Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

ben yaklaşık 2 yıl önceden beri eurobattle'da oynuyordum ancak gerek WoW, gerekse daha sonrasında dersler sebebiyle warcraft kariyerim sona erdi :(
acaba siz waxxi de misiniz yoksa eurobattle da mı?
eskiden çok iyi NE oynardım (normal strateji), ortalamanın üzerinde sayılabilecek kadar dota oynardım. pati içersinde yada g3nk klanı içersinde oyun oynanırsa beni de çağırırsanız sevinirim. Zeppelin yada Raven nickim.[signature][hline]msn : [email protected]
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben hep waxxideyim , masticore'u goruyorum g3nklerden genelde .. Ama bayaa bi g3nk var waxxide ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hocam ben de yıllaaardır warcraft oynarım. frozen throne falan oynar(d)ım (dım diyorum çünkü hep landan oynardım tr de. şimdi kıbrısa geldim oynayacak adam bulamıyorum nasıl bi memlekettir yarabbim bu net olayını da pek bilmediğim için son 1 senede 30 u geçmez oynadığım oyun sayısı). walla paticik e dahayeni üye oldum :( ama topic i görünce hemen yazayım dedim. G3NK daki koşulları okudum 13 yaşın üstündeyim:P ve kabul ediyorum efenim eğer siz de beni kabul buyurursanız...

[Bu mesaj shimana tarafından 23 Kasım 2005 08:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...