geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Okuyan girsin. G3NK vs G3nk yapabiliriz simdi bir takımı fulledik.. Fizban , Bert , Mix ve ben.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Haha ne kadar nuub varsa almış bide takıma. Ben hepinize yeterim der gibi.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben yeterim hepsine teke tek falan filan ya teke tek dotamı oynanır eheheh saçma olur yani birine iyi birine kötü gelir oyun baştan gg olur.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 http://www.dynamick.net/g3nk siteyi yapıyorum içerik ve dizayn üzerinde çalışmaktayım biraz otursun shaman rütbeli clan üyelerimiz haber vb girmek için webmaster olacaklardır[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Arkadaşlar: clanı kapatıp tekrar kurucaz. biliyorsunuz benim chieftain rütbemde sorun çıkmıştı. admin ile görüştüm clandan herkesin cıkıp tekrar kurulması gerektigini söyledi. başka yolu yokmuş. bu nedenle tekrar kuruyoruz clanı. isim aynı siz nicklerinizi değiştirmeyin[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dynamick ben de girmek istiyorum, bayadır katılmak istiodum aranıza hep savsakladım sölemedim :P.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Dyna o WoW logosu ne alaka?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 beni alin ama yokum 4 gun o yuzden unutmayin beni gelince bi pm atarim sana dyna[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Werewolf, 23 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Dyna o WoW logosu ne alaka? sırf dota deil şimdi dier mapleride oynuyoruz genel anlamda wow işte nasıl burda wow diye geciyor ise bölümün adı acıklamada wc3 world of warcraft türevleri ayzıyorsa öle hem daha fazla reyting alır wow olunca hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kabaca bi arama yaptım ama "n" sayfa olmuş topic o yuzden soracam ... ben yeni yeni dota ya başladım da , item upgradeleri nasıl yapılıyor ? bazılarının recipe inden alıyon ok da mesela odun la alınan recipe (otomatik yapılan) var (helm of oblivion) onların leveled itemlarına nasıl ulaşcaz nasıl olacak ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 recipe alınan vendorlarda fiyat 0 diyorsa sen onun için gereken itemleri aldıgın an 3 ü veya 2 si artık ne gerekiyorsa cantana koyar koymaz dönüşüyor mesela battle furry için önce persev yapıyorsun ring le void alıp sonra mitril hammer la claymore alıyorsun persev cantanda iken cantaya mitril ve claymore attıgında bfurry oluyor diğerleri için recipe de alıcaksın ( recipe i ücretli ise)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Itemları alınca kendisi oluyor işte?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dynamick site yamuk yumuk mu olmuş bana mı öyle geliyo.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2. seçenek yok illa yamuk diyosan ss cek bakim belki explorerında sorun vardır yada gözlük tavsiye ederis :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 G3nk-rasputın kim sahte mi bu ne böle hic gmremedim daha önce[signature][hline]:))) !!! ........................
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kal_Vas_Flam su quiter lar bölümü yapsakta sunları bi temzlesek oyundan adam direk cıktı oyun bası yok böle bisey okadarda dedim :)[signature][hline]:))) !!! ........................
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oyunun basında hata da vermıs olabilir ya da baglanmadan dusmus olabılır oluyor boyle sorunlar yani bazıları bilerek cıkmıyor.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ha bi de dynamick aha yamuk site :) bu sadece alt tarafı üst taraf ta bi yamukumsu da orası ss yapmadım
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Beyler oyundaki G3NK-Bert ben oluyorum haberiniz olsun
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 G3NK-Bert i ben clana aldım ok dyna :? clandaymıs eskidende
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 soul sitede biş i yok firefox kolpa internet explorerda gayet iyi görünüyor ayarları bozuktur senin tarayıcının senden başka da yamuk site diyen cıkmadı yani :) shaman yetkisinde olanlar clana uye alabiliyor sormanıza gerek yok sadece küfürbaz ve quiterlar ile dengesiz tileri almayın yeter kal_vas_flam quiter zaten kafasına göre cıkan bir tip küfürde ediyor[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gelin la kurdum :) gece gece varsa gelicek iyi olur
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dyna bi ara bi action ayarlayalim turnuva misali.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayarlayak koç az durun benim finaller ayın 4 de bitiyo 5 de staja baslıyorum hafta sonları işim de yok istanbuldayım hep lan party de ayarlıcaz turnuvada hatta havuza fln gitmeyi planlıyom hehe aktiviteler bitmez[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lan party kral olur iyi organizasyon y apariz turnuva falan kaelle konusalim bi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Öne çıkan mesajlar