Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
id işi her ne kadar garanti olmasada en azindan düsük id'li oyuncularin %80 i oyunun mantigini bilen oyuncular o yüzden bence id ye bakilmali.tutupda oyunlarda 50k 40k 30k li id li adamlarla oynayip zevksiz bir oyun olacagina düsük id li adamlari oyuna alirsin oyunun cekismeli gecme olasiligi daha yüksek olur.
Mesaj tarihi:
SEN DE COK KONUSUOSUN GOKCE
UNUTMA KI BIR ZAMANLAR HARD NOOBTUN
HALA OYLESIN
BILKENTTE OKUMAKLA OLMUO BU ISLER
OKUMAKLA ADAM OLUNMUO GOKCE
Mesaj tarihi:
Gökhan ne bagırıyosun aramızda sagır yok
Okumakla adam olunmasada bisi oluyosun:D
Herkezi bekleriz oyunlara kendinizi tanıtın durumunuz ne ise ona göre oyına girersiniz :D
Mesaj tarihi:
Baya uzun süredir dota oynuyorum ama nette kapışmalı,zevkli dota baya zor dönüyor . Genk olsun başka clan olsun takım maçı yapmak isterse 3v3(tercihen) veya 4v4 pm atarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
saftirik benimde final haftam. Vize almak için geliyoruz günübirlik ordayız yani sadece salı günü. Randevu saati hariç boşum bide belki eski kızla buluşcam bilemiyorum
Mesaj tarihi:
şöle bi planım var daha doğrusu öneri: 5 inden sonra ankaraya gelirseniz 10 una kadar gezdiririm hatta 9 u beraber istanbula döneriz otobüsle 10 unda istanbulda olursunuz
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
G3NK-Existent clandan atılmıstır !!!

Nedeni : girdigin oyundan cıkacagını all msg den yazıp bana duyurmustur bende yaptıgının kurallara aykırı oldugunun clan üyelerinden sikayet gelirse bu yönde atılacagını belirttim clandan cıkarım gibisinden laf edince clandan atılmıstır

İyi düzgün oyunlar
İyi geceler
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
monarşimi ne monarşisi gayet demokratik bir yönetimvar gökhan ne yaptık attıgım adamı diyosan cıkarım ozmn diye tehtit etti kimseyi clanda zorla tutmuyoruzki :D cıkıs serbest giris izne tabi :)
  • Yeni Oluştur...