extreme Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Merhaba bir işlem yaptırırken atıyorum bs menusunda bi item yapıyorum "rc.restest" ile gerekli malzemeyi ekliyorum ve item yapıdığında o malzeme gidiyor.Ama ben bu işleme sabit item eklemek istiyorum yane gerekli kullanılacak malzeme değilde hamer çekiç olmadan işlemi yapmasın istiyorum ve haliyle o gerekli itemi işleme başlamadan evvel eline alsın diyorum.Biraz uzunca oldu ama cevabı kısa olsa gerek :) Örnek kodum aşşağıda : src.makeitem=i_platemail_arms src.tag.bs=i_platemail_arms if ( < 667 ) SRC.SYSMESSAGE Yeterli beceriye sahip degilsiniz. (66.7) return 1 elseif !() SRC.SYSMESSAGE Bunu yapmak icin 18 shadow ingot'a ihtiyaciniz var. return 1 endif
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 check kısmını makeitemden önce koysan fena olmaz :) smith hammer icin de if !(0==hammer_baseid) return 1 kullan
extreme Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ya hammer_layeri dediğin tam olarak nedir bu kodlarden birşeyler yapmaya çalıştım yane hammer yokken hammer gerekli yazdırıyorum ama yinede yapmaya devam ediyor.Yane kodu tam olarak yazarmısın :) item ismi: i_hammer_smith
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 suan oturdugum makinede sphere yok. hammer layerı dedigim, adamın ellerinden teki. sanırım hammer tek el kullanılabiliodu. artık sol elimi oluyo sag elimi oluyo hatırlamıyorum :) spheredef ten bakabilirsin layerlara..
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 sana soyle acıklayım sphereın kendi bunyesinde zaten hammersız is yapamassın cunku hammera tıklayım ingota tıklıyorsun. eger dersen ben ingotlara cift tıklayıp yapmak istiyorum, sphereitem_ores a gidersin orda ayri ayri yazılmıs butun ingotlar var eger cift tıklayamayla acıklacak birsey istiyorsan her ingota karsilik bir dialog yapman lazım aynen soyle Ingot scpsi altına ON=@DClick IF !() SRC.SYSMESSAGE Smith hammer'a ihtiyaciniz var. ELSE SRC.FINDID.i_hammer_smith.equip SRC.DIALOG d_blacksmithing_iron // d_blacksmithing_copper ENDIF RETURN 1 gibi yapabilrsin fakat bunu her ingot scpsi altına yapmalısın. Kolay gelsin.:Pp
Öne çıkan mesajlar