Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 peryton clandan atıldıda şu nick inide elinden alsanız iyi olur :D
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nickleri elinden alma gibi seyimiz olsa ondan önce ne sahsiyetsizler var durduk yere ana bacı demeden küfredenler örneklerini verdim önceki sayfalarda insan olmayı ögrenememisler bazıları bu gene fazla bisi yapmadı isyan etti :D önemli degil temiz güzel oyun olsun
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Kufredenleri bana ozelden bildirin. Gerekeni yapayim.
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 waxxi den ediyolar zaten burdan etseler gerekenleri aktarırım zaten :D
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Alan yetkilimiz wissy weplada da yetkili bir süredir ondan yardım alarak g3nk clanını biraz toparlayabilirsiniz =) Kötü hakikaten adı çıkmış clanın oldukça kötü bi şekilde hakettiği yerde değil g3nk ismi..
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 aynen öyle olmuş.. en akıllmız dynaymış ya. g3nk yazmadan acc almak en iyisiymiş yeni farkettik
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya olay şu, şimdi g3nk clanında olmayıpta hala g3nk tagı olan playerlar var, e gidipte silemiyorsun id düşük acc. niye silesin diye düşünüyor insanlar. e elemanın biri gitmiş satmış accountı, öbürü desen lamerin önde gideni, biri desen 0-3 oldu mu quiti basıyor sonra diyorlar ki "GENKLER GUİTIR AT ŞUNNARIEAH".
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 konusmayin ordan nooblar g3nk quitermis bilmemneymis clanin adi fln cikmadi zaten id < 55k oyuna girmiyoruz tanidik elemanlarin oyununa giriyoruz onlarda biliyo ne oldugumuzu onu gectik sirf accountlarin id si yeter, bu zamana kadar banlanmamis bir id demekki adam gibi oynuyodur. sinancim attireybilim opuyorum simdilik bi kisim syn sanada gomdum yarma seni ama guclu deilsin sadece dana gibisin :)
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 geffen said: aynen öyle olmuş.. en akıllmız dynaymış ya. g3nk yazmadan acc almak en iyisiymiş yeni farkettik Bizde aldık ama hem normalini aldık hemde g3nk lisini :)
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konusmayın :D fazla Çok vıdı vıdı ediyosunuz :d oyununuzu oynayın konusana kadar beyenmeyen g3nk sız nick alabilir :)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 clan invitation istiyorum nick: prudent
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gökçe lameri en son lise-2 de bilek güreşi yapmışım hala konuşuyor :D o an tersime geldi de yendin :D
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 agzini ezerim goken. sinan sutten zaten bilemiyorum vallahi. bak istanbula inince ucak bizi hava alanindan alicaksin sinan ipnesinide yanina al ama sakin yol tariflerini dinleme. ne derse desin kesinlikle yolu tarif etmesine izin verme one oturmasin :D hadi gomdum size
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 125 sayfayı okumaya üşendim, biri bana özetlesin, şu anda weplada paticik klanı mı var?
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gökçe istersen limuzin kirala ben yokumzaten İstanbulda sen geldiğinde Gökhan seni alsın hem napacaksın sütmüsüz falan :D Bu arada karpuzu cevaplayalım Waxxi de G3NK diye clanımız mevcut
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nickim meanwhile wepla'da, klana alırsanız ziyadesiyle mutluluk duyarım. :)
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ziyadesiyle alirizda :) giremiom ben weplaya su narstil noobu alacak artik. Sen niye yoksun lan istanbulda?
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gecen 1v1 attik bi g3nkle aldi beni eheh.. Waxxi de nickim Zergtouch oyun atalim :)
Öne çıkan mesajlar