taz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya ön yargı falan yok bi espri yaptık yuh yani hiçbiriniz anlamadınız. said: köktn çözüm olarak menü de yaparım kariyerde? bunun için hastasın heralde tartışamıcam dedim. anlayana.. of
Melkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Pratik bir cozum mevcutken niye benim daha cok vaktimi alan bir seyle ugrasayim ki .Pratigi varkende vaktimi alan sey de bana gore bosuna ugrastir. Zaten hobi olarak takiliyom rahatim yane =) Yukardaki cozumu denemedim..Ama yanlis hatirlamiyorsam eger zamaninda alan yoneticisinin oyle bir fix koyup hatali bir sey verebilecegini sanmiyorum. Biraz konu sapicak ama sozu gecmiskende sormak istiyorum.. Vendor basina menu tasarlamak bir anlik bir yogunlukta serveri gocurebilirmi ?
taz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kastırabilir düşük bi ihtimal ama göçme yapmaz (heralde)
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 not: ultraaslan kronos burada herkese muhalefet olup, arkasından yetkililere hakaret edip bölümden süresiz şekilde uzaklaştırılmış, fake accountları yüzünden de tüm accountu tamamen kapatılmıştı. yeni sisteme gelince tekrar gelmiş hoşgelmiş, tavırı tutumu değişmezse eskiden olan şeyler tekrarlanır, taz sanırım onun için önyargıda bulunmuş, neyse.. -------- imdaat şakamısın sen ?Fake accountları hmm. bunu kullanmıodum. dier accdan başka bölmden bi tavrım yuzumden uzaklaştırıldm bu bölümden hayatmda 3 kere uzaklaştırıldm 1.si bronxun olayını ortaya cıkarınca 2. birini rezil edinceki sen daha ii bilrsn. Kimsenin kimseye muhalafet olduğu yok, çakala çakal krala kral gibi davranırım. Burda sen konusmaki bende muhafalet olmayayım dimi zeki arkadaşım. ps: kronos accı hiç bi zaman kapatılmadı tamamen raat ol
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bizdeki 180 satır tek menu butun vendorlarda geçerli ayrıca default menu nun sistemini kullanıyor sadece menu edilmiş hali. dagger rlz :)
Chernobel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 56b rulzzZZ... geçin 56b ye vendor menü, teot fix falan uğraşmayın...
Öne çıkan mesajlar