Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ne olmus be fotoma 3 sene öncesi sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 [spo] [/spo] aha şefin resmi utanmaslar bide yorum yapmıslar ehe yeni gördüm 2004 demişim de sanki 2003 dü bu aman neyse her hero ile yönetirim bilirsiniz ;) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:01 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kih kih dynun seni cagirmamiza ne gerek war olm istediğin zaman gel keko sanki dynun u istemiyorz kampanyasi war etrafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 La biri grunt sayısında artıs yapmıs gene :) yenileri bari grunt yapmıyak eskilere ayıp olur bide öss cocukları peon kalsın..... :) itiraz yok ..... benimaru bayaır takılmıyo sanırsam sanırım bıraktı w3 ü.... bu arada lyrentıda görmüyoz pek diyolar.... .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kim görmüyo lyrenti be? yoksa.. =( giremiyorum fazla ya zaman yok, aa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben görmüyom valla :) digerlerini bilmem adeskten sora bidaha nette görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 öss cocuguymus... seneye görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 seneye söz grunt yapcam :) hemde kral grut olcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 skyly shamanligi hakediyor babslar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 e heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok be spa baksana ne yazmıs skyly pati § 28 Mart 2006, Salı - 21:32 [ özel msj ] öss cocuguymus... seneye görürüz :) cıkısta gel tarzı :) ahha valla anten olmasa 2. olarak baska bi ad vadı bende ama skyly deildi :) seneye görüscez onla.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kih kih sky ım lay im bu yaz ortaligin tozunu attiracan sen herhalde paso dota oynarsiz artikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 clan hala üye alıyor mu? eğer alınmıyorsa dyn ile yaptığım bir özel mesajlaşma da neden belirli kişilere w atmam sonrasında alınacağım söylendi? Dahası onlardan biri ile konuştuğumda neden clan a üye almadıklarını söyledi artık? not: kiminle konuştuğumu hatırlamıyorum, o beni hatırlar muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 online ol alayım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 peon yada gruntla konusmuşsundur onlar clana adam alamazlar.... ster peryton anten lyrent dynamick bunlardan birini bulursan seni clana alır ancak [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 02:23 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bana attın ama ben peonum =) Hepde peon olarak kalacağım gibi gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 peon luk güzeldir :) Shaman olunca noluyor basin agrir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aynen öle ugras vıdı vıdılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Şöyle bişiler yapsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 güzelmiş biraz daha calıs üstünde iyi bi hale gelsin koyalım bunu site olarak mambo ile uraşmak istemiyorum heh sanada bi admin ac.caçıcaktık unuttum yapalım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :) Ama bu dinamik bi web sitesi olmayacak manuel olarak eklemek gerekecek hatırlatırım. Ok ? :) Bir de bölümleri kafadan attım hehe. Bana bi taslak versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 baya sessiz kaldık... Bu akşam haydin herkes burda neredeyse binoob samanlarımız eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 tamam ben varım geç olsunda güç olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ster'i istiyorum ster'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar