asit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selam. bu klanı neden görmemekteyim. saatlerce oynamama ragmen.. server hangisidir : ) ayrıca turklerın en fazla bulundugu serverler hangısır.yabancılarla oynıya oynıya yakında hırvatca ve portekzıce ögrencem : ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biz waxxi deyiz battle net bi ara kapandı osra waxxiye gectik battle nette artık clandan giren yok[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Narstil, 01 Ocak 2006 23:17 tarihinde demiş ki: olsun ziter sorun nereden geliyosun du woher kommst du ? wo=nerde woher=nereden kommen=gelmek du = sen lan nerden geldin diyorum sana zaten. nerden geldin demek için wo bist du mu dicem? dengesiz :d ich bin im istanbul mesela.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ya Ster bir git.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 were döverim pis çok.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 İki dil öğrendin de artiz oldun. Ortalığı boş bırakmışız bariz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet lern mit uns kitabından on yıl önce öğrendiklerim bunlar. azıcık bişi yazdık olay oldu. lapin adamlar!! dota oynuyorum sus.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ster be cok gazsın olayı sen yaratıyon gaazzz .:9 kabul et iste hatalı bir cümleydi :)Shamanım benim[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bırak bu Ster'den bir cacık olmaz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ehhe öss nubisi.. sen benim kazandığım puanı çıkar. cacık titlei alcam nickimin altına. artiiiz. dyna ben benimaru oyun oynuoz. özencik.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kaç puan aldın lan? Sayısalcı adam olarak şu an Sözel 2'den 260'ın aşağısına düşmedim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 üçyüz40[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sırf seni geçmeye kasayım bari gaza geldim. Soru kitabı yollayın bana.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Çok baydı bu öss vallahi.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 artis ziter 340 almıs lol çalıs ziter calıss ama almancan hiç yok kabul et :) ahahaah[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 olum sinan her yerde takışıyorsun da. yaptın mı sen bu kadar puan. uludağ ikinci öğretim! sen bana bunun cevabını ver.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 OSS gencligi. Geyigi birakin da yarin geliyor musunuz LAN Party'ye?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben yokum zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben de gelemiycem.. bugün saat 1,30'a biletim var. bir dahaki sefere inşallah miral. artık o zaman keseriz seni. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bırak sen onun puanını, orada makinayı kazanarak cinsel tercihini yaptı arkadaşımız. Herkes gibi Sinan da insan ve onunda cinsel ihtiyaçları oluyor. Etrafta kız olmayınca da... :) işte makina mühendisliğinin de böyle bir kötülüğü var"mış"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bi sus bakiyim sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ster sux Bolanir sux Syn rulaz alayınız noob aerfafswaehtewtghdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 siter efendi teke tekte yenildiginden beri hiç göremiyorum seni :) noldu nerelere gittin? evine yükle dotada daha cok oynayabilelim zaten bu hafta sonu son. okullar acilsin öss ye kadar bidaha bilgisayara elimi süremeyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne yenildim mi? pis quitter. neyse en yakın zamanda 1v1 yapıcam seni susturmak icin. simdi finallerimle ugrasiyorum butunleme kalıyorlar bir de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skyly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol yalana bak. ortada savasırken yenilirim böle böle diyip kenara geçen sen degilmisin :) neyse calis bakalim bende son anlarin tadını çıkarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Sonraki 54.sayfa (Toplam 76 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 siter efendi teke tekte yenildiginden beri hiç göremiyorum seni :) noldu nerelere gittin? evine yükle dotada daha cok oynayabilelim zaten bu hafta sonu son. okullar acilsin öss ye kadar bidaha bilgisayara elimi süremeyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne yenildim mi? pis quitter. neyse en yakın zamanda 1v1 yapıcam seni susturmak icin. simdi finallerimle ugrasiyorum butunleme kalıyorlar bir de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol yalana bak. ortada savasırken yenilirim böle böle diyip kenara geçen sen degilmisin :) neyse calis bakalim bende son anlarin tadını çıkarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar