DuranzaL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 nasıl sallıyorsunuz ya? Yok f9un itemleri iyi deilmiş yok onda daha iyi item varmış. merak ediyorum beraber mi dropladınız itemleri f9la yoksa bus paralarını sizmi verdiniz ona upgrade etmesi icin?Dışardan bi raptor+8(+9 olması meçhul) bir de shell seti gözüküyor..[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: izmir, 06 Ocak 2006 08:40 tarihinde demiş ki: priest :priestes pam bide bızım fındık bufs_bunny :P fındık deil fındık fıstık ama olsun <3 izmir :-P bu arada forazzi ya yalvarıyorum bi itemlarını yaz şuraya adama bütün piana dalıo o hala arada beni malice+parasite leyip kovalıoinsaf o kadar da fındık fıstık yazdık :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Lvl 70 olmadan daha bi hic'iz ya. ins. 70 olalimda bazi arkadaslarda bizleri yazsin=P[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :D:D:Dben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben :D:D:D[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar