Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
Narstil, 12 Aralık 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Sus zati sen onun arkısın :) komplocular sizi....
Shamana kompla kurdunuz....
kınıyom :)

yeni gördüm bu mesajı oyundan dustu direk ben anlamadım bu arada takımları kılıca basma sırasıyla veriyomuş 4 kısı 2v2 den kılıca basınca direk atıo oyuna :D unutmadan dün biriyle 1v1 yaptım adam oyunun osnunda yeniyodu ben dedim tmm sen kazandın gg adam oyundan cıktı ben kazanmış oldum ama cok güldüm yaa narstille geffen de 1 saat kapısıolar sen cık ben cıkcam diye:D:D
ama bi de hıyar vardı deli etti beni adam girdi 1v1 e 2 saat oynadık ordu bastım adama saldırcam artık adam daha orduyu görmeden reset attı :([signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

lol be okumadın sanırım valla gazın önde gideni adam bırkatım diyince zevkliydi be demis bende uzatıyım madem cok zevk alıyo zati yorum yapma sen tanımıyon beni Ster kasmak isesin kastırırız sorun olmaz zati bi tane ziterimiz var surda :)[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Sosyal ağlarda paylaş

lol ama buluosun nerde noob varsa soyle bikere adamları yıktın mı oyuna giriyolar brz oynaıp quit cekiolar direk :D:D:D:D
bu da ciddiye almıs cwp yazıo :D:D
puhahahhaahahhha aksam aksm hic gulceim yoktu valla la adamlar super yalnız waxxinin yarısı hayatında w3 oynamamıs adamlar bana asıl o koyuya dota sadece bi w3 mapi ama oynayanı w3 oynayandan fazla :D en komiği de sey oluo kılıca tıkla diosun 1v1 dota diosun bazı gazlar atlıo :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

ee baska oynıcak yok.. alt+q ya basınca komik bir resim cıkıyor diyorum sazanlar basıyor. ayrıca perytonhavada karada doğrarım seni.. ben çık diyorum çıkmıyorsun, ben zaten çkmıcam gelmişsin bir de bana msne bakıyorum diye traş yapıyorsun. yer mi anadolu çocugu be?? sonra kestim hemen çıktın. ama işin kötüsü frag gelmedi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

[Bu mesaj geffen tarafından 16 Aralık 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben arada sırada genkleri gorurdum oyunda. Bayaa saygı kısvesi altında oyunumuzu oynar pasa pasa yener / yenilirdik. Kakara kikiri olurdu falan da. gecenlerde bir genk'in gercekten de quiterlık yaptıgına tanık oldum ve dumuralize edildim anında. Arkadasa Magina gelmisti , ortaya gitmek zorunda kalmıstı biz de dogal olarak gelismesin diye ona bayaa bi yardırmaktaydık. Sonra yediremedi bir anda oyundan cıktı. inanamadım eger tanıyan eden varsa bi konusun falan filan derim yani .. Boylesi clanınızın korudugu iyi oyuncu onuruna biraz saygısızlık gibi oldu.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

harbi nicki ney soylesene o kadar yazmıssın iyi güzel de hiç olmazsa adamın nickini de yazsaydın ayrıca insanlar oyundan cıkınca direk quiter damgası koymayın fatal vermiş olabilir elektrik kesilmiş olabilir yanlıslıkla resete basılmıs olabilir(gözlerimle gördüm adamın biri cafede kendi masasını accam die yandakine reset attı :P ) neyse yine de isim ver ki adam da açıklama yapabilsin bence unutmadan g3nk-just diye biri var bildiğim kadarıyla clandan banlanmıs ama hala aynı nickle oynamaya dewam ediyor

[signature][hline]"Every creature will taste death"

[Bu mesaj DeathLord tarafından 21 Aralık 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...