Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o reklam güzeldi :) hüzünlüydü. Birand geçen msnden saçma sapan silmişin beni bilmemne dio mal zaten koptuk kalmadı bişiler w3 e de girmiyoruz eskisi kadar dota değil arkadaş ortamı önemliydi yavaş yavaş bayınca bırakıyoruz yine yavaş yavaş
Mesaj tarihi:
oda var bide birand böle anlamsız bi trip neden attıki ....
adamın bana msnden yazdıgı tek sey 3 ay içinde server kapalımı oldu ... doğal hak veriyorum herkeze bi kırgınlık yapmamalı basit bisey için eskiden SA yazdıgımzda cevap verenler artık duymadık diyolar..(görmedik) ...salla yani oyun bu gelip geçer dostluk baki kalır
Mesaj tarihi:
Valla dynun ben uzun süredir oyuncu almıyorum acıkcası merak etiklerin varsa söle sikayet aldıgın yada kural dısı haraket edeni uyarıpta yaparım sanane diyenleri at direk zaten kimin tanıdıgı olursa olsun kurallarda ayrıcalık yok :D yazma olayına gelince alanlara sölemeli bende demistim bi arada ugrasan olmamıstı
Mesaj tarihi:
Artık eskisi kadar girmiyo hiç kimse. Arada bir giriyo(ben 2 haftadır girmedim). Haberleşelim, kim ne zaman uygun kim ne zaman girmek istiyor vs. Arada bir hep beraber oyun atalım derim.
Mesaj tarihi:
ne zaman gelsem "alican,kubilay,çağdas oyun ac geliyorum eheuehuheu" die f listten msjlar atan kim.Üstüne gecen "Gökhan gel" dedin nereye geliim die sordm sen diilsin dedin benim feykimi bile bulmusun ayıp
Mesaj tarihi:
Evet skyly aynen öyle...Bugün yaşadım gene quit yapmasını."Üst koridora geçtim" dememe rağmen oyun başlayınca üst koridora peşimden gelen,"iyi beraber kasalım,item alınca inerim"deyince ben, "aşağı geç lan" triplerine girip ardından "çocuk bu" diyerek quitleyen birisi :/
Mesaj tarihi:
clanda değil zaten sinan. Friendlistten fln sildim hırboyu. Hiç kötü sözler sarfetmeyim kişiliğini anlatmak için. Erçine yaptıklarını bana bin defa yaptı. Salak quitliyo istemediği koridora gidince ve saçma herolarla saçma yerlere geçmek istiyo. Çıkarkende salak salak konuşuyo. Alper(aradhell) de bu salağı haklılığına inanmadan koruyor. Daha öncede aptallık etmişti silmiştim zaten şimdi iyice pekiştirdim.
Mesaj tarihi:
Salla boşver Gökçe gereksiz adam askerde bildiğim kadarıyla ya ordan oynamaya çalışıyo ya başkası zaten önemide yok okadar biliyosun zaten clandan cıkma nedenleri o grubun küfür ederiz bizdi o yüzden takmıycan rahat olcan :D

bu arada kartan kim ? G3NK mi ?
Mesaj tarihi:
valla sinan haklısın. Bu konularda en doğru adam sensin. Terbiyeli küfür etmeyen adamsın ama çok alıngansın :D sıçışşşş. Küfür edilir mesela ben attıreybıla söverim kimse karışamaz :D ama onların yaptığı kroluk. Şimdi erçinlede küfürlü konuşurum ama önceden tanışmadan pek aramızda biraz mesafe olur o zamanda o mesafeye göre konuşmam gerekir. Hadi arada girek gene bu arada facebooka bak paintball fotoğrafları var erdil flnda var yumoş
  • Yeni Oluştur...