spadina Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ster'ime,peryton'uma,Lyrent'ime sesleniyorm burdan bi ara haberleselimde oyuna girelim 4 g3nk olalim ezelim gecelim =)[signature][hline]Scar of the Face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hll olum şampiyonsunuz spa[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beni de sayın..[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 olur siz vakti ayarlayın mümkünse akşam olsun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Banada plz banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu gün aksam 8 de yine geffen + deathlord adeksten online olcak :D ilgililere duyurulur[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abi ben yarin istediginiz saatte girerim aksam 8 den sonra ne diyorsunuz ster,lyrent,rasp,peryton ?? olurmu aksam 8 den sonra ?[signature][hline]Scar of the Face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dota 6 mı oynuyorsunuz?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hangi Adekste takılıosunuz siz ya?Phantom,Preas die tipler var ii Dday oynarlar ordanmı[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oldu şu an. deathlord, turambar, peryton ve ben onlineız bekliyoruz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Cevap ver lan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 öss nubisi.. 5.84 rulaz diyoruz hala.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 7 g3nk 4v4 oyuın atıcak. sonuncu da gelsin.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oh oh siz oynayin simdi :) peki yarinda girebilirmisiniz 8-9 gibi 8 den sonra girin sabaha kadar atalim? ama lyrentimde gelsin kesin özledim keratayi =) rasp imda gelsin :) perytonumda sterim de :)[signature][hline]Scar of the Face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 raspın 20:30 da geliyo eve akşamları o toefl senin bu essay benim takılıyo sora da bi yerde kıvrılıp uyuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hazırlıkmısın raspy cik :) calıs calıs ne okuyon bilmem ama iibf deilsen müh. se kascan daha cok :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 La bu ster cok cakal play game den oyun actırıyo sonra cık diyo bakıyo bide seni oyalarken ordu kurmus üstüne geliyo valla cok cakal[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben izledim oyunu ikisi e bekledi birbirlerini çıksın diye sonra birbirlerine yazdılr ben bakmıyorum oyuna diye sonra bi baktım ikiside msn de olduğu halde ikiside ordu basmış kapışıo falan :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sus zati sen onun arkısın :) komplocular sizi.... Shamana kompla kurdunuz.... kınıyom :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben oyundayim sterim lyrentim sizde gelinm oyuna hadeeee[signature][hline]Scar of the Face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 biri pg mi dedi?[signature][hline]bengeldim for G3NK vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Narstil, 11 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki: La bu ster cok cakal play game den oyun actırıyo sonra cık diyo bakıyo bide seni oyalarken ordu kurmus üstüne geliyo valla cok cakal la arkamdan atıp tutma karavijdanlı.. asıl ben msn'e bakıyorum diyip ordusuyla baseime gelen kimdi? sora bi güzel dayak yiyip çıkan? sen bana bunun cevabını ver.. sen bana bunun cevabını ver.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ahah nası plavrasıkıyo beni konusturuyo bi adam yolladık adam ordutoplamıs direk yıkmaya gelecek masalllah bi mancılık eksikti ordusunda 2 okcuya ordumu diyon sen plavracı ster.:)) valla cok camur bu at at camur sen :) nese önemli değil fazla :) dotada ezdik :) bunada baslarda ezen kimdsi deme oyunu ezerek bitiren kimdi de sonda :) (takımında valla sen sectin laf etme kötüydü diye) [signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 13 Aralık 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 takımı ben mi seçtim? adamlar yanımdaydı arka arkaya. ben de seni ezip buraya screenshot koymassam :D[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ster abi biz asıl perytonun chen olduğu oyun alcaktık screen shotı adam lvl 11 de hala can basmaya vermemisti piskopat combat herosu yaptı chani her combatta da dayak yemisti :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar