geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 rasputinle daha 1 hafta önceye kadar beraber (landan) çatır çutur sabaha kadar dota attım.. herifin quitter olmadıgını zaten hepinizden iyi biliyorum da bu konu ne alaka neden şimdi gündeme geldi onu anlamadım. adama quitter dediğimi algılayan adam varsa ona da hayret ettim yani.. sinan sana gelince g3nkin noobu bensem bizim takımın dünya da eşi yok, çıtayı epey yükseltmişiz eğer ben baz alınıcaksam. kıskananlar çatlasın. bir dahaki lan partyde yine itinayla ezileceksin senin bablarla birlikte :p . ak thnxbyegg. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 15:11 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 olm hala orda mı kaldınız heroyu begenmediim için ya da öldüüm için bi gün çıkarsam kendim basarım zaten leave clana.. o deilde bi ara yine lan dan yapalım ster .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yapalım rasp. :) aslında lan party zamanı geldi artık. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 17:25 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iyi de ras benim `bab`lardan. =] biz haftada 3-4 kere beraber landan oynuyoruz hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iyi de rasp benim g3nklerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tamam ras burda kendi karar verir. =] gelin g3nkler b.koy'e. ps. ulan g3nk klanini biz kurduk aleksiye `geeeeenk` diye bagirirken gelmis benim genkler diyor artist =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 olm genk i bab ı bırakın da bi,waxxi nin forumda bi replay var adam lar tp de 12 dakkada girip yıkıyo ahahah yok lan böle bişi düşün oyun başı sniper alıp ortaya geçiyon ne gelcek karşıdan diye merak ederken 5 deli üstüne atlıyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 omni silencer rhasta furion morph pek fantezik zaten. denemek nasip olmadi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 olmaz böyle. up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu arada lyrenti gören varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 şuralarda bi yerlerde olucaktı ya, nooldu? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 lyrent oyuna gel bi ara pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 halının altına bakan varmı :? yada bi şisenin dibine ? bakın etrafa ayaklarınızın altıa yanlıslıkla ezen olmasın :) kayıp gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 wissy hangi cafede takılıon bakırköyde l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tazmania kafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gelin gelin pick oynayalım çok güzel oluyo di mi wissy? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hadi ordan be! veriyorsunuz nublari bana. sonra wish cirpinsin dursun =] saka bir yana isi buyuttuk efenim kafede. her daim tp =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ....bakırköy dotacıları sizi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ras : ts at nub : *bekler* ras : *olur* nub : *ts atar* ras : *oyundan cikar* gg =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tarif etsene wissy ya yeşilköyde oturuom bakırköyü bilmiom nerdeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dk 30 ras ta razor vardır radiance çıkmış bkb itemlerini almıştır... nedense 18 kill vardır sagda iki kişi yakalar double kill wsh has left game ungo has left game =[ [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:28 tarihinde, raspy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 wish zaten quitter. başa bişi söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 baba ben söylenilen herşeyi yaptım ama olmuyor (linklerden indirdim, kayırt oldum. ekrana kadar geliyorum ama kabul etmiyor nickimi). kafayı yemek üzereyi. noldu bu konuyu biri açıklasın çizeceğimdir yoksa... [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:37 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ras onu gecicen. veriyonuz n00blari bana sonra hadi wish harikalar yaratsin.. =] kafe bakirkoy sahilde. telefon veririz sana. gelcek olursan ararsin beraber gideriz zaten. genelde carsamba ve cumalari ordayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sahilde cafemi acıldı b.köy valla kac yıldır bakırköyü bilirm sahilde cafer görmedim hiç enterasen .. fen bilirlerinin lgs dershanesi nin oldugu yolda cvar bi kac tane aralarda var bi kac tanede sahil : deniz manzaralı dota ilk defa burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar