geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 birine güvenip paticiktendir kullanmadıgım accountumla oynasın diye verdim adam g3nk'e laf getirecek hareketlerde bulunduğu için accountu geri aldım. boş yere de bir birinizi yemeyin.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yemiyom canım severim ben sinanı şakasına öle sert davrandım hemen herzamanki gibi alınmış.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ben peonum lan girdiğimden beri : )
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben oyundan falan çıkmadım sadece bir oyunda fatal yedim. geffen acc. u alabilirsin bu sana kalmış ama bana leaver diyenler kendilerine baksınlar waxxide yanlış hatırlamıyorsam 7 oyun attım sadece 1 inden düstüm o da fataldan dolayı dediğim gibi lütfen yorum yaparken daha dikkatli olun. ha oyunuma laf söyleyenler çıkacaksa herzaman kapım açık gelin oynayalım. edik:G3nk klanınada kesinlikle herhangi bir şekilde laf getirmiş değilim. yanlış hatırlamıyorsam fatal yediğim oyunda 6.47 map ti ve puck vardı bende yanlışmı hatırlıyorum? çünkü yine bir oyundan düşmüştüm waxxidemi eurobattledamı bilmiyorum. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 14:04 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 14:07 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Pff tamam beyler siz haklısınız. allahm ya
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Benim kurduğum oyundan çıktın aga. 1500 tane şahit var.
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Gerek yok ben Şahidimreplay koyun demene kendi gözümle gördüm patick serverında cıktın paticikte quiter tüermis olabir ama bunun mesru hale geldigini kanıtlamaz benim gözümde zaten oynamıyorum patide artık cok quiter var bisi diyincede sen kimsin diyolar ugrasmaya degmez
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Seni takan yok gökce biliyorum ne mal oldugunu bende ölesine yazdım sana neden kızıyım seni tanıyorum ne mal oldugunu biliyorum yani sonucta ....
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 samimiyet fazla olunca çok fazla drama yaşanıyor paticik serverında . ama anlamış değilim neden bok atıyorsunuz.dynamick in clan ın lideri olarak görüşü ne bilemiyorum ama buranın oyuncularını beğenmiyorsanız başka yerde oynama özgürlüğünüz var paticik oyuncuları şöyle kötüdür böyle kötüdür demenin bi mantığı yok
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hayatımda bir kere bile pati serverına girtmedim salaklık yapmayn... girmeye çalıştım version 120c deildi hiç giremedm başka bi nickle girilmis olabilir...
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ya ben tamamen kendi fikrimi söledim adam oyun ortasında ben cıkıyorum giderim sanane beni burda herkes tanıyo sen kimsin falan derse cıkıncada quiter almamak lazım bu tipleri diyincede ben bide sen kimsin denilince oyuncular tarafından (cıkanın cafeden arkı) ordan bana mesaj atıyosa cıkan ve herkes bunu dogru bulabiliyosa ben oynamam yani o oyuncularla genel olarak laf atmadım ama zaten surda max kac oyuncu olduki olanlarında bi kısmı böle iken zamanı bosa gecirmem diyorum zaten bu topic bnet w3 clan topici olarak acıldı bnetten cekilince waxxi devam etti ben burdan sadece clan üyelerine görüsümü bildirmek için yazdım forum ahalide elbet okuyabilir ama bu benim görüsüm 3 kez girdim 3 oyundada quitersız oyun olmadı full tanıdık olursak sorun olmuyorda quiterlıgı normal algılamıs millet bunu sölemek istedim kısaca ama uzun da yazabiliriz farkmaz
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu arada oyunda cıkan 3 kisi ark tı digerleri normal oyuncuydu ... bide 4. leri oynuyodu o cıkmadı sanırım quiterlara tepkiyi görmekmi istedi naptı yenilince direk cıktılar olay bu daha kule baraka gitmeden
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sakınnoktavirgülfilankullanmayınyazılarınızdatamammı hattaboşlukfilandaolmasınböyleengüzelideğilmi anlayananlasınanlamayandandasizene
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Utterable üye [şikayet et] § 31 Ağustos 2007, Cuma - 14:12 [ özel msj ] Ok g3nk ne amaçlamaya çalıştın bunu diyerek? sinan adam deilsin
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 fatal yedim demiş, ok dedim bende. güvendim adama. art niyet aramayın pls.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bana açıkladığın gibi açıklada adam bunu "he he " diye anlamasın
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ahmetcim bilmiyom ben waxxi'ninkini. Paticikte forum nicki'nin aynısı olan bi eleman cıktı oyundan. Tamam bi sevmeyeni yapmıs olabilir bisi diyemem onada . Okuduğum ve duyduklarım üzerine bide paticik serverında benim bulundugum oyundan cıkınca böle bi kararla atıldı. Temiz oyun istedigimizden böle bi karar alındı . Bilindigi gibi kurallara uymam diyenleri zorla tutmuyoruz bünyemizde ve uyarım derse tekrardan alınır. Çıkanlar oldu uymam diyip atılanlar oldu uymayıp sayısı çok yada az önemli değil. Arkadasımız isterse kuralları bi üyeden ögrenebilir yada forumda bulunuyor sayfamızda... Kabul eder uyarsa alınır net kopma zorunlu cıkma nedenlerini kabul ediyoruz güvenip mazeretlerinizi ... Burda lafı uzatmaya gerek yok skyly arkadasımız seviyo böle yazmayı forumlara o yüzden cevap vermiyoruz cevabını bildigi sorulara...Neyse konu benim açımdan kapanmıstır arkadasımız isterse bi mesaj atabilir özel olarak neyse Haydi G3NK'lar oyuna diyelim amaç oyun oynamak chat yapmak degil :D :)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kötüsünüz siz ! =) emin olun öyle biri değilim yanlış tanımayın yeter de ben nickimide almıştım pati serverından benim nickimle biri nasıl girdi onu anlamadım hala...
skyly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 noobuz lan biz. prolara karşı kasamıo kimse
Öne çıkan mesajlar