skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu battle.net degil eskide eurobattle.net idi simdi waxxi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu ne bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dier pvpgn realmları: http://www.europe-pvpgn.net/ realm list: http://pvpgn.mivabe.nl/[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Maxen, 02 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: said: CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki: ben pasalar gibi orj alip battle.net te oynamaya karar verdim iyi demişsin hoş demişsin de battle netten oynamak için artık orjinal cd ye ihtiyacın yok canım.. bir dosya ile halloluyor o :) o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaslar bir dota forumu kurduk. Dotadaki herkesin kanaldaki, waxxideki eurobattledeki bütün türklerin konuşabileceği bir forum. Buyrun adresi Bir üye olup bakın isterseniz... [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 03 Eylül 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 3 otto da aldık son oyunda :) iiydi ama svne bencildi ama olsun :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oyun mu yaptınız bi de oh iyi ben cafdedyım ya calısıyorum oynayamıyorum su an böh nerde oynadınız waxxide mi bi de otto ne klan mı?_ bolanir senı severım iyi oyuncusundur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ehueh :) saol vallahi bende öyle inan. Otto güclü bir klan onun 2 veya 3 oyuncusundan oluşan bir grubu yendik pery flnda vardı ama öle clan maçı fln deil yani yanlış anlamayın waxxide bide[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Dynamickin nası oynadığını göremedm ya :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 koyim siteme 2-3 tane replayimi hehe :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende g3nklere girsem heralde en iyi clan oluruz tabi clan maclarında dynamick,bolanir,ben olcam diğerlerini bilmiyorum iyi mi oynuyolar.oynamıstım diğerleriyle de iyi değillerdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 lol ben bugün 2-3 kere bir sıçmışım anlatamam. Görsen soul gülmekten ölürsün :P dynada dalga geçti zaten :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abi ben kimseyi goremiyorum bir rapsodiyi gordum :) okadar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben boq gibi oynuyom :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 beni clana alabilcek biri oyuna gircegi saati pmlermi acaba[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: BullDoG, 02 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D demekki benim indirdiğim program cd yi orjinal tanıtıyor süper. çünkü oynuyorum battle nette.. bu durumda illegal bir program kullanıyorum.. vay be ne adammışım :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 belli bi saatyok tam olarak rast gele artık sansına ama nulursun birini ögle saati oluyo aksam yada[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Maxen, 06 Eylül 2005 10:59 tarihinde demiş ki: said: BullDoG, 02 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: o suan rock'n coke da onun yerine ben cvplıyım orjinal key lazım :D demekki benim indirdiğim program cd yi orjinal tanıtıyor süper. çünkü oynuyorum battle nette.. bu durumda illegal bir program kullanıyorum.. vay be ne adammışım :) salladin cd-key dorudur :) cunku invalid cdkey diyor :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sıçtık batırdık :D lol[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sonunda girdim ohh bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 senin oynadığın orjinal battle değil eurobattlenet dir sanırım ayrıca programla cd nin orjinal yapılması gibi bişiy söz konusu olamaz gülünç olmayalım :) eğer orjinAl battlenet de oynuyasan ( ki hiç sanmıyorum) sallamasyon bi cd keyle bala girmiş olabilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu arada battlenet açıldı beyler ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok abi waxxide o kadar oynadık. simdi bırakmak ayıp olur[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Beyler hic kacariniz yok 6.14 cok guzel olmus :) . Lag yapan herolar yapmiyolar artik eskisi gibi mesela Eartshaker 5.84c deki Silencer kadar lag yapiyo mesela. Ayrica oyun yukleme sureside kisalmis. Ayrica Facelee Void Super Hero olmus mutlaka deneyin derim. 6.14 rulz :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 6 serisi rullz abi ben 5.84 oynıyamıyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar