Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dota nedir biri anlatsa bende oynasam :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 warcraft3 frozen throne varya işte onun multiplayer oynanan bi mapı ama çok güzel bi map sadece herolar var çevrede itemler alıosun herona öle işte dene memnun kalıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Onu anladım oynuorum ama cok kolay geberio herif yani hiç ole ev mev yapma yok ? sırf hero hmm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ev yapmıyorsun bireysel takılıyorsun.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 beyler eğer oynayanız varsa hero survival de çok zevkli maptir bilen bilir 4 taraftan 30 level kadar çeşitli yaratık geliyo oynayan varsa buluşup oynayalım derim...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: DynamicK, 16 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Bazen slardar bazen naix le Scourge da olur sentinel de Amaç kazanmak kill almak gerekse Sen hiç üzülme güzelim Her gece domine ediyorum İntiyle, agilitysiyle str siyle :) Karaca Dyna der ki.....[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben de Dota. Ben de g3nk... hatta geeeeeeeeennnnnnnkkkkkkkk[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Eurobattlenet açildi haberiniz olsun.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: anil_selam, 17 Haziran 2005 02:00 tarihinde demiş ki: beyler eğer oynayanız varsa hero survival de çok zevkli maptir bilen bilir 4 taraftan 30 level kadar çeşitli yaratık geliyo oynayan varsa buluşup oynayalım derim... oglum enfo tarzı binlerce oyun oynadık zevklidir ama fostur bi süre sonra bayar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 suan eurobattle net acımkmı[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hayır[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Gene mi down?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya son baktıgımda downdu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 euro kapaylıyken waxxi oynuyoruz isteyen bi baksın derim çok fazla dolu olmuyo geceleri ama...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 acilmis battle:P oynuyordum ama lunayla tam ezdim TRİPLE COMBO KİLL yapıyordum disconnected oldum kafayı yedim su anda annemleri kaldırdım sinirdin GROAAARR:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 were inanmıycan ama adamlar bana sen prosun diye oyuna alamdılar gecen oyun senin yüzünden 4v3 biz 3 kisiyiz adamalr kaybettikelri icin :))))) adam sen oyunun icine ettin dedi napıyım skadi aganim ayrıca bruiza gidiyordum alt tarafı :))))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Abi ben iyice ogrendim oyunu galiba:P mabturkey ve saberthoot a bu kadar adam kestiremezdim:D ben gidiyorum uyutuyorum herkesi sonra ag atiyorum tam kacarkene (zaman tutuyorum zuzu) onlarda kesiyorlar 2 side cift hanelere ulastirdim:P kendim 9 da kaldim anca kesmek icin kasmadım hueh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Narstil sana buradan bir O_o yolluyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Valla ben dün oynadim baktim cosmak triple multi kill fucking kill :P bile zevk vermiyor artik dotanin en azindan 5.84ün pek de anlamdi kalmadi. Hiç olmaz diyordum ama oldu sonunda Dota da baydi:) ama arada sirada girer takilirim. G3nklerle epeydir oynamiyorum oynamak isterim bi kez daha en azindan.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aktif dotacı kardeşlerim hazırsanız post atın bi action yapalım g3nk cemiyeti olarak.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben nadiren giriyorum. WoW roxxor yani o bakımdan.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Eee kimse yok.. Bu G3nK böyle giderse boka sarar yalnız. Beraber oynamıyor bile kisme ne de clan kuruyoruz.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 clanı kurdum nihayet :) gerçek g3nk 2 kişidik peryton la ben ekstradan topladık adamları kurduk :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yarindan itibaren pek bir aktif olacagim ben... -G3NK-Wish nick.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 orcinal fiş?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar