Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Biri bunun hakkında bilgi verebilir mi? Nedir? Ne olacaktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Reverted the stats rule changes made Friday.diye yazıyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Benim kafama takılanda o, acaba ne yapacaklar, stat migration falan mı değişecek, anlayamadım ne demek istediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Daha önceki bir gün belli ırkların belli max min statlarıyla oynanmıştı o düzeltildi,bir olay yok yani :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hayır duzeltilmedi.stat ayarlarında minimum degerden aşağı çekilebiliyor ama kapatınca yine eski degere geliyor.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Valla o ilk olayda bana 2 mail geldi sizin toplam puanlarınız az olmuş diye her stata 5-10 puan eklemişler, bu sizin bahsettiğiniz geri alma olayında ise hiç dokunmadılar bende korktum verdiklerini geri alcaklar diye ama bişi yapılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 human hariç tüm ırkların minumum action'nını 1k yaptılar.belki cuma günü düzeltirler.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ki bu yüzden human rules diyorum :),en çok human dışı ırklar zarar gördü bundan.(Cicio sana özel ST helmet yaptırıcam söz :),hatta alırız bi tane burun kısmını deleriz :) )[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ya o st helmet çok saçma giyememem.composite helmet giyiyorum st helmet giyemiyorum.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Cevaplar için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Selam, Dün akşam denedim migration yapabiliyorum, action puanı 1000'in altına düşürülebiliyor artık...[hline]Devvo Ki'yyst, Bothan Hunter, Gunfighter, Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 evet değiştirilmiş yine[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar