Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 02 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
said:
CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
ben pasalar gibi orj alip battle.net te oynamaya karar verdim

iyi demişsin hoş demişsin de battle netten oynamak için artık orjinal cd ye ihtiyacın yok canım.. bir dosya ile halloluyor o :)

o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Mesaj tarihi:
Arkadaslar bir dota forumu kurduk. Dotadaki herkesin kanaldaki, waxxideki eurobattledeki bütün türklerin konuşabileceği bir forum. Buyrun adresi Bir üye olup bakın isterseniz...
[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.

[Bu mesaj skyly tarafından 03 Eylül 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyun mu yaptınız bi de oh iyi
ben cafdedyım ya calısıyorum oynayamıyorum su an böh
nerde oynadınız waxxide mi
bi de otto ne
klan mı?_
bolanir senı severım iyi oyuncusundur =))
Mesaj tarihi:
ehueh :) saol vallahi bende öyle inan. Otto güclü bir klan onun 2 veya 3 oyuncusundan oluşan bir grubu yendik pery flnda vardı ama öle clan maçı fln deil yani yanlış anlamayın waxxide bide[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Dynamickin nası oynadığını göremedm ya :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
bende g3nklere girsem heralde en iyi clan oluruz
tabi clan maclarında dynamick,bolanir,ben olcam diğerlerini bilmiyorum iyi mi oynuyolar.oynamıstım diğerleriyle de iyi değillerdi galiba.
Mesaj tarihi:
lol ben bugün 2-3 kere bir sıçmışım anlatamam. Görsen soul gülmekten ölürsün :P dynada dalga geçti zaten :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
abi ben kimseyi goremiyorum bir rapsodiyi gordum :) okadar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Mesaj tarihi:
Ben boq gibi oynuyom :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
beni clana alabilcek biri oyuna gircegi saati pmlermi acaba[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 02 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki:

o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D

demekki benim indirdiğim program cd yi orjinal tanıtıyor süper. çünkü oynuyorum battle nette.. bu durumda illegal bir program kullanıyorum.. vay be ne adammışım :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 06 Eylül 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
BullDoG, 02 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki:

o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D

demekki benim indirdiğim program cd yi orjinal tanıtıyor süper. çünkü oynuyorum battle nette.. bu durumda illegal bir program kullanıyorum.. vay be ne adammışım :)

salladin cd-key dorudur :) cunku invalid cdkey diyor :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
sonunda girdim ohh bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
senin oynadığın orjinal battle değil eurobattlenet dir sanırım ayrıca programla cd nin orjinal yapılması gibi bişiy söz konusu olamaz gülünç olmayalım :)
eğer orjinAl battlenet de oynuyasan ( ki hiç sanmıyorum) sallamasyon bi cd keyle bala girmiş olabilirsin[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Beyler hic kacariniz yok 6.14 cok guzel olmus :) . Lag yapan herolar yapmiyolar artik eskisi gibi mesela Eartshaker 5.84c deki Silencer kadar lag yapiyo mesela. Ayrica oyun yukleme sureside kisalmis. Ayrica Facelee Void Super Hero olmus mutlaka deneyin derim. 6.14 rulz :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
6 serisi rullz abi ben 5.84 oynıyamıyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...