Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 staj derdindeyim bende yogun calısıyom hafta içi hafta sonu havuza gidiyorum bi yandan kilo verip form tutma şeyleri fln devam ediyo ama yinede haftada en aşa 4-5 saat oynarım bazen 10 saat de olur hafta sonu yardımı ile :) merak etme geri kalmayız g3nkleri başı boş bırakmıcan hehe sürü gibi olduk[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet dedigim gibi 3 tane tr de yetkili turk var su an yeni.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 werewolfun pc yamuldu asdsa[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Evet yamuldu.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Werewolf herseyi kendine benzetiyo uzak durmak lazım :) yakın oldugu hersey :))) bi arada kardesini yamultmaya kalkıyodu :)))) nbr were[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Syn, 27 Ağustos 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Bana clan request yollamadnz hala :) Yollaasanz Grunt olmuştm wallahi :) G3nk- Dynamick - lyrent - Peryton (me) - Fizban - holyman birimize söle alırız Fizban BEn dyna var genelde online bu aralar dyna kabul ettiyse üyeligini alrıız neden almayalım sen sölesen alınırsın yoksa sen g3nk-dreed nickli sahısmısın[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 zaten bu topicde gelip yazan herkes clanda sayılır :) peryton un dedigi gibi msj at bizi görünce alalım hemen gurbet ellerde yabancı hissetme kendini :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende G3NK-ZulfikaR diye actım 1 gunde bıktırdılar ... turklerın yarısı quiter zaten ... sagolsun genk olarak ün yapmıs adamlar vardı barındırmadılar ... neyse ben wc3 u sıldım zaten dota dan kurtulmak ıcın .. 2 sorum var ... * neden 5.84 acayıp uyuz oluyom 6.13 u cıktı halen 5.84 ... * mom ne demektir yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 5.84üdü sade die seviolar burdakiler dierlerini bilmem Mom=Mask of Madness[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mask of madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 spadina da katılmış hayırlı olsun[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Werewolf, 30 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Evet yamuldu. bunuda adeks 2 den yazmis sabah asdasd ben gelmistim de gordum genci:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benim laptop bozuldu o dönsün bi maç ayarlayalım sizle Dynacım :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: The_Delucian, 30 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: bende G3NK-ZulfikaR diye actım 1 gunde bıktırdılar ... turklerın yarısı quiter zaten ... sagolsun genk olarak ün yapmıs adamlar vardı barındırmadılar ... neyse ben wc3 u sıldım zaten dota dan kurtulmak ıcın .. 2 sorum var ... * neden 5.84 acayıp uyuz oluyom 6.13 u cıktı halen 5.84 ... * mom ne demektir yaw ? 2 si farklı baya 6 serisi çok gösterişli falan haritası çok kötü mom: mask of madness g3nk diye bi isim açmadan bu topicde yazın diyoruz genelde şu nickle giricem vs diye haberdar edin ona göre clana alalım diyoruz aksi taktirde fake nick açan cok oluyor almıyoruz oyunlara falanda[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Oyunda ne Shaman var ne Chief.Bi tek Peon buldm bugün oda skyly :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben vardım raslamamıssındır genelde oyunda millet kanalda yakalaman biraz zor olabilir dota araları kanaldayız sade bi genk bulursan ona sor baksın clan listen online olana mesaj atsın shaman yada chiefe[signature][hline]:))) !!! ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 30 Ağustos 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gene yok eurobattle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 battnet yokken waxxideyiz oda kapadı sanırım serverının waxxi dede g3nk clanını kurduk suanlık alımları waxxi de ben ve fziban yapıoy onun dsıında bnette kadro aynı +ster[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 waxxi acik mi giremedim ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 artık peon deilim lol. Waxxi açık ama yaklaşık 1, 1.5 saat önce servera bisi oldu ne oldugunu bilmiyorum accountlar fln gitti geri alacakmıs waxxi öle bisiler dedi.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 waxxi acik su anda dun gece de acıktı , su eurobattle ne zmn acılcak bi bilgisi olan varmı ? Ya da son durum nedir ? Paralı olucak bilmemnoolcak diye soylentilr vardı.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 waxxi acık bnet olup waxxide clanda olmayan varsa simdi alabilirim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende kapalı halen bana G3NK koy biasna gir deidler mamma kimseyi gormuyorum ben nick G3NK-Darrow takıldıgınız ozel bir kanal felanmi var ben tr de yim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaw internet olaylarını çakmıom bu oyunun ama kafede az oynamadık nese bende kılana girmek istiom G3NK-LordAurain olacak bi girebilirsem...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaw baktım da ilk mesajda dota 5,8... yazıodu şuanda en ileri version 6,13 . son versiyonu mu çekecem ilk mesajdakini mi dyna pls mesaj........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar