Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahmet(g3nk-utterable) quit yapıyo, daha öncede yaptı göz göre göre res bastı, arkadaşımız çok severim hıyartoyu ama çok ayıp yaptığı. Kuralları bi daha okumasını tercih ederim, arkadaşı fln filan ama bu yaptığı direk kurallara aykırı 1. 2. değil bu çıkmam lazımları. Oyundan çıkması için önemli bi sebep olursa anlayışla karşılarız ama eve 5 + 1 sistem alındı diye onu kurmak için oyunun ortasından çıkmak bu mazeretlere girmiyo. Uyarı olsun bu...
Mesaj tarihi:
bugüne kadar oyunlardan 2 defa çıktım.(netimin gitmesi dışında) ki beni tanıyanlar bilir, en kötü oynadığım oyunlarda herkes bana küfür etse dahi- herkes çıksa bile- oyunun sonuna kdar beklerim. yeniyorsak "hadi rmk" lafını duyduğum an "bitsin sonra" derim. yinede bu 2. kez quitleyişim adına oyundaki herkesten başka skyly olmak üzere özürlerimi belirtmek istiyorum.

saygılar.

edit: ayrıca oyundan çıkmam gerektiği için çıktım, kimse benim aile hiyerarşime karışamaz. çıkmadan önce de 100 defa söyledim, özürlerimi belirttim. bunun buraya yazılması bence şov amaçlıdır fakat skyly de haklı tabii.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 21:17 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...