Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

up up diom ayrıca ilk yerde denilenleri yaptıımı sanıom versionu da indirdim exe yi de yaptım ama ''570 sıra sayılır storm.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı''hatasını verior kimse yok mu deliricem burada YARDIM PLSSSSS...........[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun...
Sosyal ağlarda paylaş

sırayla yaptım evet sandıım karaı ile tam yüklemedi gibi gelio bana patch i storm.dll hatası verio dediim gibi ayrıca evet uo oynuodum hatta ilk serverım slyveria ydı sanırım orada gm din? ...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun...

[Bu mesaj Lord_Aurain tarafından 01 Eylül 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya hepsi oynanıyo iste , 5.84 oynayan da var 6.x oynayan da , 6.13 oynanıyor , 6.12 oynanıyor , 6.12b oynanıyor , 5.84c oynanıyor en fazla bi de 5.85c v2 var onu da bulman gerek .. En fazla oynanan mapler bunnar .. Bu arada eurobattle'ın gelecegi hakkında bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

gelecegi yok o serverin artik[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

hay ake o zaman ne diyim ya ):[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

waxxi takılıyom bende şu aralar
dota dotadır ya ha ebn ha waxxi
waxxide az adam var o kötü
ama bn deki nerdeyse herkes waxxi de
en azından bn deki quiterların ne kadar battleneti takip ettiğini görüyoruz.oyuna sırf kendı zevklerı için giren adamlar waxxiden haberleri yok Allahtan.buraya da damlamasınlar bari
mesela waxxi oynadıgımdan beri quiter gormedım...
gerçi vardır kesin çıkar bi şekilde ama daha rastlamadım
ha bu arada birazdan size bi kaç bn progrramı linki vericem
Sosyal ağlarda paylaş

Girdiğiniz serverdaki istediğiniz adamı kickleyebilirsiniz.
tık

Nickinizi renkli yapabilirsiniz
tık

daha bi çok program var ama illegale giriyo onlar vermiyorum örenğim stat hack , map hack , ip sniffer , pass graber gibi
bunları veremem kullanmasın kimse bende kullanmıyım oyunun tadı çıksın
her şey tadında yenmeli
neme lazım map hack
istemessiniz dimi ;)

[Bu mesaj SoulCube tarafından 02 Eylül 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 01 Eylül 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
bende kapalı halen bana G3NK koy biasna gir deidler mamma kimseyi gormuyorum ben nick G3NK-Darrow takıldıgınız ozel bir kanal felanmi var ben tr de yim

Hayır tr deyiz bnette shanımız daha cok orda bulabilme imkanın fazla waxxide fizban yada beni G3NK-Peryton u bul baskası seni alamaz clana fake ac cogaldıgı icin G3NK li nick acmadan önce burayaa yazarsanız yardımcı olmaya calısabilirz fake acc yakaldıgım oluyor soruyom patiden kimsin diye pati ne diyo :) anlasılıyo direk fake ac ama bazıalrı patiyide biliyo o yüzden önce buraya yazalım biz soruncada bak su sayfada yazım var dersiniz nickinizi verirainiz alırız alım kurallarımız ve clandan atma kurallarımız basittir ::) www.dynamick.net/g3nk danda ulasabilirsiniz sitemize ayrıca[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

euro-battle acıldımı ki acıkmıs gibi konusyosunz sansa ben waxxiye de baglanmıyorum :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben orda uye gozukuyorum ama acc mi ve sifremi bilmiyorum ve euro-battledada kimseyi gormuyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben zaten uyeyim orda liste ismim var ama sitede onlnie olabilmem icin kullanıcı adımı vve sifremi bilmiyorum ben G3NK-Darrow[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ben pasalar gibi orj alip battle.net te oynamaya karar verdim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

ehue ne dorusu aslında[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

su anda waxxi'de kapalı eurobattle da ... Tam bi iskence gibi oldu yaa of.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
ben pasalar gibi orj alip battle.net te oynamaya karar verdim

iyi demişsin hoş demişsin de battle netten oynamak için artık orjinal cd ye ihtiyacın yok canım.. bir dosya ile halloluyor o :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 02 Eylül 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
su anda waxxi'de kapalı eurobattle da ... Tam bi iskence gibi oldu yaa of.

lol cık gez hava güzel hayat dota olmasın :) eglenmek icin birsürü sey var hayatta
:) evet waxxi kapalı haal yeeni baktım :)
G3NK-Peryton[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Aurain, 02 Eylül 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
şimdi battle.net için orj lazm deil mi??? :S

orjinal cd lazım değil ben çatır çatır oynuyorum.. arkadaştan aldım programı.. sorarım kendisine bi nerden bulduğunu[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...