Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Riki agility ve de melee hero oldugu için ona cranium Basher da çok iyi gider mask of maddnes ile frenzy çakıp girişiosun zaten hızlı vuruyor(yükseklevellarda) paso bash e bi de critical var kaçmaya kalkınca da blink.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bende ne hikmetse rüyamda telekomcular eve geliyo işte bi sorun oldugundan sonra durduk yerde
adsl hizmeti veriliyor telefonunuza istiyormusunuz diyolar
ben zaten var demeye kalmadan hız secenekleri olan kagıt gösteriyolar
annemde 512 ye işaret koyuyo
ama ben böle bişi diyemiyom sonra ya zaten 256 yeter diyom yok yok iidir 512 diyo hehe
pc den fln hiç anlamaz
ben rüyamda dumur ken bu olayı hemen dota ya bagladım zira 5-5 kaldırması için 512 lzm ya :P

gelsin server kuruyorum :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf kardes benim Razorla olduugm oyundan sana bi tavsiye: Sakın hp regenerationın olmadan deli dürtmüş gibi bi heroyu kovalama zira oyun basında hp si full olan bir heroyu kesmen zor oldugu gibi(adam noob deilse) senin de o esnada hp biter regeneration da yoksa geri dönmek zorunda kalırsın bı vesileyle sen gelisemezsiz kalan kisi(Ben) rahat rahat para kasar ve güçlenir.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Sosyal ağlarda paylaş

Heh, ölme işinde WORLD 1.si olan ben değilim Dyna :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Patch falan çekmem lazım mı Dyna, cdleri bulmaya çalışıom şimdi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 07 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
Werewolf kardes benim Razorla olduugm oyundan sana bi tavsiye: Sakın hp regenerationın olmadan deli dürtmüş gibi bi heroyu kovalama zira oyun basında hp si full olan bir heroyu kesmen zor oldugu gibi(adam noob deilse) senin de o esnada hp biter regeneration da yoksa geri dönmek zorunda kalırsın bı vesileyle sen gelisemezsiz kalan kisi(Ben) rahat rahat para kasar ve güçlenir.

Sen rangesin, ben melee, sürekli bana çalışıyordun :) Bari kaçırayım dedim. Yer değiştirelim, şunu g3nkleyelim falan dediğimde de gelen olmadı. Sen de inventoryi doldurmuşsun o arada :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 07 Şubat 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

battle nette n oynamıyomusunuz ?
benim oraya girmem için arkadaşımın oyundan çıkması ve benim damlamam lazım oyuna
yada cd key changeri i yükleyip cd keyi değiştirmem lazım elimde bulunan diğeri ile
ama bi türlü gerçekleşmedi net in yavaşlığı yüzünden indiremiyorum :(
yoksa ben mi yanılıyorum
free bi server felan mı buldunuz orj c key istemeyen[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Şubat 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W3r3wolf, 07 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
said:
Truwan, 07 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
Werewolf kardes benim Razorla olduugm oyundan sana bi tavsiye: Sakın hp regenerationın olmadan deli dürtmüş gibi bi heroyu kovalama zira oyun basında hp si full olan bir heroyu kesmen zor oldugu gibi(adam noob deilse) senin de o esnada hp biter regeneration da yoksa geri dönmek zorunda kalırsın bı vesileyle sen gelisemezsiz kalan kisi(Ben) rahat rahat para kasar ve güçlenir.

Sen rangesin, ben melee, sürekli bana çalışıyordun :) Bari kaçırayım dedim. Yer değiştirelim, şunu g3nkleyelim falan dediğimde de gelen olmadı. Sen de inventoryi doldurmuşsun o arada :)

He hehe tabi bi de bu Razor:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Sosyal ağlarda paylaş

wala nob mob dota mota anlamam adım allf onlıne buldunuzda msg atın ne ıstıyosanız oynarız hep beraber saten ben de burda yenıyım baya ıyı oynayan ıbnler warmıs kıl oldum yenemıyom:) ama yama yok kolay lokma olmucam en azından
kulanıcı adı: allf[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...