Narstil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben yaklaşık 2 yıl önceden beri eurobattle'da oynuyordum ancak gerek WoW, gerekse daha sonrasında dersler sebebiyle warcraft kariyerim sona erdi :( acaba siz waxxi de misiniz yoksa eurobattle da mı? eskiden çok iyi NE oynardım (normal strateji), ortalamanın üzerinde sayılabilecek kadar dota oynardım. pati içersinde yada g3nk klanı içersinde oyun oynanırsa beni de çağırırsanız sevinirim. Zeppelin yada Raven nickim.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla ben hep waxxideyim , masticore'u goruyorum g3nklerden genelde .. Ama bayaa bi g3nk var waxxide ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pg (normal strateji) genelde eurobattle çünkü waxxi de fazla oynayan yok..[ Ha en iyi pg orjinal serverlarda ama paralı diyince herkes bi kere daha düsünüyo türkiyede xD ] dotayı ise waxxi de oynuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Açlar gibi bitirmenizi istemem ama orjinal warcraft cdsi 10Me kadar düştü, frozen throne'u da 20Me maximum temin edebilirsiniz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hala çok.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sahtesine 2,5m vermek yerine 10mi seve seve veririm blizzardıma.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Aslan. Bana da alsana bir tane, Blizz'e para gitsin biraz daha.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 neden? baban mıyım ben senin bakıyım sana :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Açım lan lort 100 cipi yollasana.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bab okumakta para var sen ösese'ye hazırlan bırak bu alemleri, sana sınav seti alalım ne dersin?/ ne zaman giriyorsun bu arada were oyuna, hiç rastlamıyorum?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 22 Kasım 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bana soru verenin kırk yıl kölesi olayım. Oyunla da aramız yok okuldan giriyorum şimdi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hocam ben de yıllaaardır warcraft oynarım. frozen throne falan oynar(d)ım (dım diyorum çünkü hep landan oynardım tr de. şimdi kıbrısa geldim oynayacak adam bulamıyorum nasıl bi memlekettir yarabbim bu net olayını da pek bilmediğim için son 1 senede 30 u geçmez oynadığım oyun sayısı). walla paticik e dahayeni üye oldum :( ama topic i görünce hemen yazayım dedim. G3NK daki koşulları okudum 13 yaşın üstündeyim:P ve kabul ediyorum efenim eğer siz de beni kabul buyurursanız... [Bu mesaj shimana tarafından 23 Kasım 2005 08:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Beyler port ayarlarımı yaptıgım halde hala waxxide oyun acınca kımse goremıorum zYXEl modem kullanıorum port ayarlarımıda yaptım vırus progda kapatıorum ama kımse gormuo oyunu bırı yardımcı oalbılırmı?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hojgeldin shimana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Site neydi klanın? :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 www.dynamick.net/g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Werewolf, 22 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Bana soru verenin kırk yıl kölesi olayım. Oyunla da aramız yok okuldan giriyorum şimdi. dogru söler oyuna girmiyo yazın girdi en son :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hey gidi topick be bi aralar listenin en basında olurdu bu topick ne hallere dusmusuz olmuyuo boyle ayıptır nerde bu genkler ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kimisi üniversitede kimisi üniversite yolunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahh ah biz de universitedeyiz ama biz de arada bi girecek vakit buluyoruz gerçi demekki eski ilgi kalmadı ne diyelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yolundayım vallahi. Arada giriyorum ama eğlenceli oluyor[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mesela şu an beni oyun kurdu.. bekliyoruz. stoker beni ve ben yok mu gelen? tam kafiye.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1=kim demiş g3nkler yok artık diye..][/spo][signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 iyi de ben genkler waxxide yok yazmadım artık bu TOPİC' e yazı yazan olmuo yazdım soruyla cwp arasında bi baglantı göremeiyorum :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar