CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oyuna bi ara girecem ama wowdan giremiyorum beni girmeden alamazmisniiz klana?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 battle.net mi patladı?[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet ya gçömüş tüh son bi dota koyalım diycektim göçmüş.
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gelirse biri haberdar etsin bizi.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Açılmış.[signature][hline]G3NK ftw.
LuCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 venom gibi adamla clan kurcaz tr ye bagrıorm su kanala gelın venom clana adam arıo herkes dalga gecıodu..venommus fln dıe..ınanmıolardı..10 kısyı zar zor topladık ahehae oldan gecene yalvarıorz artık abı noolur gel dıe...zar zor topladık..[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cafede bir sey yapilirsa 17 agustos oncesi haftasonu yapilmasi rica edilir sayet bendeniz G3nk-Raven arkadasiniz 17 agustosta universite sebebiyle vatandan ayriliyiroumdur.[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dün lyrentle diablo duel oynuoruz :) lyrent diablo kesti kesince de cıkan itemı aldı tam da o sırada diabloyu kestii anda hp si azdı bende oraya gittim buna 2 vurdum öldü :P sonra başladı benım g..tüm çıktı onu öldürmek için itemleri ver diyo :) eheeh lam oyun bu olduren alır diyom :) verolm diyo neyse ama kazandı yine de dogal olarak benım amazonu mr.bean adlı heroyu kullanan arkadas kendiyle değiştirdiği için şapa oturdum :)
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bende gelmek istiyorum clana arkidesler clan olmasa bile dota oynamk isterim sizinle[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyi oyna :P gir bnette G3NK tagiyla alir sen biri klana:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 G3NK-Bulldog gibi acc al gir servera ben lyrent fizban peryton fln birisine denk gelirsen alırlar kurallarımızı biliyorsun demi insan olmak lazım küfür etmemek oyunlardan cıkmamak aha bunların 3 ü yeterli noobluk önemli değil öğrenirsin eninde sonunda anamızın karnında örenmedik nede olsa :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bulldog noob degil zaten dun sahit oldum:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tmm[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu arada nick G3nk-Darrow[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bende g3nk olim bari ya acim G3NK-Shippy die uyarmı size ?.hatta gelim bi server açim takılak şimdi.[signature][hline]Shippy [Bu mesaj shippy tarafından 31 Temmuz 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ön tag G3NK olsun harfler aynı büyük ufak yazmayın direk aynısı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geldim b en de, daha G3NK li nickimi almadım, az daha oynayıp ısınayım, noob olayım ama dibine kadar değil mantığı güdüorum kendimce ( saçma gerçi ) RobertDevize olarak görebilirsiniz, daha sonra G3NK-ZaugnaKhaldun olacak[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sen simdiden g3nk yapsaydin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 konusma ordan, gelip yardım etmen gerektiği yerde, bonefletcher ile sonuncu olmuşum zaten=(([signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bugun oynadık yine bizim g3nklerle bi asabilik vardı üzerlerinde anlamadım.neyse kotu yenildiler o ayrı anlatmııym. zaugna sende hoş geldin dota ya
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 G3NK-SoldiER olarak geldim. hayırlı olsun....[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yeni katılanlara hayırlı olsun diyeyim öncelikle bir süredir giremiyorum birkaç gün içinde tekrar dönücem dota oynamaya yeni katılan arkadaşlar serverda chatte ve oyunlarda küfür asla etmiyoruz oyundan çıkmak gibi kötü alışkanlıklar edinmiyoruz sonradan ben zor durumda kalmayayım emi çünkü böyle birşeyler olursa clandan atılırsınız sitemiz de yakında tamamen aktif olucak[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar