Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam.
bu klanı neden görmemekteyim. saatlerce oynamama ragmen..
server hangisidir : )
ayrıca turklerın en fazla bulundugu serverler hangısır.yabancılarla oynıya oynıya yakında hırvatca ve portekzıce ögrencem : ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
biz waxxi deyiz battle net bi ara kapandı osra waxxiye gectik battle nette artık clandan giren yok[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Mesaj tarihi:
said:
Narstil, 01 Ocak 2006 23:17 tarihinde demiş ki:
olsun ziter sorun nereden geliyosun du woher kommst du ?
wo=nerde
woher=nereden
kommen=gelmek
du = sen

lan nerden geldin diyorum sana zaten. nerden geldin demek için wo bist du mu dicem? dengesiz :d
ich bin im istanbul mesela.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
evet lern mit uns kitabından on yıl önce öğrendiklerim bunlar. azıcık bişi yazdık olay oldu. lapin adamlar!! dota oynuyorum sus.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
Ster be cok gazsın olayı sen yaratıyon gaazzz .:9 kabul et iste hatalı bir cümleydi :)Shamanım benim[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Mesaj tarihi:
ehhe öss nubisi.. sen benim kazandığım puanı çıkar. cacık titlei alcam nickimin altına. artiiiz. dyna ben benimaru oyun oynuoz. özencik.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
Kaç puan aldın lan?
Sayısalcı adam olarak şu an Sözel 2'den 260'ın aşağısına düşmedim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"ÖSS'ye gittim gelicem."
Mesaj tarihi:
olum sinan her yerde takışıyorsun da. yaptın mı sen bu kadar puan. uludağ ikinci öğretim! sen bana bunun cevabını ver.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
ben de gelemiycem.. bugün saat 1,30'a biletim var. bir dahaki sefere inşallah miral. artık o zaman keseriz seni. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bırak sen onun puanını, orada makinayı kazanarak cinsel tercihini yaptı arkadaşımız. Herkes gibi Sinan da insan ve onunda cinsel ihtiyaçları oluyor. Etrafta kız olmayınca da... :) işte makina mühendisliğinin de böyle bir kötülüğü var"mış"...
Mesaj tarihi:
siter efendi teke tekte yenildiginden beri hiç göremiyorum seni :) noldu nerelere gittin? evine yükle dotada daha cok oynayabilelim zaten bu hafta sonu son. okullar acilsin öss ye kadar bidaha bilgisayara elimi süremeyecegim
Mesaj tarihi:
lol yalana bak. ortada savasırken yenilirim böle böle diyip kenara geçen sen degilmisin :) neyse calis bakalim bende son anlarin tadını çıkarayım
  • Yeni Oluştur...