Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

ya beyler bişi sorcam tam noob sorusu olcak ama :P dota 6,09 adam akıllı sentinelde hangi heroyu alcam ben delirmek üzereyim para oldumu item basıyorum o iyi hoşta en son sharpeye alıyodum arkadaş stunı basıo assas. çekiyodum g3nk çiler bi yardım eli uzatında geliştiriim :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Sosyal ağlarda paylaş

2 null yap. scattershotla heorlar yoksa / bse e gidiyosan creep kes.. headshotla range dalgasını erkenden leme
.. assasinate i ölmicek adama ykaından atma.. yersin stunı da ultimateleride...scatter lv4 ken cok iyi.. o yeter sana.. sonra hyperstone yada butter git. headshotla birlikte süfer oluyor.. tread zaten zorunlu gibi.. lothar da ise yarıyor..
yeni basladıysan basit bi hero al.. dmg büyüsü olsun.. büyüleri çok kasış olmasın.. naix den uzak dur.. :)[signature][hline]Fire is the universal language

[Bu mesaj LethE tarafından 06 Haziran 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
nasıl yazış
were efsanesin ha
dota hastalıgı festival mi dinler eheh
beyler aktif g3nk kaç kişiyis bu gunlerde
kuralım artık clanı hadi birlik falan filan

g3nk degilim ama kabul gorurum insalah oyunlarda:).daha onceden sizinle oynamıslıgım vardı sanırım?[signature][hline]icqmsn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
nasıl yazış
were efsanesin ha
dota hastalıgı festival mi dinler eheh
beyler aktif g3nk kaç kişiyis bu gunlerde
kuralım artık clanı hadi birlik falan filan

Gidiyorum 1-2 saat içinde Dyna. Gece dönerim.
Perşembe son gün. Cuma gelin oynayalım.

Festivali de biz organize ediyoruz, gitmezsem olmaz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."

[Bu mesaj Werewolf tarafından 06 Haziran 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anil_selam, 06 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
ya beyler bişi sorcam tam noob sorusu olcak ama :P dota 6,09 adam akıllı sentinelde hangi heroyu alcam ben delirmek üzereyim para oldumu item basıyorum o iyi hoşta en son sharpeye alıyodum arkadaş stunı basıo assas. çekiyodum g3nk çiler bi yardım eli uzatında geliştiriim :D

Herodan heroya fark karşının ne aldığına bağlı. Range alırsa bone letcher , traxex, vengeful iyi gider. Melee ise en kralları belli zaten leviathan, bone knight, svendir kıldır yündür. Aslında kötü her yok oyunda her heronun ezebileceği ezemiyeceği hero var.[signature][hline]oo yeğ!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
anil sniperla oynama taktigi vereyim:

öncelikle oyun basında range i artıran yani soldan 3. büyüyü alıcaksın
item olarak da bot ve +3 agility veren eldivenden al
(ap game de geldi ise sadece bot al)

oyuna basladıgında önce arka planda dur, rakip ne gelicek bekle. rakibin ranged ise 1-2 creep kes hafiften yaklaş rakibe vur geri kaç creep kes vur geri kaç

rakip melee ise çaprazda bekle creeplere vurmaya yaklastıgında 2 tane vur sana dogr ugeliyorkende zaten botun var yakalayamaz geri kaç senin creeplerin onun etrafına dolanmasını bekle ve o sırada vur bikaç kere

büyülerden ilkini hiç almana gerek yok, olabildigince 2. ve 3. ye ver ulti cıkınca onu al
sonra 2. ve 3. dolunca statsa ver

item sırası ilede, egerki rakipte hero killer cok varsa veya stuncı direk lothar yapman lzm
pt+lothar+desolator+mkb kombosu baya etkili olacaktır.
bunların üstüne rakipte büyüler ile cok haşır neşir herolar varsa ve ölme nedenin daha cok stun yemekse bkb yap
ki zaten hasar gücün cok ve range in fazla oldugundan yakınına girip sen avatar actıgında sana dalanlar canları cok azaldıgından kacmaya calısacak ve o sırada bir assasinate rakibi yere serecek[signature][hline]G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...