Narstil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kendi aramızda yapcak kadar kalabalıgızzaten toplanmaya bakar g3nk-bolanir g3nk-spadina sexever xpass Nocturnal skyly g3nk-utterable simrail alın size 4v4 mac kadruso bunlar genelde online olanlar delrt ve g3nk-lyrent ıda bulursanız 5v5 olur :D mis mis Ben kadroda yokum noob da yok ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sinan bi silmaril diyemedin sunaç kaç tane şey dedin ama... valla ben maç ayarladım 4v4 herkesin uygun oldugu zamanda yaparız karsı takımdan 2 si baya pro 2 si normal bizdede ben birand alican bide lamer gelir yaparız. birand kurar yoksa beceremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hala var mı g3nk be :) hey gidinin g3nk i.. 2.5 yıl önce g3nklemiştik ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hobaa "noob saman" lafının çıkmasına neden olan kişi... şimdi peryton kullanıyo saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bi kerem fizban da kimmis hıhh benim ünüm daha büyük ondan G3NK'lar arasında o noob shaman ben pro noob shamanım :D daha üstün elemanın teki ben asya dota sampiyonuyum demisti bende balkanlar ve ortadogu noob sampiyonuyum :D bide benim gibi nooba ezilenler oluyo onu nası beceriyolar anlamıs degilim bi bakyıosun kill manyagı olmusum :D bazı sahısları keserek ehehe fizboz [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:17 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 olsun önemli olan gönül vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 dinanı artık hiç göremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Dinan mı oda kim ? :D Öle birimi vardı =? Kim o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 dinan'ı wow'a kurban vermişler diye duydum. üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 wow asosyal yapaaar hep sölüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 gökçe kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Alper kızma yaw adam dogru sölüyo Ultima Online , Koyun Online (Knight Online namı diğer), WOW, bu tür oyunların kurbanı çok günümüzde asosyal yaratıklara döndürüyo bazı gençlerimizi adamlar yemek yemek için bile odadan cıkmıyo tuvaleti tasısa onuda bilgisayar karsısında yapacak tipler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 loool ben laptopla giriom valla tuvalete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Tabi arada bilgisayarıda wc sokcanki ihtiyacını görsün :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 gökçe ben senin niyetini bilmezmiyim.. hep hayalle olmuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: kendi aramızda yapcak kadar kalabalıgızzaten toplanmaya bakar g3nk-bolanir g3nk-spadina sexever xpass Nocturnal skyly g3nk-utterable simrail alın size 4v4 mac kadruso bunlar genelde online olanlar delrt ve g3nk-lyrent ıda bulursanız 5v5 olur :D mis mis Ben kadroda yokum noob da yok ne güzel bolanir noob utterable noob skylyla bolanir aynı kisi diilmiydi ya =) ayıp ayıp orda maestroyu göremedm ya ben giderim artık ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 değil bolanir in arkadası skyly tmm işte noob team macı seni yazmadık sen farklı bi klasmansın gidebilrisin bai bai :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 şimdi şöle skyly de benim account bolanirde benim account fakat wepladaki skyly yi alican diye bi ark kullanıyo id si düşük diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Beni ne çabuk unuttunuz karavicdanlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Sen kimsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ekmek-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 seni son zamanlarda görmüyoduk ondan yazmamısımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 olm ekmek herzaman benim 5v5 clan maçları kadromda vardı yani :D ama hiç girmiyo dotaya şero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lol milet ne noobmuş zamanında... Bakın bizim dyna nın sevindiği damagelere ve killere :D said: demin oynadım stealth assasin aldim ehua hiç ölmemiştim derken sımarıp admların base i yıkmaya gittigimde öldüm :P 6 kill 1 death le bitirdim fln damage bonusum +97 :p süper zevkli valla lag olayı tamamen host edenin baglantıya bakıyo yurt dısı cıkıslar ıfln sorun degil turkiyeden oyun acan birisnin oyununa girin sorun yok 256 adsl ile bile 4vs4 aciyolar lag olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar