geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lafım sana değildi zaten.. g3nk yok oyunda gibi laflar dönüyordu ortalıkta. death sen neden hep mualefet oluyorsun?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 alışkanlık işte :-P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya baglanamıyorum serwermı kapalı_?suan[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sayın klan halkı başvuruda bulunmak istiyorum... kurallarınızı okudum ben zaten bööle şeyler yapan bi tip değilim, oynayan varsa ki bir iki g3nkle oynadım bir iki kez, görmüşlerdir.. saygılarımla...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 turambarturin.. prezentıbıl bir üyeysen, bireyselden çok takım oyunu oynuyorsan aramıza hoşgeldin.. online ol alalım eğer alınmadıysan.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Şimdi bugün bi şikayet geldi euro da G3NK'nın teki durduk yere küfretmi daghan46 adlı kisiye adam sadece windovssa bakıp geldim dedi bana adını hatırlamıyomus eger neden dogruysa yada haklıda olsanız küfretmeyelim olayı yasayan arkadas kendi acıklama yaparsa iyi olur...[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kimmiş küreden?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sölemedi adını unutmus ama laf etti durduk yere falan filan dedi bende bi uyarı yazısı acam dedim[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: geffen, 01 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki: bireyselden çok takım oyunu oynuyorsan aramıza hoşgeldin.. Bütün genk üyeleri takım oyunu oynuyor çünkü. Alayınız gey lan.[signature][hline]G 3 N K [Bu mesaj Lyrent tarafından 05 Aralık 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya genkler bi daha maç yapcak olursanız beni de haberdar edin pls :) bi türlü siz netteyken rastlayamadım size :( bu arada genk olmak için nicin başına g3nk yazmak gerekio mu yoksa aynı nickle de katılabiliomuyuz clana ???[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok sana baglı ama g3nk oldugun anlasılması icin yazarsan millet acısından iyi olur[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aha netteyiz ailecek.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bugun aksam saat 6dan berıdır battle nete gıremıyorum pvpgn serwerında bır sorunmu war lutfen bırılerı cevap yazabılırmı wızelerımbıtmıs sabahlıcam hayelıyle gelmıstım:([signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya misal genk aşşaı genk yukarı hikayesi deli eder beni daha önce benxer şekilde olmustu nick yalan oluo sonra insan 8 yıldır aynı nicki kullanınca dokunuo biraz yoksa bi sorunum yok :) ayrıca eğer bu şekilde katılabiliosam katılmak isterim clana şartları okudumn kabul ediorum 833. kez söylüyorum artık ne zaman olur bilmiyorum)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 üşenmedim bugüne kadar yazılan bütün sayfaları okudum bu topicte. süper yaa. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende okumustum geffen seninle bi dota atmak istiodum bi türlü nasip olmadı :([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yarın atalım deathlord.. randevulaşım.. saat belirle.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yarın. yani gün itibari ile bugün oluyor. 8pm de waxxi de oynıcaz. denk gelebilecek arkadaşarın da haberi olsun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yihaaa sonunda gircem clana geffen abim alcak beni clana yaa ohhh çatlayın patlayın :) saka bi yana aksam 8 de güzel bi oyun atalım beraber :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ahanda saat 8 o'kılok ve söz verdiğimiz gibi arka arkaya pclerdeyiz. Nette peryton da eşlik edicek bize. 3 g3nk hazır.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Evet Büyük Shaman Peryton da geldi varsa clana alıncak suan netteyim :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kacirdik büyük oyunu desenize :)[signature][hline]Scar of the Face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 büyük oyunları kaçırdın :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :D[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 atcaksanız oyun girim bende[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar