-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sahilde dedigim bir iki ust sokakta. madonun orada. bir kere gotururuz biz seni sonra ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 deniz otosbüslerinin taraftan yukarı çıktıını düşün ilk sagdaki sokak.. yok meydandan geliyosanda en son soldaki sokak ..acayip anlattım kendim bile bişi anlamadım ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 reklam neyin yapmıyalım gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dersaneler sokaanın yukardamı kalıo dionuz bakırköy iskender meta-2 bok bisiler var o civarda.Hafta ici imkansız cuma günleri bos oldukca gelirim.Yaakanıza beyaz karanfil ytakın veya boynunuza eflatun fular baglayın anlıyam g3nk olduunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 syn biz senin gibi yapamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ster akşamları göremiyorum seni dotada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 raspy sen sanki geceleri giriyorsun ya bi dün girdin baskada goremedik seni geceleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben wow'a başladım :/. uyku ve wow diye akıyor hayatım. bazen girebiliyorum ,mesela bu gece girerim(24 saat sonraki gece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 HAHAHA. ben de öyle diyodum başlarda be ster, arada bi iki oyun atar çıkarım hesabı. olmuyo ama, aramıza hoşgeldin=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 üf be wowa kurban verdik bunları çok üzülüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/fdfdfddfdfdffdfddfdfdf.jpgbunda emoteları ilk keşfedeşim. http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/dfdfdfdfd.jpg şimdi level 31 oldum 2 günlük bir ara verdim yeter :d n00bum ben bi hevesimi alayım bırakırım. arada bizim servera girmek için sıra oluyor o zaman dotaya giriyorum bir daha çıkamıyorum sonra :d [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 10:53 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 undead kızımız da pek tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Dynun, üzülme dynun bakarsın bizde başlarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dynun başlama yolunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sattınız desenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ehehe canım sıkıldı bişi yapdım boyle bısı olsunmu devamı gelsınmı yoksa gereklessmı www.oyunmaniac.com [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:58 tarihinde, mxzr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 taylan sen napıyon oralarda kendi çapında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sen git öss calıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 aa negzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 küstüm ya bi wissy oyuna çağırıyor, kimse benle oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 gençler nası gidiyo oyunlar falan sorun varmı ? memnunmuyuz shamanlardan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Değiliz! Ster gitti Wowa başladı gelmiyo!!!11 :) Beni kimse oyuna çaarmıyolar kaçtır. böhühü [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 10:28 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hmm çok takılan kimler var başka shaman da alabiliriz ben girmiyorum 1 aydır bidaha da girermiyim suan belli deil siz arada durum raporu fln verirsiniz artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar