asit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selam. bu klanı neden görmemekteyim. saatlerce oynamama ragmen.. server hangisidir : ) ayrıca turklerın en fazla bulundugu serverler hangısır.yabancılarla oynıya oynıya yakında hırvatca ve portekzıce ögrencem : ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biz waxxi deyiz battle net bi ara kapandı osra waxxiye gectik battle nette artık clandan giren yok[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Narstil, 01 Ocak 2006 23:17 tarihinde demiş ki: olsun ziter sorun nereden geliyosun du woher kommst du ? wo=nerde woher=nereden kommen=gelmek du = sen lan nerden geldin diyorum sana zaten. nerden geldin demek için wo bist du mu dicem? dengesiz :d ich bin im istanbul mesela.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ya Ster bir git.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem."
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 were döverim pis çok.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 İki dil öğrendin de artiz oldun. Ortalığı boş bırakmışız bariz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem."
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet lern mit uns kitabından on yıl önce öğrendiklerim bunlar. azıcık bişi yazdık olay oldu. lapin adamlar!! dota oynuyorum sus.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ster be cok gazsın olayı sen yaratıyon gaazzz .:9 kabul et iste hatalı bir cümleydi :)Shamanım benim[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bırak bu Ster'den bir cacık olmaz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem."
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ehhe öss nubisi.. sen benim kazandığım puanı çıkar. cacık titlei alcam nickimin altına. artiiiz. dyna ben benimaru oyun oynuoz. özencik.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kaç puan aldın lan? Sayısalcı adam olarak şu an Sözel 2'den 260'ın aşağısına düşmedim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem."
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 üçyüz40[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sırf seni geçmeye kasayım bari gaza geldim. Soru kitabı yollayın bana.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem."
skyly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Çok baydı bu öss vallahi.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 artis ziter 340 almıs lol çalıs ziter calıss ama almancan hiç yok kabul et :) ahahaah[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 olum sinan her yerde takışıyorsun da. yaptın mı sen bu kadar puan. uludağ ikinci öğretim! sen bana bunun cevabını ver.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 OSS gencligi. Geyigi birakin da yarin geliyor musunuz LAN Party'ye?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben yokum zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem."
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben de gelemiycem.. bugün saat 1,30'a biletim var. bir dahaki sefere inşallah miral. artık o zaman keseriz seni. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bırak sen onun puanını, orada makinayı kazanarak cinsel tercihini yaptı arkadaşımız. Herkes gibi Sinan da insan ve onunda cinsel ihtiyaçları oluyor. Etrafta kız olmayınca da... :) işte makina mühendisliğinin de böyle bir kötülüğü var"mış"...
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ster sux Bolanir sux Syn rulaz alayınız noob aerfafswaehtewtghdv skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 siter efendi teke tekte yenildiginden beri hiç göremiyorum seni :) noldu nerelere gittin? evine yükle dotada daha cok oynayabilelim zaten bu hafta sonu son. okullar acilsin öss ye kadar bidaha bilgisayara elimi süremeyecegim geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne yenildim mi? pis quitter. neyse en yakın zamanda 1v1 yapıcam seni susturmak icin. simdi finallerimle ugrasiyorum butunleme kalıyorlar bir de :d skyly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol yalana bak. ortada savasırken yenilirim böle böle diyip kenara geçen sen degilmisin :) neyse calis bakalim bende son anlarin tadını çıkarayım Önceki 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Sonraki 54.sayfa (Toplam 76 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1697399-battle-net-de-wc3-frozen-throne-dota-g3nk-clan/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 siter efendi teke tekte yenildiginden beri hiç göremiyorum seni :) noldu nerelere gittin? evine yükle dotada daha cok oynayabilelim zaten bu hafta sonu son. okullar acilsin öss ye kadar bidaha bilgisayara elimi süremeyecegim
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne yenildim mi? pis quitter. neyse en yakın zamanda 1v1 yapıcam seni susturmak icin. simdi finallerimle ugrasiyorum butunleme kalıyorlar bir de :d
skyly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol yalana bak. ortada savasırken yenilirim böle böle diyip kenara geçen sen degilmisin :) neyse calis bakalim bende son anlarin tadını çıkarayım
Öne çıkan mesajlar