geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet bugün evde oynamak için pes 4 alıcaktım bir de gördüm ki 40 liraya dmc3 var. Şok oldum hemen alıp kasaya koştum :d Sanırım 140 yerine 40 yazıldı yanlışlıkla.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kac puan verildi yada kim ne kadar zevk aldi bilmiyorum ama ben hic begenmemiştim onu ellerinde kalmiş falan olabilir.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 uzun süredir oynadığım en güzel oyun bence devil may cry 3... bu arada bende geçenlerde 60 mıydı 75 miydi öle bi fiyata görmüştüm bi yerde..orjinal oyunların fiyatları düşüyor herhalde.. ama 40 a çok iyi almışın valla , çokda güzel oyun almışın.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bir daha oyun almıycam orjinal. şu ps3 çıksın da gebertsin piyasayı ben de alıyım ucuzdan :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar