Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Dyna'nın başta linkini verdiği dosya tüm patchleri çekiyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şuanki version 1.18[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Server mı yok?[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yok. Waxxi'nin serverına gelin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ona nası giriyoruz?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: DynamicK, 31 Mayıs 2005 13:12 tarihinde demiş ki: http://waxxi.mine.nu/waxxi.reg reg dosyasını burdan cekebilirsiniz bu arada artık ufaktan bir clanı resmileştirme işine girelim . hangi saatlerde girebiliyor cogunluk belirtsin Of anam of.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aalal saldırma hemen bi dur 5 sayfa geri gititm göremedim sordum.. cık cık :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 5 değil 1 sayfa.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eh.. körlüğüme ver :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bizim takımdayken körlük yapma da :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yapmam yapmam :). geldim hayırlısı.. şöyle bi ladder kasalı mbirlikte :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Waxxi'de ladder yok diye biliyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 neyse dota kasalı mbari :P. gelsene sende.. 30 dakkaya biter bu oyun oynarız sora birlikte :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Penth olayına bakıyorum şu an. 4 gün de festival var, Cuma gelirim herhalde DotA'ya :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nasıl yazış were efsanesin ha dota hastalıgı festival mi dinler eheh beyler aktif g3nk kaç kişiyis bu gunlerde kuralım artık clanı hadi birlik falan filan[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya beyler bişi sorcam tam noob sorusu olcak ama :P dota 6,09 adam akıllı sentinelde hangi heroyu alcam ben delirmek üzereyim para oldumu item basıyorum o iyi hoşta en son sharpeye alıyodum arkadaş stunı basıo assas. çekiyodum g3nk çiler bi yardım eli uzatında geliştiriim :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 2 null yap. scattershotla heorlar yoksa / bse e gidiyosan creep kes.. headshotla range dalgasını erkenden leme .. assasinate i ölmicek adama ykaından atma.. yersin stunı da ultimateleride...scatter lv4 ken cok iyi.. o yeter sana.. sonra hyperstone yada butter git. headshotla birlikte süfer oluyor.. tread zaten zorunlu gibi.. lothar da ise yarıyor.. yeni basladıysan basit bi hero al.. dmg büyüsü olsun.. büyüleri çok kasış olmasın.. naix den uzak dur.. :)[signature][hline]Fire is the universal language [Bu mesaj LethE tarafından 06 Haziran 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: DynamicK, 05 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: nasıl yazış were efsanesin ha dota hastalıgı festival mi dinler eheh beyler aktif g3nk kaç kişiyis bu gunlerde kuralım artık clanı hadi birlik falan filan g3nk degilim ama kabul gorurum insalah oyunlarda:).daha onceden sizinle oynamıslıgım vardı sanırım?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: DynamicK, 05 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: nasıl yazış were efsanesin ha dota hastalıgı festival mi dinler eheh beyler aktif g3nk kaç kişiyis bu gunlerde kuralım artık clanı hadi birlik falan filan Gidiyorum 1-2 saat içinde Dyna. Gece dönerim. Perşembe son gün. Cuma gelin oynayalım. Festivali de biz organize ediyoruz, gitmezsem olmaz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 06 Haziran 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: anil_selam, 06 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki: ya beyler bişi sorcam tam noob sorusu olcak ama :P dota 6,09 adam akıllı sentinelde hangi heroyu alcam ben delirmek üzereyim para oldumu item basıyorum o iyi hoşta en son sharpeye alıyodum arkadaş stunı basıo assas. çekiyodum g3nk çiler bi yardım eli uzatında geliştiriim :D Herodan heroya fark karşının ne aldığına bağlı. Range alırsa bone letcher , traxex, vengeful iyi gider. Melee ise en kralları belli zaten leviathan, bone knight, svendir kıldır yündür. Aslında kötü her yok oyunda her heronun ezebileceği ezemiyeceği hero var.[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 anil sniperla oynama taktigi vereyim: öncelikle oyun basında range i artıran yani soldan 3. büyüyü alıcaksın item olarak da bot ve +3 agility veren eldivenden al (ap game de geldi ise sadece bot al) oyuna basladıgında önce arka planda dur, rakip ne gelicek bekle. rakibin ranged ise 1-2 creep kes hafiften yaklaş rakibe vur geri kaç creep kes vur geri kaç rakip melee ise çaprazda bekle creeplere vurmaya yaklastıgında 2 tane vur sana dogr ugeliyorkende zaten botun var yakalayamaz geri kaç senin creeplerin onun etrafına dolanmasını bekle ve o sırada vur bikaç kere büyülerden ilkini hiç almana gerek yok, olabildigince 2. ve 3. ye ver ulti cıkınca onu al sonra 2. ve 3. dolunca statsa ver item sırası ilede, egerki rakipte hero killer cok varsa veya stuncı direk lothar yapman lzm pt+lothar+desolator+mkb kombosu baya etkili olacaktır. bunların üstüne rakipte büyüler ile cok haşır neşir herolar varsa ve ölme nedenin daha cok stun yemekse bkb yap ki zaten hasar gücün cok ve range in fazla oldugundan yakınına girip sen avatar actıgında sana dalanlar canları cok azaldıgından kacmaya calısacak ve o sırada bir assasinate rakibi yere serecek[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 mutos önemli değil bekleriz g3nk pati oluşumu zaten istersen nick alabilirsin G3NK-mutos gibi[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 thank u. klan zaten kuracaksan girmek isterim ama normal nikim kalsın.eski acc olduundan arkads listesi falan zor iste. finalleri verip gelicem 2 haftaya kadar.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi de hangi dota oynanacak ben 6 serisine parlak bakmıorum.84c ideal gelior. Ve pro seviyemi oynucaz yoksa geyik ossun eglenelim falan mı?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 BEnce de 5.84c daha iyi bi türlü isinamadim su yeni nesile[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar