Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 teyzemler amerikaya gidiyordu ve bana birşey istiyormusun diye sordular bende uzun zuzun düşüdüm gereksiz bişey olmasın diye warcraft 3 ve zildijan drumstick istedim doğrumu yapmışım yoksa başka bişey mi istemeliydim?ama parasını vercem haaa......[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d....
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 warcraft 3 trde satılıyor zaten neden ordan aldırmaya gerek duydun? Burda bulamadığın bir oyun falan isteseydin keşke.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 benim burda olduğundan haberim bile yoktu.[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d....
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çok yanlış yapmışsın ikisi de türkiyede bulunabilir böyle önce bi orjinal quake 3 isterdim ben olsam sora türkiyede bulunmayan albümlerden 5-10 tane[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Öne çıkan mesajlar