DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu topak bu kadar altlara gitmesin up hatta wissy sticky yapsana bunu ya official pati clanı topağı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sizin eskilere dotayi ben oğrettim bende yer almak istiyorum ekipte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 gel alalım senide clana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 tharkas ne ayak yahu bırakıyor musun bizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 arkadaşım bana bi acc. verseniz artık weplada deli etmeyn lan adamı !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Acılsın wepla alırsın bi acc biz hesapmı basıyoruz arkadasım :D İd yüksek olur ama olsun noob gameden baslarsın oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sen 1k idle pro gamee girip noluyo ya N008 zaten ben olmasam şu serverda idye falan bakmıcaklar diil pro game noob gamelere giremicen green td fln oynarsın sora dfsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 büyüksün baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sinan hakkaten noob lan hıyar diyorum ilk slow okunu vur drowla sonra silence at. Adam kaçar adama silence atıyo ucu ucuna ok atabilecekken adam "sessiz" biçimde kaçıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 neden atıyo sadece sana gıcıklık olsun diye düsünmdinmi hiç slowcunun önüne ayısını gecirip engelleyip kill alma merakın neden luyo bunlara kafan basarsa baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 g3nklerin alayi nub yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sendikayla oynarız bir gün görürüz orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 istedigimiz zmn euroda istedigimiz zamanda nasıl patide oynuoruz ögretin bizde gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 2 tane w3 kuuruyorsun biri registry e baglı oluyor biri olmuyor. sen bir tane kur başka bir klasöre bir tane daha kur ama ilkini kurduktan sonra registryden sil hkey den.Ben böyle bişiler mi yapmıştım ne saçmalamıştım öyle olmuştu. garip garip garip. bana bi wepla acc. vermediniz tuu size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 eheh ben bir oyuna girsem sağlam göreceksnz ne mal olduğunuzu id ye göre insan yargılanmayacağını ama neyse. acc. umda yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 wepla acc. veririm de id çok yüksek yine de istiyorsan p.m at vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tanıdık olduktan sonra id bahane id nin yüksek olması bi nevi garanti ama bgün 270 civarı bi adam hem noobtu hem bastı quiti belli olmuyo ama düsüklerde olaılık daha az sadece bide ben paticik serverında 3-4 oyun attım mllet sıkıldım diyip quiti basıyodu o yüzden denemeden bilemeyiz senide kendini tanıt girersen bir oyun atarız tanırız senide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 -Wissy said: Kalp kirmak istemiyoruz diye boyle yapmayin. ps. biraz temizlik oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 modda nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dogrudur, ne zamandir oynayamiyordum. hamladim iyice ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ahmet ağzına sıçıcam izmire gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar