kullananın. sende kullanırsan seninde. +123214165671987629875642[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne farkedecekki ikiside aynı ha level kasıpp benden 5-6 lvl üste çıkıp beni kesmiş ha macro kullanarak kesmiş. sonuç aynı olduktan sonra gidiş yolları önemli değil. hepsine bol xxxx[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ikisine de diyeceğim tek söz var gelmişinii geçmişniii, gideciği yeri göreceği seyi soyunu supounu ceddini ..............................................................................................(nokta, nokta) cz dekilere iki katı geçerlidir ayrıca belirtim[signature][hline]I:)....(:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: NAYTONLAYN, 05 Ocak 2006 15:18 tarihinde demiş ki: ne farkedecekki ikiside aynı ha level kasıpp benden 5-6 lvl üste çıkıp beni kesmiş ha macro kullanarak kesmiş. sonuç aynı olduktan sonra gidiş yolları önemli değil. hepsine bol xxxx walla bu arkdş bu topiğe son noktayı koymuş bence. sonuna kdr haklı bence.Benimde kospla exp. kasmak iidir dienlere anlatmak istediğim budur.[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hadi lvl e bişi demiycem amaaaaa np yide kosp la kasıyolarsa ben o kişilerin aklından şüphe ederim[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 zevk almıyosan neden oynuyosun:) sonucda program yapıyor ne zevk alıyorlar mrk ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 np kasmak ne demek ki zaten kasınca noluyor? ha de ki pk yapıyor tmm diim ama np kasmak ne dertleri np olan arkadaşlar gelsin partimize (70 olunca) otursunlar townda biz keselim o da leechlesin ee sonra? mutlu olacaklar mı pk yapmadan zevk almadan np pffffffffffffffffffffffff[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 06 Ocak 2006 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 np zate boş işti bana göre 876716871617 np olsa nolacak koca bi hiiiiiiiiçççççççççççç :D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 la memmo yatacan heralde yakında yazdıklarıma muhalefet olmuyon hiç :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 muhahaha yaw siteyi hep takip ediyomda yazmıyom bi ton sacma şey dolu ıvır zıvır seninde canın sıkıldı heral :D:D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 zevkliolmaz olm o ne biçim oyun olcak.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Cyberian, 05 Ocak 2006 14:32 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bir anket yapalım dedim ufak bir anket.Katılımlarınızı bekliyorum. Macro kullanarak NP kasmak ile Exp.kasmak arasında bir fark var mıdır? Bence YOK Ben hepsine sinir oluyorum. Hem lvl kasanlara hemde np kasanlara. Np'yi sabahlayarak kasmadıktan sonra bu oyunun ne anlamı var anlamam. Kişisel ego tatmini. Lvl kasanlar hiç değilse bir yere ulaşmaya çalışıyor. Bir çoğu bir 60 olayım tozunu atıcam diye başlıyor. Sonuçta hepsi hırsız. Bu arada senin imzada dikkatimi çekti eğer yazıkların doğruysa sende bütün o iğrendiklerim arasına giriyorsun. Sabırsız, kişi haklarına saygısız ve en önemlisi hırsız grubuna seni de dahil ederim eğer yazdıkların kolpa değilse[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ujio Let me Leech in town pls I can keep lupine on plssss :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: memmoo2, 06 Ocak 2006 04:37 tarihinde demiş ki: np zate boş işti bana göre 876716871617 np olsa nolacak koca bi hiiiiiiiiçççççççççççç :D KO da en can alıcı nokta PK dır yani NP. Sabahtan akşama kadar monster kesip zevk mi alacaksın? sende Macro olursun bir süre sonra, otomatikleşir herşey :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Np'i boş görenler bu oyunun amacını da bilmiyorlar demektir. Bu oyunda asıl amaç np kazanmaktır lvl değil. Lvl'ı daha iyi np kasabilesin diye geliştirmeye çalışıyorsun manmtık bu. Sen master olan kadar lvl kas sonra da buyur bakalım er meydanına :) Oyunun asıl mantığı bu ama halen herşeyin lvl kasmaktan ibaret olduğunu sananlar var aramızda yazık.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ulan oyunu duzgun oynasanız ne olr ne exp kasın ne de np en guzelı macro kullnamadan kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar