Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 - Gel Halit alırız askere eger ÇÜRÜK değilsen - Gökhan shaman yapacaktım ama hesabın 1 den fazla kiside sifresi var o yüzden yok sana :) shamanlık zaten bi önemimi var (shamanlık = amelelik ) oyun oynamaya girmiyomusun :) - Gökce kimseyi clana alamazsın clanda yönetimi kaldırdım amac sade oyun oynamak :D clanın fazla önemi kalmadı eskisi gibi clan ici mac yapmıyoruz clandaslarımız sorgusuz sulasız bisi demeden birbirlerini oyunlarından atıyomus o yüzden :D sölentiler böle olmadı bi kisiyi yapar shaman bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ya sinan, semih girerse öldürürüm zaten onu sen yap beni shaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 selametle canlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ok bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bu arada gökce amerikada etli butlu butlu yaglı yokmu hiç normal biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 var tabi olmazmi? onlarla fotograf cekmioz baska sey yapioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Kirazlıdere de 551. istihtam lojistik teyim Gökçe Çankayada Şuan 321. K.D. arkadasların :D netinden giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kirazli dere ne lan? nese 2 hafta sonra geliyorum ben assa yukari cankayadaysan izninde alirim seni gezdiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 onu bunu bilmemde weplada genk klanını direk atıyorlar hiçbisi sormadan 10 larca kez sahit oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ismim geçti yukarda semih diye beni shaman yapın clanı temizleme çalışmalarına başlıyayım (: ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 clan'da seviye istemiyoruz, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 PassivE_KesH said: onu bunu bilmemde weplada genk klanını direk atıyorlar hiçbisi sormadan 10 larca kez sahit oldm kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 face g3nk ları atıyolar sen onları sahit olmussundur ben daha g3nk almıyorum diye oyundan atılmadım hmm bı kere bu gökce yüzünden atıldık adamı ezmis super dotacımız heheehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 G3NK-Maestro is a noob quiter. sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sinan bi dahaki izninde haber ver görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Syn said: PassivE_KesH said: onu bunu bilmemde weplada genk klanını direk atıyorlar hiçbisi sormadan 10 larca kez sahit oldm kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş. kendinden emin bir şekilde söylenen bir cümle. vallah görmesem aga derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Boş geyikler yapmayın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 cevap vermiyorum artık, zamanında cevap verdiğim için yörüngeden uzaklaştık, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu sinan abazaydı zaten şimdi askerde iyice abaza olmuş :D 2 haftaya çıkıp götürcem bi yere bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hadi leeen bi ziyarete gelmedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar