Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca waxxide g3nk klanının gerçekten iyi bir yer tuttuğunuda görmüş oldum...

oyun başındaki diyalog:

adam: dandik g3nk klanına girdin diye adammı olsun ben steri tanırım xter de ne fakemisin sen salak.

ben:böyle konuşma hakkını nerden buluyorsun ki hayatta giremeyeceğin bir clan hakkındaki yorumların?

oyun sonundaki diyalog:

ben:vay be dandik clanın dandik adamından team kill yediniz ha?

thronuda yıkışımdan sonra küfür eder kaçar nickini hatırlmıyorm tam ..lani gibi birşeydi...

ne adamlar var ya.
Mesaj tarihi:
Waxxi'de oynamak en iyisi valla bi oyun astalım dedik paticikte masallah ne cok quiter varmıs paticikte bide adamlar zeytinyagı misali üste cıkmaya calısıyolar komik seyler valla
Adama quiter dedim bölelerini almamak lazım dedim diye arkının nickinden kimi attırıyosun diyo kimsin sen diyo valla waxxi den banlananlar paticigemi doluyo :d ben kimmiyim sıradan bi paticik üyesiyim sorunu cevaplarsak
Mesaj tarihi:
Paticiğin serverında oyun bitmeden çıkmak serbestmiş ben de dün öğrendim eleştrince biz komün bir aileyiz s.ktir git beğenmiyorsan tepkisiyle bir daha girmemek üzere çıktım zaten serverdan
Mesaj tarihi:
öyle abicim, daha önce bu konu çok tartışıldı. dyna'nın kankaları ve onların kankaları kafalarına göre oyun açıyorlar, açtıkları oyunu da istedikleri anda bırakıp gitmek onların kendi zevki.

forumda birşey dersen önce biraz hakaret, sonra küfür yiyorsun, sonra da en yetkili ağız gelip "lütfen beyler sınırları aşmayalım" diyor, sana edilen küfürleri de silmiyor. üstüne "şikayet ederken şöyle de yapmayın" diyerek şikayet edeni kalaylıyor.

yani boşuna nefesinizi harcamayın. buralar böyle. krallıkla yönetiliyoruz burda.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 23:50 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ahahaha komik valla

G3nk-xteri de kim grunt yapıyosa bi son versin ben sterle konustum o birine vermis onu g3nk-xter shaman yapamadıgımdan grunt yapmıstım ster diye o olmadıgına göre gerek yok gruntta kimsenin olmasına nede olsa herkez esit sonra beni niye grunt yaptın ben peonunm diyte millet söleniyo grunt = peon hic bi farkları yok zaten gereksiz yükseltme yapmayın
Mesaj tarihi:
sen eline bi sözlük al da kullandıgın türkce kelimelerin anlamlarını kullan daha önce grunt peon kavgası oldu oyüzden kaldırıldı takıntı ne bisi diycem ama nese ne haliniz varsa görün ozmn çünkü bende öle yapacam bundan sonra....

İyilik et karsılıgında bos bos konussunlar.......
  • Yeni Oluştur...