Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya bişiler oldu ben clan chieftainliginden ayrıldım fln hehe clandanda ayrıldım holy aldı tekrar şuan peon um chieftain yok bi sekilde ayarlamam lazım adminler girse servera yardım isticem de girmiyolar :) bu arada [spo1=türkün biri forumda topic açmıs]ayip[/spo][signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ilginc bi forum resimlerde guzel degil ayrica:P bide bi tane gavur "more more" demis koptum :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dynamick rasputin bendim abi...[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ok thorin clandan birisini görürsen söyle alsınlar senide[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bert, 13 Temmuz 2005 01:12 tarihinde demiş ki: Ster ben hic bir oyundan cikmam fincan ın oyunda baglantım koptu sonra girdim özür diledim kim sikayet etmis sölersen sevinirim Oglum adam yapmaz dedim ben zaten senin için. Fincan söyledi bana da, bilmiyorum problem hanginizde.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 18 Temmuz 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Beyler bivuruşikikuruş gibi saçma nickli nooblara küfür ediyorsunuz sonra bu tip adamların ricasıyla g3nk'lerin hepsi küfürbaz deyip kickleniyoruz. Daha dikkatli olsanız.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 işte en guzeli sade olmak clansız olmak bak ben gul gibi Soulcube yazıorum adımda hiç kötüye çıkmadı dotaya ilk basladıım zamanlar arada bir fatal error alıyodum artık onlara quiter denırse bilmem. zaten ben baskasının oyununa pek gırmıyorum (evde olmassam ayrı ) hep kendım kuruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 öyle birşey yok g3nkler küürbaz vb diye atan cıkıyorsa yazın burda şunlar şunlar diyin ben konuşurum küfür eden clan üyeleri clandan direk ayrılsınlar uğraşamıcam uyardım kaç kere ama böle böle yaptı fln gibi mazeret yok[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Adamın nick bivuruşikikuruş dyna orda yazmışım. Yapan arkadaşlar da belli söylemek istemiyorum. Bir dahakine screenshotlar alıcam zaten şikayetlerde.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dyna bence her G3nk yazanı almayin sadece tavsiye tabi o zaman senide almasaymıslar falan diyen cikar o yuzden tavsiye ediyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Seni de almasalarmış.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 iste alakasiz insan soyledi :P sus lan kimeydi lyrent?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kendini biliyor o. Post kasan bi insan yavrusu var ya yukarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 STFU n00b.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Clan 5013 den slm lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yeni birkaç kişi daha katılmış buraya gelip mesaj atsınlar yoksa alınmazlar clana[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tehdiiit:P bert var hala alinmadi galiba o?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oyuna girdim yenide clan nı kapattınmı dyna[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Su an bin tane g3nk oynuoruz genkvs genk :)[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben artık seneye kadar yokum Dota'da. ÖSS roxxor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ayy kıyamam.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sus nuub. Git antrenman yap sen. Ben gelene kadar öğrenirsin oyunu herhalde.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hahhaha. Kur lan teketekte meydan okuyorum sana. Duel :)[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Oyun olsa makinada yapardım. Yollayın lan CD bana.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar