K2netvork Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sizce aresde en sağlam charlar kim yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 polifonik_osuruk XD[signature][hline]Ares Mage Level 62/%80 210k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1. si NYcrish 2. si Gs_Bozi :DDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Saymak ile bıtmez ama Warrior_The_Last ve onun clan nında kı light_drogon basta gelıyor light bugun moradon da hangı mage ile konustun ? o me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ass licker'lar heryerde XD[signature][hline]Ares Mage Level 62/%80 210k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sert bi cwp olmuş sanki poli xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 humanlar da en saglam ben :)[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Polithe1st, 04 Ocak 2006 20:04 tarihinde demiş ki: ass licker'lar heryerde XD *!ölür* [spo1=>_<]gülmekten[/spo][signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 en sağlam die bişe yoktur ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 saol Milamber[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:136k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aresin en saglam charını herkes bilmez ama ben bilirim tek kelimeyle POKEMON_FATMA ZUAHAHAHAH :d:d:d:d[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 PARDON ÇİFT[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 zuahhahah pokémon_fatma welcome our king XD[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:136k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bence barbaross 69 lvl 5 gün önce 70 için inatçısın dedim 69 %14 dedi ve güldü 5 gün geçti kesin %50 olmuştur[signature][hline]nick:str_semiH server:ares level:55 job:blade clan:Dynamic2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 falla magelerden gs_bozi die biri var harbi çok ii bi mage ... oje die biri var çok ii ... sora nychris ile bobertı demeye gerek yok ....[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: lupin, 04 Ocak 2006 21:19 tarihinde demiş ki: falla magelerden gs_bozi die biri var harbi çok ii bi mage ... oje die biri var çok ii ... sora nychris ile bobertı demeye gerek yok .... ah o gs_bozi yok mu başımı belası :P[signature][hline]Ares Mage Level 62/%90 215k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Warrior=F9DeviL Rogue=Nychris Priest=Priestess Mage=Kinkeh[signature][hline]Nick:VEEZY_TR LvL:62 Server:Ares Np:20xxx Class:Warrior(Blade Master) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu Preistess F9'un yanında koşan kişimi yada beni yanlış hatırlıyorum oysa harbi saglam adam valla ben o karambole duşsem yani ya town yada zincirli kuyu:D[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 _somethingsmells_ en saglam assas bence mage de kinkeh shigsy :P warrior saglam cok ...[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne bozi ne poli nede başkası en iyi charlar edit charlar !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bu oyunda tek iyi var oda dupeyi hacki iyi yapan bugune kadar oynadım oyundan annadım tek sey bizim yaptımız gibi savas ne cz de kazanılıyo nede lunar gate savaslarında sadece dupe ve hack yapanlar kazanıyo diye dusunuyorum istedinizi diye bilirsiniz ama cok sesiz insanlar var serverlarda herturlu boku yiyen ve zamanında saglam olup ortaya cıkmıs ama hepsi biyerlere ya dupeyle ya hackle yada gm yardımıyla gelmiş kisilerdir he simdi sorarsanız en iyi oyun oynayan kim diye F9DEVİL derim bu oyunda alinteriyle kasan nadir oyunculardandır kendisi[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir [Bu mesaj Ojeee tarafından 05 Ocak 2006 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Ojeee, 05 Ocak 2006 09:10 tarihinde demiş ki: bu oyunda tek iyi var oda dupeyi hacki iyi yapan bugune kadar oynadım oyundan annadım tek sey bizim yaptımız gibi savas ne cz de kazanılıyo nede lunar gate savaslarında sadece dupe ve hack yapanlar kazanıyo diye dusunuyorum istedinizi diye bilirsiniz ama cok sesiz insanlar var serverlarda herturlu boku yiyen ve zamanında saglam olup ortaya cıkmıs ama hepsi biyerlere ya dupeyle ya hackle yada gm yardımıyla gelmiş kisilerdir he simdi sorarsanız en iyi oyun oynayan kim diye F9DEVİL derim bu oyunda alinteriyle kasan nadir oyunculardandır kendisi +9999999999999999999 bu oyunda alın teri ile oynayanlar hep enayi durumuna dustu[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 topic ın asıl cevaplanacak postlarından sonra protestolarda başlamış O_o bence en sağlam char değilde en iyi oyuncu olarak yazsaydın daha iyi olurdu.ama illa bi cevap verilcekse en iyi warrior=F9DeviL (gecen gece 16 kişi yatıramadı) en iyi assasin=0000000 (63 mage ile 300 ac scroll u basılıyken 2418 tam hp damage yedim) en iyi priest=forazzi(hp si cok fazla 20 30 kişi nin içinden çıkabiliyor bi kaç videosunu isledım ondan) en iyi mage=Lord_Mozart&PUPPIE[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %93,59 UniqueTurK [Bu mesaj soulteam tarafından 05 Ocak 2006 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla warrior = uijo ve informer :D priest = valla adını unuttum falcon du sanırım nychrisle aynı clanda rogue=nychris mage = oje gs_bozi çok ii polifinik_osurukta çok ii ama bunu ciddi anlamda diorm ne zaman görsem towerlara yatıor :D[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar