Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Riki agility ve de melee hero oldugu için ona cranium Basher da çok iyi gider mask of maddnes ile frenzy çakıp girişiosun zaten hızlı vuruyor(yükseklevellarda) paso bash e bi de critical var kaçmaya kalkınca da blink.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dyna hadi kur da oynayalım.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zaten server gitmiş varya oynadığınız bilsem 6ya kadar ben de gelirdim bir ara girdim çünkü kimse yoktu ama şimdi server gelsin hemen akalım[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende ne hikmetse rüyamda telekomcular eve geliyo işte bi sorun oldugundan sonra durduk yerde adsl hizmeti veriliyor telefonunuza istiyormusunuz diyolar ben zaten var demeye kalmadan hız secenekleri olan kagıt gösteriyolar annemde 512 ye işaret koyuyo ama ben böle bişi diyemiyom sonra ya zaten 256 yeter diyom yok yok iidir 512 diyo hehe pc den fln hiç anlamaz ben rüyamda dumur ken bu olayı hemen dota ya bagladım zira 5-5 kaldırması için 512 lzm ya :P gelsin server kuruyorum :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 görüldügü üzre son 2 oyunda da were e farkı koydum son oyunda 2. oldum eru 1. :) durmadan noob diyo ama bi halt yediini görmedik were in bi itemleri ezberlemiş okadar :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 n00b[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yeni uyandım valla hazır olun.sabaha kadar aklınızı alıcam.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 son oyunda resmen sıçırttım server gitti yine gelsin çizecem herkesi[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dyna bı ara clan macı yaparız bıraz gelısınde.. :)[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oke darti yaparız hehe bisim nooblar bütün proları alır :) bi takım oyununa alışırsak :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Werewolf kardes benim Razorla olduugm oyundan sana bi tavsiye: Sakın hp regenerationın olmadan deli dürtmüş gibi bi heroyu kovalama zira oyun basında hp si full olan bir heroyu kesmen zor oldugu gibi(adam noob deilse) senin de o esnada hp biter regeneration da yoksa geri dönmek zorunda kalırsın bı vesileyle sen gelisemezsiz kalan kisi(Ben) rahat rahat para kasar ve güçlenir.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe werewolf bize noob noob diye diye kendi nooblaştı yassıık :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Heh, ölme işinde WORLD 1.si olan ben değilim Dyna :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Patch falan çekmem lazım mı Dyna, cdleri bulmaya çalışıom şimdi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya kusura bakmayın bu roc ve tft cd key changer i indiremiyorum war3.replays.net ten başka bi yer varmı önerebilceğiniz ??[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilk defa kazanan takimda yer aldim bu oyunda ehhe eglenceliymis :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende oynamak istiyorum bi daha cd keyimi arkadaşıma verirsem ne oluyum :([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Truwan, 07 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Werewolf kardes benim Razorla olduugm oyundan sana bi tavsiye: Sakın hp regenerationın olmadan deli dürtmüş gibi bi heroyu kovalama zira oyun basında hp si full olan bir heroyu kesmen zor oldugu gibi(adam noob deilse) senin de o esnada hp biter regeneration da yoksa geri dönmek zorunda kalırsın bı vesileyle sen gelisemezsiz kalan kisi(Ben) rahat rahat para kasar ve güçlenir. Sen rangesin, ben melee, sürekli bana çalışıyordun :) Bari kaçırayım dedim. Yer değiştirelim, şunu g3nkleyelim falan dediğimde de gelen olmadı. Sen de inventoryi doldurmuşsun o arada :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 07 Şubat 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: kermit_frog, 07 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: bende oynamak istiyorum bi daha cd keyimi arkadaşıma verirsem ne oluyum :( free ki?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 battle nette n oynamıyomusunuz ? benim oraya girmem için arkadaşımın oyundan çıkması ve benim damlamam lazım oyuna yada cd key changeri i yükleyip cd keyi değiştirmem lazım elimde bulunan diğeri ile ama bi türlü gerçekleşmedi net in yavaşlığı yüzünden indiremiyorum :( yoksa ben mi yanılıyorum free bi server felan mı buldunuz orj c key istemeyen[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Şubat 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Free server işte :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eveeet. kardan adamımı yaptım geldim..gerçi amaç ba$kaydı ama neyse.mission accomplished hehe. ortamda g3nk varsa g3nkleyelim bakalım biraz.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cd bulduğum anda g3nk mastery mi göstericem bulamıyorum satan da yok offf[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: W3r3wolf, 07 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: Truwan, 07 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Werewolf kardes benim Razorla olduugm oyundan sana bi tavsiye: Sakın hp regenerationın olmadan deli dürtmüş gibi bi heroyu kovalama zira oyun basında hp si full olan bir heroyu kesmen zor oldugu gibi(adam noob deilse) senin de o esnada hp biter regeneration da yoksa geri dönmek zorunda kalırsın bı vesileyle sen gelisemezsiz kalan kisi(Ben) rahat rahat para kasar ve güçlenir. Sen rangesin, ben melee, sürekli bana çalışıyordun :) Bari kaçırayım dedim. Yer değiştirelim, şunu g3nkleyelim falan dediğimde de gelen olmadı. Sen de inventoryi doldurmuşsun o arada :) He hehe tabi bi de bu Razor:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 wala nob mob dota mota anlamam adım allf onlıne buldunuzda msg atın ne ıstıyosanız oynarız hep beraber saten ben de burda yenıyım baya ıyı oynayan ıbnler warmıs kıl oldum yenemıyom:) ama yama yok kolay lokma olmucam en azından kulanıcı adı: allf[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar