Narstil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Hadi ordan noob shaman o :D Burda yaslı shamanlar varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bu quiterlardanda hiç bi yerde kurtulus yok waxxi'ninde adminleri de quit cekiyo :D Neydi nicki Gökce tam Messerschmidt miydi neydi takım arkadasları daha komikti :D dee_brown switz adamlar ezilince all dan kavga cıkarmaya bakıyolar :D ezmemek lazım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oysa bizim kafe öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Organize suc orgütü gibi çalısıyo valla bazı cafe v.. leri Sizin cafeyi bilemeyiz görmedim duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 switz iyidir öyle quit fln cekmez kafasina estigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yok admin olan messer cekti quiti adam admin olmus adam olamamıs digerleri all dan ezilince salak salak konustular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 messer zaten sabıkalı . Aynı bu şekilde eziliyorlarmiş arkadaşlarıda başlamış all dan sataşmaya karşı takımdan biride cevap vermiş. Messer adamı direk banlamış oyundanda çıkmışlar. Foruma yazıldı bu olay herkes okudu gördü waxxi açtı ban'ı Messer'i uyardı ama formalitelik bir uyarmamı bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bende öyle bi olay okumuştumda messersmith miydi nicki deildi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 zaten weplanın nerdeyse tüm adminleri "küçük dağları ben yarattım" modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 weplanın adminlerinin taa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Zaten böle durumlarda arkadas kıyagı çok yaparlar nese boşverelim bu konuyu ne kadar laf etsekde boş adamlar gene aynı alternatifini bulana kadar waxxideyiz zaten :D Kötünün iyisi durumunda suan Napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bu akşam 9 -10 gibi oyun çevirsekmi g3nk lar kimler gelir olmadı o saate bende msn si olanlarla oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yogun katılım nedeniyle artık alım yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 mac istiyorum mac.gokce mac yapalim adam bulamazsan olmadi ben,sinan,iso,efe olalim efe olmazsa faruk olalim biz sende 4 kisi cikar kendi aramizda mac yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 2-3 oyun vamp atam dedim birinde 2 dk arayla human lar ölüp durdu digerinde 3.4-. dk civarı vampları kestik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Oha lan 3-4 dk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ultra noob :D cıkarsa öle oluyo bide humanlarda iyi cıkarsa oyun bası humanın teki 5 altın kaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sinan merak ediyorum sen g3nk'i nasıl okuyorsun? ge üç ne ka diyemi? yoksa genk diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Nerden cıktı bu ? Ne alaka şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Beyler MH acmak sorgusuz sualsiz atılma sebebidir önce bi acıklama alırız genede eski oyuncularsınız hepiniz , save gelirse elimize atılır foruma verilirsiniz (öh , vs programlar zevkine quit cekcekseniz yormayın bizi bunu yapan arkadaslar) Kurallara Uyalım bu mesaja yorum espiri vs yapmayın !!!! [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:56 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Tüm herkezin bayramını şimdiden kutlıyım ben bayramda yokum memlekete gitcez pazar aksam gelcem eve haydi tüm G3NK larımın bayramı kutlu olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 eyw canım seninkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gökce bu baslık senle bana kaldı galiba :) bayram mesajına cevap vren bi sen kalmıssın digeri ucmus atalım clandan eheuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ben varım ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 varsında nerdesin :) shaman olarak elimizi öpmeye gelmedi hiç peonlarımız bayramda peonlar el öpmeye gelir diye bekledik sekerlerimizi alıp gecen seneni reklamdaki yaslılar gibi kaldık öle gözümüz yollarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar