spadina Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 id işi her ne kadar garanti olmasada en azindan düsük id'li oyuncularin %80 i oyunun mantigini bilen oyuncular o yüzden bence id ye bakilmali.tutupda oyunlarda 50k 40k 30k li id li adamlarla oynayip zevksiz bir oyun olacagina düsük id li adamlari oyuna alirsin oyunun cekismeli gecme olasiligi daha yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 dur yakında geliyorum yüksek bir id yle sanırsam önyargılarınızı yıkmaya geliyorum. fsadas *topic açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 passive çok konuştun sen ya :) hadi gel wepladayım oynayalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 SEN DE COK KONUSUOSUN GOKCE UNUTMA KI BIR ZAMANLAR HARD NOOBTUN HALA OYLESIN BILKENTTE OKUMAKLA OLMUO BU ISLER OKUMAKLA ADAM OLUNMUO GOKCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Gökhan ne bagırıyosun aramızda sagır yok Okumakla adam olunmasada bisi oluyosun:D Herkezi bekleriz oyunlara kendinizi tanıtın durumunuz ne ise ona göre oyına girersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Baya uzun süredir dota oynuyorum ama nette kapışmalı,zevkli dota baya zor dönüyor . Genk olsun başka clan olsun takım maçı yapmak isterse 3v3(tercihen) veya 4v4 pm atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yapalim cnm gün/saat söyle yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şş millet, 27 mayıs salı günü istanbuldayım büyük bir ihtimalle. İstanbullu olan g3nklerle bi buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ne zamana kadar kalcan noob of final haftası geliyorsun olaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 saftirik benimde final haftam. Vize almak için geliyoruz günübirlik ordayız yani sadece salı günü. Randevu saati hariç boşum bide belki eski kızla buluşcam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Gökçe boş umut verme insanlara aa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 geliyoz olm :) 2 kişi gelcez hakanın vize randevusunu 29 a vermiş şerefsizler benzinde girecek sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Geliyo hemde up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 GÖKÇE NUB GELİNCE ÇALDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Geldi gitti çaldırdımı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yoo =) zaten çaldırsa da gelemezdim gerçi. bi de kendimi dövdürtçektim ona da işte dövemedi beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben bu ayıyı dövemem sinanın anlattığı gibiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 heheh bana yolladıgın kepli resmi söledim koy burayada resmini :D endamını görsün gökçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ayıp edionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 şöle bi planım var daha doğrusu öneri: 5 inden sonra ankaraya gelirseniz 10 una kadar gezdiririm hatta 9 u beraber istanbula döneriz otobüsle 10 unda istanbulda olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gökçe bizi diskoya götür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 G3NK-Existent clandan atılmıstır !!! Nedeni : girdigin oyundan cıkacagını all msg den yazıp bana duyurmustur bende yaptıgının kurallara aykırı oldugunun clan üyelerinden sikayet gelirse bu yönde atılacagını belirttim clandan cıkarım gibisinden laf edince clandan atılmıstır İyi düzgün oyunlar İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 clanda demokrasi yerini monarşiye bırakmıştır, sinan agadır period(.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 monarşimi ne monarşisi gayet demokratik bir yönetimvar gökhan ne yaptık attıgım adamı diyosan cıkarım ozmn diye tehtit etti kimseyi clanda zorla tutmuyoruzki :D cıkıs serbest giris izne tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar