skyly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 evet benim nickim o weplada ama skyly diede nick var onu alican diye arkadaş kullanıyo sen bana whsiper attığında alırım
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bnette genk klanı yok mu sımdı
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 b net dediğin euro battle ise şuan yok bildiğim kadarıyla.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ayrıca waxxide g3nk klanının gerçekten iyi bir yer tuttuğunuda görmüş oldum... oyun başındaki diyalog: adam: dandik g3nk klanına girdin diye adammı olsun ben steri tanırım xter de ne fakemisin sen salak. ben:böyle konuşma hakkını nerden buluyorsun ki hayatta giremeyeceğin bir clan hakkındaki yorumların? oyun sonundaki diyalog: ben:vay be dandik clanın dandik adamından team kill yediniz ha? thronuda yıkışımdan sonra küfür eder kaçar nickini hatırlmıyorm tam ..lani gibi birşeydi... ne adamlar var ya.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 biz clan olarak böyle adamları kafadan ignore ediyoruz.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ettim zatende bir an şaşırdım =)
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Waxxi'de oynamak en iyisi valla bi oyun astalım dedik paticikte masallah ne cok quiter varmıs paticikte bide adamlar zeytinyagı misali üste cıkmaya calısıyolar komik seyler valla Adama quiter dedim bölelerini almamak lazım dedim diye arkının nickinden kimi attırıyosun diyo kimsin sen diyo valla waxxi den banlananlar paticigemi doluyo :d ben kimmiyim sıradan bi paticik üyesiyim sorunu cevaplarsak
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Passive Kesh de oyundan çıktı oyun bu arada.Klana almadan önce adamı bir izleyin,ki ben olsam izlemem bile oyunda gördüm.
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Evet o oyunda bende vardım zaten bi açıklama bekliyoruz yok kafama göre cıkıp girerim diyosa kendi cıksın ugrastırmasın simdi bi mantıklı acıklması varsa bekliyoruz
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 evet passive kesh direk öldü ve çıktı. neyse çıkması daha faydalı oldu zaten o oyun adına.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paticiğin serverında oyun bitmeden çıkmak serbestmiş ben de dün öğrendim eleştrince biz komün bir aileyiz s.ktir git beğenmiyorsan tepkisiyle bir daha girmemek üzere çıktım zaten serverdan
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 öyle abicim, daha önce bu konu çok tartışıldı. dyna'nın kankaları ve onların kankaları kafalarına göre oyun açıyorlar, açtıkları oyunu da istedikleri anda bırakıp gitmek onların kendi zevki. forumda birşey dersen önce biraz hakaret, sonra küfür yiyorsun, sonra da en yetkili ağız gelip "lütfen beyler sınırları aşmayalım" diyor, sana edilen küfürleri de silmiyor. üstüne "şikayet ederken şöyle de yapmayın" diyerek şikayet edeni kalaylıyor. yani boşuna nefesinizi harcamayın. buralar böyle. krallıkla yönetiliyoruz burda. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 23:50 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
spadina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 paticik serverindaki kisiler birbirini taniyan insanlar napiyorlarsa yapsinlar bizene bizim waxxi'miz var pasa gibi paticik sux
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: dyna'nın kankaları ve onların kankaları Yamaha R1 süper gaza basıyor aga http://www.youtube.com/watch?v=S-ppGiwc0wQ ^_^ [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:09 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ben de diyorum ki şu adamı klana almayın aman diyeyim.Paticiğe benzemiyor wepla nitekim.
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 şu adam derken passiveden mi söz ediyorsun? baya bir şikayet gördüm ve ona verdiğim accountu geri aldım. g3nk'e laf getirmemesi için verirken uyarmıştım.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Dynayı düşürüyoruz haydi kimler var?
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben 2 tane shamanım weplada. aga benim gökçe. izin verdim.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ewt 2 oy hakkın var :D hadi başlatıyoruz. en onemlisi kardeşini bizim yanımıza almamız lazım
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ahahaha komik valla G3nk-xteri de kim grunt yapıyosa bi son versin ben sterle konustum o birine vermis onu g3nk-xter shaman yapamadıgımdan grunt yapmıstım ster diye o olmadıgına göre gerek yok gruntta kimsenin olmasına nede olsa herkez esit sonra beni niye grunt yaptın ben peonunm diyte millet söleniyo grunt = peon hic bi farkları yok zaten gereksiz yükseltme yapmayın
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sen ne takıntılı adamsın ya. sanane abi kim yaparsa yapar bisi oluyo sanki
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sen eline bi sözlük al da kullandıgın türkce kelimelerin anlamlarını kullan daha önce grunt peon kavgası oldu oyüzden kaldırıldı takıntı ne bisi diycem ama nese ne haliniz varsa görün ozmn çünkü bende öle yapacam bundan sonra.... İyilik et karsılıgında bos bos konussunlar.......
Öne çıkan mesajlar