huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kendisi pvprp serveri . tam anlamda bir rp yok ama ciddi olarak rp yapan guildler de var . oyuncu kalitesi baya yuksek , yardimlasma pek fazla , lvl 60 daha hic gormedim , ah de fiyatlar tavan yapmis halde , sira zaten yok , lag butun serverlarda yasanmadigi surece yok . yeni char acmak isteyenler icin ideal bir server . horde olan/olacak varsa arayin goruselim . not : aradim bulamadim , qui nin actigi realm basliklarini gosteren mesajda adi var linki yok . birisi bir sekilde daha once acilmis basligi cikartirsa sorumluluk kabul etmem , tesekkurler . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Phagiel 40 Warrior/Undead Burning Dawn[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Phyx rouge/nightelf (bu mesaj1 yazd1g1m s1rada lvl 22)[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust...
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Keşke levelneyin yazmasaymışım=)[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var.
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 anlayacaksiniz oglum bu isin zevkinin boyle ciktigini ama cok gec olacak ahahah
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bende gelem undead rogue açim sanada söz verdik kasıcaz die açtık bir char sonra kasmadık hehe kusura kalma abi :)
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ahah benimkisi teklifti sadece . pvp kas honor kas esya kas bir yere kadar .
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya ben 22 oldum oldum ama yavas yavas s1k1lmya baslad1m yard1m edin bana tek bas1na oynanm1yo bu oyun :([signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust...
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Güzel bir rp guildine at kapağı, o zaman eğlence başlar. (Cult of the void'e çok girmek istiyordum diğer bir guilde sözüm olmasaydı)[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya niye hepiniz horde'sunuz bide _u ismimin alt1na 1rk1m1n resmini nas1 alcam?[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust...
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 1 hafta oldu ama ancak gonderebiliyorum . serverda horde un uyanisi var resmen . guild lerin birlikte alliance a duzenleyecekleri buyuk ve organize bir raid icin zemin yoklamasi yapildi . [spo1=Band , arenaya tesrif ediyor][/spo] [spo2=erken gelmisiz ver alkol ][/spo] [spo3=toplantiyi duzenleyen genc ][/spo]su onumuzdeki dallamayla cok agiz dalasi ettik sinir etti bizi degistirdiler sonra onu . asayisi saglamasi lazimdi ama biraz aptaldi sanirim [spo4=bir ara kalabalik iyice artti ][/spo] [spo5=gercekten kabalik][/spo] [spo6=yasak ama iyi poz icin atladim asa][/spo]bu ortadikilerin oturanlari guild liderleri . hepsi sirayla konustu . guildlerinin fikirleri zikirleri ne onlari soylediler . dikkat ettiyseniz sayili guild liderinin yaninda ayakta gencler var danismanlar . bizim de var tabii . :P [spo7=gaza gelmis kalabalik ][/spo][signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.[Bu mesaj huun tarafından 22 Aralık 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 süpr =) venture co. da da böle bişi yapabilsek mükemmel olacak[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Venture CO'da cacik olmaz. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: -Wissy, 23 Aralık 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Venture CO'da cacik olmaz. =] bana da öle geldi ama bakıcaz guildim baya ii simdilik fates phoenix arisen ve eclipse falan birlikte bişiler yapablrz[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Olabilir de Venture CO'nun Alliance'i bozar bu isi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yaa burdaki allyler kim liste veya sole isim 1-2 kisi yeter varmı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 birde ally tarafıudnada bole seyler oluyosa gelcem yoksa su rog guidli icin geliyorum sadece :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ally oynayan yok sanırsam.[signature][hline]Herkes neden mutlu?
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ozaman rp varsa isim verin horde geliim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizim allied da rp guildimiz var "Bregan D'aerthe" seni aramızda görmekten mutluluk duyarız ... Guild rogue ağırlıklı... Ulaşmak için /w Phyx..[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust...
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 phyx k geliyorım gamecardlar gelmis alınca orda bir ally acabilirim ozaman[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben acicam rogue ama undead hehes[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hmm ben hordeum ozaman efeyle bir sole oyun oynıyamadık[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 horde olun ya ne isiniz var allylarda .
Öne çıkan mesajlar