Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 16 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Bazen slardar bazen naix le
Scourge da olur sentinel de
Amaç kazanmak kill almak gerekse
Sen hiç üzülme güzelim
Her gece domine ediyorum
İntiyle, agilitysiyle str siyle

:)

Karaca Dyna der ki.....[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anil_selam, 17 Haziran 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
beyler eğer oynayanız varsa hero survival de çok zevkli maptir bilen bilir 4 taraftan 30 level kadar çeşitli yaratık geliyo oynayan varsa buluşup oynayalım derim...

oglum enfo tarzı binlerce oyun oynadık zevklidir ama fostur bi süre sonra bayar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

acilmis battle:P oynuyordum ama lunayla tam ezdim TRİPLE COMBO KİLL yapıyordum disconnected oldum kafayı yedim su anda annemleri kaldırdım sinirdin GROAAARR:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben iyice ogrendim oyunu galiba:P mabturkey ve saberthoot a bu kadar adam kestiremezdim:D ben gidiyorum uyutuyorum herkesi sonra ag atiyorum tam kacarkene (zaman tutuyorum zuzu) onlarda kesiyorlar 2 side cift hanelere ulastirdim:P kendim 9 da kaldim anca kesmek icin kasmadım hueh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben dün oynadim baktim cosmak triple multi kill fucking kill :P bile zevk vermiyor artik dotanin en azindan 5.84ün pek de anlamdi kalmadi. Hiç olmaz diyordum ama oldu sonunda Dota da baydi:) ama arada sirada girer takilirim. G3nklerle epeydir oynamiyorum oynamak isterim bi kez daha en azindan.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...