spadina Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 mac ayarla gokce alicanida ayarla sen ben halkekmek alican olalim 4 kiside karsiya bul kapisalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Artık iyice tanışalım kaynaşalım isimlerimizi öğrenelim. Güncellenmiş clan listesi: G3NK Clanı: 38 Dynamick(inan) G3NK-Dynun(dinan) G3NK-Spadina(birand) G3NK-Peryton(sinan) G3NK-Xter(alper) G3NK-Lyrent(emre) G3NK-Bolanir(ben, gökçe) Ravensight(dinan 2.acc) G3NK-Existent G3NK-Mxzr(taylan) G3NK-Utterable(ahmet) G3NK-Ramo G3NK-Syn(gökhan) G3NK-Raspution(yigit) G3NK-Darrow G3NK-Ster(alper 2.acc) G3NK-Gilean(cem) G3NK-Maestro(gökhan 2.acc) G3NK-Utopia Skyly(benim 2.acc alican kullanıyor) demorah(esra) Zazak Sajahn(ilker) Blake Luthien(alican, kullanmıyor) Cha_lar(çağlar) Nightwalker_(erçin) Killuminati Rcp(mert recep'in kuzen, recepin acc = sexever) Xpass(efe) Halkekmek--(tarık) Delrt(doğa) [_wolflord_] Sp3ctr3 Phyxantar Soil arkainen(mehmet) silmaril P.s ismini bilmediğim veya unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın. Eğer buraya yazarlarsa ekleyelim kaynaşalım P.s acc = account = kullanıcı hesabı [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:20 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya şu klana beni bir almadınız. Zonkar benim nickim. Bnetteyım alın clana ya alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 02 28 de msj attım yeni gördüm kusura bakma hatırladıkça deniycem whisper atmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bİşy sorcam hala battlenet olayı devam ediosa Ben eurobattlenetteyim.Patch fln herşey tamam Gayet gusel giriorm normalde ama son zamanlarda unable to connect die bi hata vermeye başladı Arkadaşım çözmüş network cardını silip cdsiyle tekrar yüklüomuş.O usb ile bağlandığından nete böle bişye ihtiyaç varmış sanırım.Ama bende bu yok bildiğim kadarıyla.Ben nasıl düzelticem bu durumu ya?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 internete girebiliyorsan sorunun bilgisayarından kaynaklandığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Benı aylardır clana almayan shaman arkadasları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Dün özel mesaj atmışsın ama o sıralarda paticikte değildim görmedim. Sen wepladayken g3nk-spadina ve g3nk-bolanir e mesaj atmaya çalış. Genelde birtek ikimiz online oluyoruz şamanlardan. o zmn alırız hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 weplamı ben bnetteyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Eheh birde skyly benim sorunum zaten direk battle nette.Birçok insan bunu yaşıyor ama çözmenin yolu ip değiştirmekten geçermiş öyle diyorlar Şimdi gelde nasıl ip değiştirildğini öğren:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 adsl i arıyorsun galiba ama gerekçe istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 beyler selam!! dotaya sardım tekrar ama mesaj aktivasyonu zamanı bırakmıstım account elimde kaldı oyle.. ne aktif oluo ne de girebiliosun. var mı yuksek mercilerde tanıdıgı olan. mars diye tırt bi nickle oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 SELAAAAAAAĞM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 g3nk-xter e noldu ster bozması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bilmiyorum valla onu da banladı herhalde zamanında takıştıgımız adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yazık sitere hemen bir id si düşük account bulmamız lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ster msn ac bana ulas hallederiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 helal be hakana. eski dost halletti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 senin msn in yok bende eski kullandığın msn karı kıza gitmiş özel mesajdan veriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 arkadaşlar bende eurobattle daydm patidekiler wepladaysa geleyim dedim mail aktivasyonunu yaptım herşey tmm sms i attım cvp yok aktivasyok yok yine gönderdim yine yok toplam 4 kere gönderdim o sms i mail attım cvp yok... yardımcı olabilcek kapasitede aptiler aranıyor.yönetimi biraz sorumsuz heralde weplanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sms i atarken tırnak işaretlerini koymadın demi? sadece ortadaki harf ve sayıları yazıp yolluyosun, ben aynı hataya düşmüştümde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ulan..... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 iyide yine açılmadı gece diyemi acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 arkadaşlar çok msj attım bu topiğe ama fazladab bir acc u olan verebilirse ? yada yardım istiyorum tırnaklı tırnaksız gönderdim açmıyorlar üyeliği. en az 5 kere gönderdm 2 gündür aktive olmuyor hala herşey doğru ama... =( help plax!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 öf kalk git nab l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar