Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
Maxen, 02 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
said:
CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
ben pasalar gibi orj alip battle.net te oynamaya karar verdim

iyi demişsin hoş demişsin de battle netten oynamak için artık orjinal cd ye ihtiyacın yok canım.. bir dosya ile halloluyor o :)

o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben kimseyi goremiyorum bir rapsodiyi gordum :) okadar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Sosyal ağlarda paylaş

beni clana alabilcek biri oyuna gircegi saati pmlermi acaba[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 02 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki:

o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D

demekki benim indirdiğim program cd yi orjinal tanıtıyor süper. çünkü oynuyorum battle nette.. bu durumda illegal bir program kullanıyorum.. vay be ne adammışım :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 06 Eylül 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
BullDoG, 02 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki:

o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D

demekki benim indirdiğim program cd yi orjinal tanıtıyor süper. çünkü oynuyorum battle nette.. bu durumda illegal bir program kullanıyorum.. vay be ne adammışım :)

salladin cd-key dorudur :) cunku invalid cdkey diyor :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

sonunda girdim ohh bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

senin oynadığın orjinal battle değil eurobattlenet dir sanırım ayrıca programla cd nin orjinal yapılması gibi bişiy söz konusu olamaz gülünç olmayalım :)
eğer orjinAl battlenet de oynuyasan ( ki hiç sanmıyorum) sallamasyon bi cd keyle bala girmiş olabilirsin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler hic kacariniz yok 6.14 cok guzel olmus :) . Lag yapan herolar yapmiyolar artik eskisi gibi mesela Eartshaker 5.84c deki Silencer kadar lag yapiyo mesela. Ayrica oyun yukleme sureside kisalmis. Ayrica Facelee Void Super Hero olmus mutlaka deneyin derim. 6.14 rulz :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

6 serisi rullz abi ben 5.84 oynıyamıyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...