DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Narstil, 12 Aralık 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Sus zati sen onun arkısın :) komplocular sizi.... Shamana kompla kurdunuz.... kınıyom :) yeni gördüm bu mesajı oyundan dustu direk ben anlamadım bu arada takımları kılıca basma sırasıyla veriyomuş 4 kısı 2v2 den kılıca basınca direk atıo oyuna :D unutmadan dün biriyle 1v1 yaptım adam oyunun osnunda yeniyodu ben dedim tmm sen kazandın gg adam oyundan cıktı ben kazanmış oldum ama cok güldüm yaa narstille geffen de 1 saat kapısıolar sen cık ben cıkcam diye:D:D ama bi de hıyar vardı deli etti beni adam girdi 1v1 e 2 saat oynadık ordu bastım adama saldırcam artık adam daha orduyu görmeden reset attı :([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ne gazdır gidiyonuz valla simdi bi laf etsem 10 syfa acıklama yapcanız yavass lol :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zevkliydi ya.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İyi devam edeyim kopmlocular sizi adam cıkıyo oyundan attı diyo :) valla olmuyo böle qiterlık yapmanız yakıstıramadım.... sonra beni oyalarken ordu basmıs adam ayıp la ayıp[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lan de get yalan mı atıcaz.. zaten kesiyoruz seni.. aynı ipden 3 kisi girmeye kasıyoruz normaldir..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben dedim yapma ayıp die oda basıop dedi ben napiim :D narstil amma uzattın bi ara girdiğinde 1v1 gireriz ben cıkarım 1 win almıs olursun :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lol be okumadın sanırım valla gazın önde gideni adam bırkatım diyince zevkliydi be demis bende uzatıyım madem cok zevk alıyo zati yorum yapma sen tanımıyon beni Ster kasmak isesin kastırırız sorun olmaz zati bi tane ziterimiz var surda :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya o seter tam facia zaten lvl almak icin 1 bilg daha actırıp ordan fake acc la giriyo falan sonra f10 e q :D bu ster cok uyanık varya :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lan mallarla oynuyorum diye bu kadar da iftira atmayın canımı sıkmayın... komik gelmedi şebekliğiniz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lol ama buluosun nerde noob varsa soyle bikere adamları yıktın mı oyuna giriyolar brz oynaıp quit cekiolar direk :D:D:D:D bu da ciddiye almıs cwp yazıo :D:D puhahahhaahahhha aksam aksm hic gulceim yoktu valla la adamlar super yalnız waxxinin yarısı hayatında w3 oynamamıs adamlar bana asıl o koyuya dota sadece bi w3 mapi ama oynayanı w3 oynayandan fazla :D en komiği de sey oluo kılıca tıkla diosun 1v1 dota diosun bazı gazlar atlıo :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bun ne yaw gitmedi diodu gitmis neyse peryton daha kızdırmayalım bu steri cok kızmıs noobcu ster :D [Bu mesaj DeathLord tarafından 16 Aralık 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ee baska oynıcak yok.. alt+q ya basınca komik bir resim cıkıyor diyorum sazanlar basıyor. ayrıca perytonhavada karada doğrarım seni.. ben çık diyorum çıkmıyorsun, ben zaten çkmıcam gelmişsin bir de bana msne bakıyorum diye traş yapıyorsun. yer mi anadolu çocugu be?? sonra kestim hemen çıktın. ama işin kötüsü frag gelmedi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 16 Aralık 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen onu bide sabaha karsı yap var ya kanalda 27 kisi vardı bi anda 6 kaldı :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D sonra ben de bastım aldım birini[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 deyt ... ee ne bu acılmadı bekle bekle paticik bugün acıldı demi.... sınavlarım var bitince girerim gene .....[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 G3NK-Dynun müsait olunca bi ara tEkrardan alın beni[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ya ben arada sırada genkleri gorurdum oyunda. Bayaa saygı kısvesi altında oyunumuzu oynar pasa pasa yener / yenilirdik. Kakara kikiri olurdu falan da. gecenlerde bir genk'in gercekten de quiterlık yaptıgına tanık oldum ve dumuralize edildim anında. Arkadasa Magina gelmisti , ortaya gitmek zorunda kalmıstı biz de dogal olarak gelismesin diye ona bayaa bi yardırmaktaydık. Sonra yediremedi bir anda oyundan cıktı. inanamadım eger tanıyan eden varsa bi konusun falan filan derim yani .. Boylesi clanınızın korudugu iyi oyuncu onuruna biraz saygısızlık gibi oldu.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 isim verin artık pls hep böle şeylerde, bir genk diye geçiyo alsanıza ismini clandamı diil mi bi önce onu görelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 harbi nicki ney soylesene o kadar yazmıssın iyi güzel de hiç olmazsa adamın nickini de yazsaydın ayrıca insanlar oyundan cıkınca direk quiter damgası koymayın fatal vermiş olabilir elektrik kesilmiş olabilir yanlıslıkla resete basılmıs olabilir(gözlerimle gördüm adamın biri cafede kendi masasını accam die yandakine reset attı :P ) neyse yine de isim ver ki adam da açıklama yapabilsin bence unutmadan g3nk-just diye biri var bildiğim kadarıyla clandan banlanmıs ama hala aynı nickle oynamaya dewam ediyor [signature][hline]"Every creature will taste death" [Bu mesaj DeathLord tarafından 21 Aralık 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 fatal irenç bi olay ya direk damga yiyosun quitter noob senin an.. diye[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet ama daha once hiç tek basıma fatal yemedim fatal yesem bile oyundakilerin en az yarısı aynı seye maruz kalmıs oluo o yüzden bsy diyen olmuyo :P bildiğim kadarıyla bi virüs o olaya sebebiyet verebiliomus[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Dynun, 21 Aralık 2005 16:13 tarihinde demiş ki: G3NK-Dynun müsait olunca bi ara tEkrardan alın beni cuma saat 8'den itibaren girebilirsen alıcam. kesin orda olucam.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 peki tamam.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sahte g3nk larda mevcut bunları dikkate almayın bi sikayet yaparken rica ediyom adını söleyin direk icabına bakılır tabi karsı tarafda dinlenir... iyi oyunlar[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben şu an sahteyim mesela . lol[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben suana kadar bi tane genk gordum dahada gormedim :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar