Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nickleri elinden alma gibi seyimiz olsa ondan önce ne sahsiyetsizler var durduk yere ana bacı demeden küfredenler örneklerini verdim önceki sayfalarda insan olmayı ögrenememisler bazıları bu gene fazla bisi yapmadı isyan etti :D önemli degil temiz güzel oyun olsun
Mesaj tarihi:
Alan yetkilimiz wissy weplada da yetkili bir süredir ondan yardım alarak g3nk clanını biraz toparlayabilirsiniz =) Kötü hakikaten adı çıkmış clanın oldukça kötü bi şekilde hakettiği yerde değil g3nk ismi..
Mesaj tarihi:
ya olay şu, şimdi g3nk clanında olmayıpta hala g3nk tagı olan playerlar var, e gidipte silemiyorsun id düşük acc. niye silesin diye düşünüyor insanlar. e elemanın biri gitmiş satmış accountı, öbürü desen lamerin önde gideni, biri desen 0-3 oldu mu quiti basıyor sonra diyorlar ki "GENKLER GUİTIR AT ŞUNNARIEAH".
Mesaj tarihi:
konusmayin ordan nooblar g3nk quitermis bilmemneymis clanin adi fln cikmadi zaten id < 55k oyuna girmiyoruz tanidik elemanlarin oyununa giriyoruz onlarda biliyo ne oldugumuzu onu gectik sirf accountlarin id si yeter, bu zamana kadar banlanmamis bir id demekki adam gibi oynuyodur. sinancim attireybilim opuyorum simdilik bi kisim syn sanada gomdum yarma seni ama guclu deilsin sadece dana gibisin :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
agzini ezerim goken. sinan sutten zaten bilemiyorum vallahi. bak istanbula inince ucak bizi hava alanindan alicaksin sinan ipnesinide yanina al ama sakin yol tariflerini dinleme. ne derse desin kesinlikle yolu tarif etmesine izin verme one oturmasin :D hadi gomdum size
Mesaj tarihi:
Gökçe istersen limuzin kirala ben yokumzaten İstanbulda sen geldiğinde Gökhan seni alsın hem napacaksın sütmüsüz falan :D

Bu arada karpuzu cevaplayalım
Waxxi de G3NK diye clanımız mevcut
  • Yeni Oluştur...